127

минувач

преди 9 години

преди да пише статии препоръчвам на автора да изгледа филмчета по ютуб по темите!

126

Анонимен

преди 9 години

Ей 151ви а евреите комунисти как са?Върви в израел и ще видиш масово калпави евреи.То и тук ги има.

125

Анонимен

преди 9 години

Записали бълнуванията на един психично болен и ги прилепят към някое събитие.Никъде няма нищо конкретно посочено.Както може да е Хитлер,така може да е обединителя на Германия,политика който купи Горбачов /Рейгън/ - какво по голямо влияние на изток.Всичко е ала- бала.Който иска вярва и си нагажда дрънканиците.

124

g

преди 9 години

i kolko ot predskazaniata ne sa verni ?

123

Исмаил

преди 9 години

Пише ли че в Рим ще е най-голямата джамия.

122

Анонимен

преди 9 години

евреите са работливи и умни, комунистите са крадливи и ***

121

Анонимен

преди 9 години

евреинът нострадамус познал..... какви ще ги вършат и неговите сънародници?? аможе и те да са чели и да са ги вършили според написаното?

120

Анонимен

преди 9 години

Ей, тази тема втори ден я предъвкваме вече. По време на ранното средновековие жителите на днешна Великобритания били неуки, прости, вярвали на магии и шамани. Когато настъпвало слънчево затъмнение, те виждали как нещо бавно "изяжда" тяхното слънце. Тогава си мислели, че това е "огромно чудовище". Затова всеки взимал камък или копие и започвал да го хвърля към чудовището, за да го изплаши и изгони.И познайте - винаги успявали,чудовището бягало.И с Нострадамус така - всеки си го тълкува по своему.

119

Анонимен

преди 9 години

Всичко е пост факт ум и е търсене на евтина сензация. Защо не е предотвратено поне едно зло от предсказанията?

118

Анонимен

преди 9 години

Лошото е, че каквото и да си говорим, Нострадамус за много неща е в десетката. Предрекъл е цар Михайл с петното, който ще разруши Русия. И се появи Горбачов. Вярно е, че със своите мисли програмираме бъдещето, утре започва от мислите ни днес. Това е обективен закон. Много важно е какво мислите и какво си пожелавате, защото програмирате бъдещите събития в живота си. Своя, натрупванията - на семейството, народа, дори човечеството. А точно при мисленето няма никаква "хигиена".

117

rustam

преди 9 години

Дали пише в книгата кога бойчето ще гушне босилека????????

116

виц

преди 9 години

Малкият Нострадамус пита майка си :"Мамо ,мамо какво имаме за обяд ?"Майката :"Ти ли не знаеш ,гадино малка !!!"

115

antiES

преди 9 години

дарбата му е демонска ,не е от бога,само бог знае бъдещето,а Нострадамус е виждал варианти в пространството,като някои от тях се случват други не.И не ходете на ясновидки,защото което ви предскажат ви програмира и в последствие се случва ,особено ако са неприятни неща.Вярвайте в бог и това е достатъчно,той е пътя и истината и светлината,всичко останало е суета

114

Бранник

преди 9 години

Стига този 11-ти септември. Само в София американците са погубили повече невинни жертви с бомбандировките. Тези въздушни пирати в Авганистан убиха повече сватбари и учасници в погребални церемонии отколкото по вреве на тази искуствена истерия "11-ти септември".

113

se

преди 9 години

Боже колко простотия има в интернет! Гадатели,шамани, екстрасенси - пълна измислица на човешкия род! И всичко е за печалби и заблуда и манипулация! Всичко от човека създадено е временно и това е голямата истина! Ако всеки се замисли какви *** сме спрямо времето и пространството то живота на земята макар и кратък ще е рай!

112

врачка

преди 9 години

Когато човек не иска да живее с реалността вярва на нас да му кажем какво ще е бъдещето!

111

Анонимен

преди 9 години

Hora koito ne viarvat v Bog , viarvat na vrachki i sharlatani.Kakvoto ti e pisano shte stane i da go znaesh i da ne go znaesh. Vrachuvaneto e tamna diavolska sila.Edin savet ot men. Ne se zanimavaite s takiva neshta.

110

Христо

преди 9 години

Нострадамус пишел "размити дрънканици" .Ако се замислите, Вие на негово място какво бихте писали ако виждахте бъдещето .Годината е 1500 , виждате предмет, който лети към две високи сгради, удря се и всичко е в пламъци .Откъде да знаете , че това е пътнически самолет, че сградите са небостъргачи, че мястото е Америка . Опишете видяното със знанията на 1500 година .НЕ Е ЛЕСНО .Миналата седмица обяснявах на един малчуган, какво е ГРАМОФОН . Мислеше, че звука винаги се е записвал на sd памет .

109

Бай Кавхан

преди 9 години

Нострадамус е бил окултист/магьосник получаващ предсказанията си чрез магии от демони, който не вярва да провери. Много от пророчествата му са грешни - това автоматично го изключва като истински пророк. Изследвайте Библията - там са истинските пророчества и там е ИСТИНАТА.

108

Анонимен

преди 9 години

i voinika poluchavat zapoved da streliat. Predi da natisne spusaka edinia se prekrastil.Sled shturma i dvamata oceleli. Edinia popital drugaria si.- Ti da ne si hristianin che se prekrasti ?- Ne ne sam hristianin, no ako triabvashe da napravia shestolachkata shtiaha da ni ubiat i dvamata.