127

Анонимен

преди 9 години

Голямо местене е паднало в Китай!

126

бил клизман

преди 9 години

Е тия американци се....либия,русия,сега и китай утре марсиянците а в други ден амджиламайците....добре бе,тези от къде вадят кинти,те парите нали се печатат.значи сената одобрява и започват да печатат долари.е ние не можем ли така,правителството одобрява и ние почваме да печатаме левове и налагаме санкций на великобритания

125

Бойко не Борисов

преди 9 години

До М Захариева!Английският писател Джеймс Хилтън измисля името Шангри-Ла за неизвестната страна, в която се развива действието на приключенския му роман ,,Изгубеният хоризонт".Световна известност получава от президента на САЩ-Ф Д Рузвелт на пресконференция след първият нальот на ВВС над Токио-42г.Никакъв хотел в Сингапур.Ако и останалото инфо дето си го написала е такова късай дипломата,ще ти олекне на душата.

124

аз

преди 9 години

Добре де тази *** освен за войни,оръжия,санкции,претенции,заплахи,ресурси за нещо друго не влага ли пари(изкльчвам частния им сектор)говоря за държавата САЩ.Последните години все по реално ми се вижда плана за "Нов Световен Ред" ,а честно да си призная преди 10 години това ми беше като откъз от комикс

123

йованчо

преди 9 години

Ако Америка потъне в океана това ще е един огромен късмет за човечеството. 300 милиона алчни 130 килограмови прасета ще спрат да източват ресурсите на планетата и да разпалват войни по всички континенти!

122

докога

преди 9 години

Опаля,Америка замахна с юмрук и към Китай,защото имат ОБЩА сухоземна и морска граница и американските интереси в тази част на света са застрашени.Оправихме Украйна,другата граничеща със Сащ страна и се пънем и на Китай.Докога тия международни терористи ще определят мира и войната в света и докога щке ги търи човечеството?

121

Анонимен

преди 9 години

А САЩ докога ще имат териториални претенции към цял свят!? Докога!?

120

Анонимен

преди 9 години

До AnonРадвай се гражданче,яж щастливи кокошки и прасета!!!

119

Анонимен

преди 9 години

Тия верно ли? В момента, в който евразийският съюз достигне до въвеждането на обща валута (примерно азион) или се споразумеят да търгуват в юани и рубли и хАмерика заминава в кофите... НЕ можеш да заповядваш и да налагаш икономически санкции на най-големия си кредитор, който освен това притежава и най-големия пазар... Направо жал да ти стане за онези американци, които са недоволни от случващото се. В крайна сметка и те заради тъпите си управници са мразени навсякъде!

118

до #31

преди 9 години

Blagodaria za tezi 16 "ok" :)

117

Анонимен

преди 9 години

Groznite evrei ot USA SI MISLQT 4E SVETA E samo za tqh ,kak mi se iska da gi opanat kitaicite ama qko ,za gadnite amerikanci samo

116

neo

преди 9 години

Крaят нa империятa идвa. Икономически и социaлен. До15 години мaкс. Слaвa нa русия и нейният лидер Путин. Слaвa нa християнството. Дa живей. Долу.ционисткaтa пaплaч отговпрнa зa стрaдaниятa нa милиони.

115

Анонимен

преди 9 години

Kitai e nai-golemiq kreditor na USA,

114

До medunka2208

преди 9 години

Когато човек реши да прави забележки на другите, самият той трябва да е изряден. А Вие, както виждам, не знаете кога се употребява пълен и кога непълен член. Този пропуск напълно обезсмисля пълния Ви с патос коментар.

113

ДИСЛОКАЦИЯ

преди 9 години

САЩ с предупреждение и към Китай - А КИТАЙ СИ ГО ДИСЛОЦИРАХА В ДРУГИЯ КРАЧОЛ! ХА ХА ХА!

112

Анонимен

преди 9 години

Този май не е много нормален!

111

Болярина

преди 9 години

Тия се чудят с кой да се заядат вече , и май скоро ще си изкарат боя..

110

Лоша работа

преди 9 години

Самите американци /от образованата средна класа/ са недоволни от намесата на правителството си по цял свят и се срамуват като отидат в чужбина, знаят че на много места не ги обичат. Имам такива роднини, второ и трето поколение в САЩ та от тях знам. Няма ли кой да каже на техните управници, че война на 2 фронта не може да се спечели, а те искат да я водят на много фронтове?

109

Анонимен

преди 9 години

Ако не беше САЩ по света щеше да е МИРЗЛИЯ ДУХ НА АМЕРИКА БРОДИ ИЗ СВЕТА

108

Анонимен

преди 9 години

Ако не беше стремежа на америка да се бори с проблемите по вета сега щяхме да живеем в хилядолетния райх. Няма администрация, която да не допуска грешки, обаче без намесата на САЩ по света щеше да има много повече войни и несправедливости.