8

Има едно уточнение

преди 10 години

"Измаменият СЪБРАЛ 650 лв, които предал на непознато лице". Човекът е събирал парите - вероятно от комшии, възрастни и не много интелигентни или пък такива, които веднага са се завтекли да услужат, без да разпитват много. Иначе все някой щеше да се усети.Аз питам,какво заслужават гадини, които използват родителските чувства, за да вземат мизерните левчета от ръцете на беден 85-годишен старец - пари, които той е трябвало да събере, за да им ги даде.Никъде не пише, че е имал у дома готови 650 лв

7

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПрав си. Когато беше на 75, дядо ми сам си каза, че след 80 спира да гласува, защото не е нормално, човек на който му остават няколко години живот да определя бъдещето на децата, че и на внуците си. И факт, след 80 не е гласувал.

6

Анонимен

преди 10 години

Леле, и такива не пропускат избори, макар че едвам се дотътрят до урните и нямат представа за кого и защо гласуват. Нищо лично, ама над определена възраст вече се "променят" мозъчните функции и не е логично всеки да може да гласува до гроб.

5

до номер 4

преди 10 години

да,бе, с 250 лв аз просто не излизам от салоните за масажи,солариумите,фитнесите,ресторантите.....

4

Анонимен

преди 10 години

Ако някой е за бой, то това е дъщерята. На 85 години е ясно, че човекът е взел-дал и вече си живее в друг свят, обаче с какъв акъл роднините му са го оставили да разполага с толкова пари? Да, кофти е, ама след една определена възраст хората стават като малки деца и само приказките не помагат, трябва си контрол. Гадно звучи, *** е така, за съжаление, склерозата и деменцията не прощават.

3

до номер 1

преди 10 години

ето,такива деменции заграждат номер 15 по два пъти !

2

Анонимен

преди 10 години

ТО ТОВА ВЕЧЕ СТАНА БЕЗИНТЕРЕСНО. А И ДЕЦАТА МУ - ДА ГО ПРЕДУПРЕДЯТ...ПЪК И КОЙ ДЪРЖИ 650 ЛВ. В КЪЩИ? на мен пенсията не ми стига и до края на месеца.

1

Анонимен

преди 10 години

Какво да очакваш от електората на ***