13

Анонимен

преди 10 години

Такива идеи са добри, но просто нямат почва у нас. Кабинките ще бъдат окрадени/запалени/препикани в рамките на първия месец. Същото ще стане както стана с кофите за разделно събиране на отпадъците. По-добре да сложат по един надпис: "Тука се удавиха - Славчо, Пене и Герасим - кат се удавиш си си сам виновен" - това е по-добре съобразено с нивото на социума.

12

До Елемаг

преди 10 години

Идеите се изпаряват поради невъзможност резултатите от тях да оцелеят, заради културните особености на една малцинствена група, а също и поради психологическите особености на простаците. В резултат на реализацията на тези особености, от прилагането на хубавите идеи има само едно единствено последствие - прахосаните нахалост пари за финансирането на идеята.

11

Идеята е добра, но!

преди 10 години

Колко време ще оцелеят тези кабинки и "спасителните съоръжения", оставени в тях? Щото някои *** биха ги разбили, само за да покажат бабаитлък пред други подобни ***.Знаем, че има държави, в които на видно място се окачват намерени връзки с ключове и други предмети, та който ги е изгубил, да си ги вземе, когато пак мине оттам. Преди време видяхме, че на подобна дъска за изгубени вещи бяха окачени и няколко банкноти.Било е време, когато и в България е имало такъв морал. Но днес ...

С новата технология от БЧК гарантират, че отсега нататък повече пияни англичани и руснаци ще се давят и това ще се случва по стриктно приложен американски образец. Качество, гарантирано от САЩ.

9

SS

преди 10 години

До ОсамаСкъпо и безсмислено. Аз предлагам по-еФтин вариант - 3 реда кълбета режеща тел от край до край в плиткото.

8

Осама

преди 10 години

Мога да препоръчам по сигурен начин за "обезопасяване" на плаж.... ХАмериканския НЕ върви! Афганистанският е ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН !!!!! Миниране на първа линия! И няколко мои добре брадясали момчета на втора линия с автомати - ако случайно някой преодолее първата!

7

Анонимен

преди 10 години

До optimist Браво за идеята ! Вече в *** махали ще има и оборудване за спасители .

6

аасен

преди 10 години

Шъ се биреми пояси, бате... Саму да видим къде ги изкупуват!

5

optimist

преди 10 години

Като минат тъмнокожите братя от там, от поясите и буйовете ще останат само *** :))

4

Анонимен

преди 10 години

Обезопасете ги по Руски образец. На всеки пост да има водка,тамян,кандило и кибрит.

3

Венелин

преди 10 години

Бай *** или бай ***?

2

Анонимен

преди 10 години

"Обезопасяват плажове без охрана по американски образец" - минират ли ги?

1

Анонимен

преди 10 години

Добра идея, обаче напълно неприложима за нашите географски ширини... *** не е свикнал на такива неща и максимум 1 след поставянето им всичкото оборудване ще хване крака! Ще има разни индивиди да си "берат" разни неща от кабините