158

морски

преди 9 години

Южен поток трябва да се строи,негласуването на 70% от българите на евроизборите показа ясно негативното отношение на народа ни към ЕС.Българина не е просяк за да чака милостиня от ес.

157

Анонимен

преди 9 години

Това продажно проруски правителство трябва да бъде вкарано в затвора заради провеждане на политика в полза на враждебна държава." Чудесно. А проамериканското- също. И назначаваме про-българско .

156

До 191

преди 9 години

191 Какво става със заробващите клаузи, бе ? Давай ги насам .

155

?

преди 9 години

До Анонимен 195Това лозунг за митинга ли е или по темета ?

154

Анонимен

преди 9 години

*** и крадливи комунисти и вашия народ живее в мизерия

153

Анонимен

преди 9 години

Не дават да се прави южен поток.Не дават да се прави Белене.Искат да затворим Козлодуй.Явно много ни обича "нашето европейско семейство" и иска да се развиваме. А тия "гадни" руснаци гледат само пари да наливат у нас.

152

До 191

преди 9 години

191, можеш ли да дадеш клаузите да си направим изводите сами ?

151

обама

преди 9 години

Не може политиката на САЩ спрямо Русия да се определя от България! Така, че Русия и България си еб*те майката!!!

150

Анонимен

преди 9 години

Този проект със заробващи България каузи никога няма да се осъществи и то благодарение на ЕС.Това продажно проруски правителство трябва да бъде вкарано в затвора заради провеждане на политика в полза на враждебна държава.

149

ГЛУПОСТИ

преди 9 години

АКО МИЕР СИ МИСЛИ ,ЧЕ ЩЕ МИНЕ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ И ЕС ....ПО ТЪНКАТА ЛАЙСНА ,БЕЗ ДА СИ ПЛАТИ ---ПРОСТО НЕ Е НАЯСНО СЪС ЗАПАДА!...иначе статията не е лоша ......за ободряване на *** след изборната загуба!!

148

Анонимен

преди 9 години

Позицията на ЕС е равна на предателство спрямо България!!!Еврокомисар Йотингер настоява Южен поток да бъде замразен, за да остане Украйна транзитна държава!! Значи да си защитим инвестициите на Майдана, а на българите майната им!!!

147

Анонимен

преди 9 години

Все пак Милер не е Рем Вяхирев,а е от.т.н руски немци,/т.е.2 в 1/Да се има предвид.

146

Анонимен

преди 9 години

do 111 ако днес беше 1945 посочените от теб щяха да громят империалистите от Запада със същата страст и плам в очитеВъпрос на време и нрави :))))

145

Анонимен

преди 9 години

И Гърция и Румъния се натискат тази тръба да мине през тях. Накрая, понеже сме по- ербап рософоби от тях пак ще духаме таратора. Така стана със Син поток. А на всичкото отгоре и още един арбитраж след този за Белене ще ни опоска. Ама ние ще сме горди голтаци Русомразци . Ще получим потупване по рамото от ЕК и някоя нова наказателна процедура за нещо си с цел да не ни дадат и малко което ни дават:)

144

111

преди 9 години

КОЛКО МНОГО ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ НА ТУРСКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ- МИТ ИМА ТУК. СЕЩАМ СЕ И ЗА НЯКОЛКО НИКА- ОДИСЕЙ, ЯСТРЕБ, СПОНГИ, ГУРБЕТЧИЯ, А МОЖЕ БИ И ШОП. АНАДОЛСКИ ЗЕБЕЦИ- КОЛКО ВИ ПЛАЩАТ, ЗА ДА РЪСИТЕ ГЛУПОСТИТЕ СИ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ НАЙ- ВЕЧЕ И СРЕЩУ РУСИЯ ДАЖЕ?

143

Хой

преди 9 години

До СПАС - Няма да е до Бургас. на 150 км. на ЮГ ще е. И от там с разклонение ще си Го КУПУВАМЕ.

142

Ха-Ха-Ха

преди 9 години

Мразеният от Европейците-Атланти Южен поток, ще мине отново през ТУРЦИЯ. От там - ГЪРЦИЯ - Македония- Сърбия ... Австрия. Ха наздраве Зомбирани Евро-пей-ци.

141

чета

преди 9 години

ТОЧНО КАЗАНО: 183 - Както казваше Кръстникът: ще им направим предложение, на което не могат да откажат! БРАВО...

140

Анонимен

преди 9 години

Както казваше Кръстникът: ще им направим предложение, на което не могат да откажат! Ха ха ха хаааа!

139

ставри

преди 9 години

Щом сме членове на ЕС-трябва да спазваме законите на ЕС.