18

хихо кокомеро

преди 9 години

A Сергей Станишев кога ще влезе? Само въпрос на време е.

17

Kolega

преди 9 години

Видяло се е ако не се протестира ще се напуска и тогава да видим кой ще работи тази вредна и опасна работа !!

16

нона

преди 9 години

и като закрият ареста в Сливница, който в момента е пълен със заловени на и около Калотина имигранти, къде ще се държат тези хора ...защото на Г М Димитров също е пълно... а съдът е в Сливница и ще ги конвоират насам -натам за чия сметка??? и при изчерпан бюджет!!!

15

vas

преди 9 години

До Анонимен 14Свалял ли си обесен от въжето? Вадил ли си от *** нарязан и кървящ като *** ***? Висял ли си с часове пред кабинет в болницата със затворник и хората да те гледат все едно, че си *** на панаира? Вдигали ли са те от масата или от леглото по тревога? Сервирал ли си на *** в наказателна килия и той дати се смее в лицето? Пазил ли си осъдени на доживотен затвор с по 2-3 убийства? Ти какво работиш?

14

Анонимен

преди 9 години

kakva e tazi razkopka na snimkata? ot koi vek e?

13

ИСД

преди 9 години

90% от надзирателите са пичове. Това е изключително тежка професия, която изисква пълна концентрация във всеки един момент. Рискова е и заслужава високо заплащане.В затвора има един такъв лаф, че затворниците са вътре до време, а надзирателите за цял живот.И в него има доста истина ...Респект и уважение към българските надзиратели. Те заслужават това !

12

Анонимен

преди 9 години

Искат кратки смени, но на често понеже като са с униформа просят пари, нещастниците. При 24 часовите дежурства, не са така ефективни, след 15-я час само дремят и ги мързи да мародерстват.

11

Анонимен

преди 9 години

"Цв. Цв. къде ще лежи"В тясна килия с още 100 роми.

10

бивш

преди 9 години

До slujitel-пича...акогато си подаде документите и те назначиха за надзирател не правеше ли сметка как ще я караш--защо тогава не си постави условията---пича-ако не ти харесва махй се--мълрьовци като теб бол...има кандидати...не сте неземеними--искате 24ч за да бачкате на частно а да преспивате в затворите--номера!!!

9

ANONIMEN

преди 9 години

Мафията Надделява с пълна сила!!!

8

BALGARIN

преди 9 години

AZ SAM OT PETRICH I SHE VI KAJA 4E ARESTA NA PETRI4 E EDIN OT NAI NATOVARENITE V BULGARIA OT STRANA NA ARESTANTI I KAK MOJE GRAD KOITO E RAZPOLOJEN NA DVE GRANICI GRACKATA I MAKEDONSKATA DA OSTANE BEZ AREST ETO TOVA GRANICHI S PROSTOTIQTA EGATI I DARJAVATA!! DARJAVATA TRQBVA DA STROI NOVI ARESTI A NE DA GI ZAKRIVA !!

7

DO 6

преди 9 години

AMI SHE RABOTQT S 600-700 LEVA ZAPLATA JIVEE LI SE NAPRIMER V SOFIQ KATO SAMO KVARTIRATA E 500-600 LEVA BORBA ZA JIVOT PRIQTEL!!

6

slujitel

преди 9 години

Кагато закрият арестите ще се дават 5 пъти пове4е пари за конвоиране на арестанти ,а това са парите на народа !! и как ще пренасочат персонала в затворите като тези хора имат къщи и семейства и заеми и какво да плащат по напред квартири ли, пътни ли, заеми ли ,ми храната как ще преживяват с 600 лева заплата ! това не е държава щом почнаха да рушат арести ,вместо да строят нови!! вместо да отварят работни места те съкращават . БАВНО ДЪРЖАВАТА ОТИВА КЪМ РАЗРУХА! ВДИГНЕТЕ СЕ СЛУЖИТЕЛИ НА ПРОТЕСТ!

5

Анонимен

преди 9 години

Има една народна мъдрост, която нажи за всички държавни служители и политици в България - със стари *** нов бърдак не се прави. Какво ще постигнат като вместо 100 некадърни и корумпирани надзиратели сложат уж да пазят 300 некадърни надзиратели, резултатът ще е същият, но за много повече пари.

4

Въпрос

преди 9 години

Кога ще направите затворите частни и да се приключва с агонията...

3

Анонимен

преди 10 години

Цв. Цв. къде ще лежи

2

шатката и хосе

преди 10 години

браво поткрепяме промените

1

Анонимен

преди 10 години

Още повече затворници ще избягат.