15

Българин

преди 9 години

Черните кюнци от пернишката ми печка, дето още не съм ги чистил от саждите, са много по-красиви и естетечни от това мръсно черно животно.

14

ценител

преди 9 години

Силно фотошопвана бивша газела, която е запазила тялото си, но в лицето прилича на съсипана робиня.

13

Анонимен

преди 9 години

И какво точно "убийствено" е направила прези живота си?В последно време нашият народ изгуби всички ценности инякои тук възвеличават една *** макар от най-висока класа.Колко деца има, какво е създала през живота си - НИЩО.

12

дървобрад

преди 9 години

откакто Лили овладя Времето почти не използва меча...вече не й е интересно явно...да е жива и здрава,поклон:)...p.s. Наоми на 44 е по-хубава от всякога:)

11

Онанимен

преди 9 години

И Дънкан Маклауд беше в цветущ вид и нищо не показваше бързата му кончина. После направи грешката да дойде в България. Тук го срещна Лили Иванова. След тази среща никой повече не чу нищо за Дънкан Маклауд (дори филма спря).Тя и Мадона се мисли за нещо много, но не припарва в България. А старите звезди - Силвестър, Арнолд и т.н. идват в България, но и плащат много тежък данък (на Лили). За това все още ги търпи и не е използвала меча... :)

10

Анонимен

преди 9 години

Абсолтно недостижима от която и да било друга знаменитост в момента.

9

Анонимен

преди 9 години

Убийствена жена, какво тяло а как ходи...страхотна е!

8

Спор няма:

преди 9 години

Комплексари у нас много!Всеки път като видят, че не могат дори да мечтаят за нещо, защото им миришат краката, обявяват гроздето за кисело:)И тоя смешен атавистичен расизъм:) Черна била:) Тя - неустоимо красива, пробила стереотипа в цял свят - само бялата жена да е призната за топ модел, те - в 2014г. виждат в Наоми, че била черна:)Смешници:)Плувайте си в бялото блато, сложете си и качулки на куклуксклан ако щете, проблемът си е изцяло ваш!Но се излагате...

7

Анонимен

преди 9 години

Eдинственият адекватен коментар - 7. Това, ако някой ви чете коментарите, ще реши, че всички най-известни и световно признати красавици за нищо не стават. Големи разбирачи и ценители сте всички. Ама в крайна сметка нали знаете, че 2-3 коментара на анонимни никому неизвестни с абсолютно незначително мнение хорица няма да промени факта, че тези жени са красиви, успели, богати, ценени по цял свят, а вие си ще си седите тук и ще си злобеете. :)

6

Комплексари

преди 9 години

и злобари. Тялото и е с безупречни пропорции. Лицето й и излъчването й е уникално.

5

Анонимен

преди 9 години

ЕХ НА КОЛКО МИЛИОНЕРА ИМ УТЪНЯХА ПОРТФЕЙЛИТЕ ОТ ТАЯ ***.

4

123

преди 9 години

Красотата на бяла жена е велика а не на такава ....!

3

мъцо

преди 9 години

Морееее *** си е....след кило гроздова....

2

Валентин

преди 9 години

Майната и

1

Анонимен

преди 9 години

Маимун