107

Анонимен

преди 10 години

До na Zorbas high tekaСпециализирал за руското военно копче,представятели си каква диплома, какво учене е паднало в Москва.Ах Серго,ако не беше бащати,кой ли щеше да те познава-ИЗОБЩО?

106

Анонимен

преди 10 години

Курумбашев прави като вятъра сега, хаха, а СтаниМИшев се чуди, кой му е полезният ход, хехе.

105

ТОИ Е

преди 10 години

ЕЙ ХАХОЛ ЗАБЛУДЕН ВЕРНИС В УКРАИНА. НЕ ДЪРПАИЙ ДЯДО СИ ЗА ОПАШКАТА. НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ ЗВЕЗДИТЕ КАТО ТЕБ В БСП СА НЕДОБРИГЕНИ И УМИРАТ. ВСЕКИ БОЖИДЕН ПАРТИЯТА ВИ СЕ ТОПИ, КАТО СНЯГ НА СЛЪНЦЕ. ИЛИ ИСКАШ ДА ТИ СЕ АКАТ НА ГРОБА МРЪСНИКО.

104

Наблюдател

преди 10 години

От една страна интригантския тръст за медийни манипулации на червените вкара Серж въввиртуална среда на самозаблуда.От друга страна самият той си повярва,че е природноявление-манна небесна на родния политически небосклон.С такива мнения и мании неследва да се изненадва на изборните резултати.Иначе всичко е ясно-той и камарилата муса "отговорно политици за които оставката е бягство от отговорност".Властолюбието накомунистите е пословично и само як ритник може да ги изрита на бунището!

103

обективен

преди 10 години

Сергей има повече акъл от боко,никито и всички реаниматори взети заедно!..............

102

Червена бабичка

преди 10 години

Не само Станишев трябва да подаде остсвка, но и Пирински. Какво прави този пенсионер в Европа?.. Сега е момента и Корумбашевн да се оттегли след последните му заявления.Станишев ако има достойнство ще се оттегли и от ПЕС след такава загуба. Който не става не става. Губи 11 избора. Още колко трябва да изгуби, за ца се оттегли?

101

Човек

преди 10 години

В БСП са хора без морал и достойнство,за съжаление е за сметка на народа.

100

Кой-Той

преди 10 години

Политици с традиция и опит в Англия са казали : Социалистите харчат само чужди пари, те не правят пари за другите. Какво по-точно от това ,правителството на България се готви да вземе и похарчи /открадне/ поредния без мислен заем от 3 милиарда. Да ни е честит кабинета Орешарски, не че се разбра къде отидоха до сегашните заеми за една година бяха похарчени /откраднати/няколко милиарда.Добра пред изборна подкрепа за БСП и ДПС.Апропо този кабинет не беше ли"експертен"никой нищо не разбира - ОСТАВКА

99

vesko02

преди 10 години

Може да има вътрешен спор със себе си какво е?

98

Анонимен

преди 10 години

Изгониха го най-накрая съсела

97

Анонимен

преди 10 години

До BSP: Dano Serg nepotopi koraba ES, kakavto e tarmak, maliii chestito!това беше задачата на сергейоида, както аз я разбирах. Да вкара всички дърти бкп смоци в ЕП, да минират ЕС и да го присъединят към СССР2. Как, иначе, да си обясни човек такова магарешко упорство. Засега, обаче, номерът не мина. Вкара само три смока.

96

tnt

преди 10 години

ЕТО ЖИВИТЕ ПРИМЕРИ НА ПОЛИТИЧЕСКИ ТРАВЕСТИТ С ОБЪРКАНО САМОСЪЗНАНИЕ МЪЖ ЛИ Е ИЛИ ПЛАЗМОДИЙ.

95

Анонимен

преди 10 години

Само в Европа може да се спаси от затвора защото цацаратурата приключва с него.

94

BSP

преди 10 години

Dano Serg nepotopi koraba ES, kakavto e tarmak, maliii chestito!

93

Социаглист

преди 10 години

Боже пази европейския парламент от таквизи люде като Серго, той ще го обърне на "*** парламент", от сутрин до вечер купони и оргии ... нещо като Ватикана в светски вариант!

92

депутати бесепари

преди 10 години

един господин Никой, следван от най-мастити пиявици

91

анонимен

преди 10 години

тази станишева наглост я немало през османско робство/защото са се строили много църкви/ и дори В.ЛЕВСКИ е признат от турците като герой.тази станишева наглост я немало по времето на Т.ЖИВКОВ.но каквото е пожелал БЪЛГАРСКИЯ ИЗБИРАТЕЛ ТОВА Е ДОШЛО...

90

na Zorbas high teka

преди 10 години

Аман от съветцки специалисти .

89

до Иванчо

преди 10 години

Каква аристокрация споменамаш? Майка му Дина е мърлява еврейка,а баща му е селянин от някакво македонско село,впоследствие откраднал доста голяма сума пари.А образованието си Съргейчо е завършил,благодарение на поста на баща си.То пък едно образование!Не случайно е и толкова кадърен.Лошото е ,че и като човек е пълен ***.

88

Анонимен

преди 10 години

Ma да зема една гега овчарска, па да се завърта и удри, удри, удри ... тейната мама продажна!