6

niki

преди 10 години

До аз съм българчеАко не събираха данни за всеки , Гоогле няма да е толкова точен когато търсиш нещо в мрежата ...Защо не използваш МСН или Бинг ? Успех да намираш това което търсиш ....

5

axaxaxax

преди 10 години

A i v gyrderoba kato imash 100 chisti rizi i edna myrsna vseki shte tyrsi i gleda mrysnata da ti natiakne.Nali jiveem v cvia pylen s oprimistizam za sebe si i pisimizam kym vsichki drugi. Kato gledam mediiite na vseki 10 loshi *** ima edna dobra, koqto blednee.

4

Х1

преди 10 години

То и снимането с камера на хора без разрешение в ЕС е подсъдимо .Независимо дали се извършва престъпление .Да не говорим за лични данни в ГООГЛЕ .ЕС е рая на престъпниците....

3

аз съм българче

преди 10 години

Това, което имам предвид е, че така и така искат да защитят личните данни, и така и така ще се попълват формуляри, не е ли по-логично Гугъл изцяло да спре със записа на лични данни и да го прави само при заявка за желание от потребителя?

2

аз съм българче

преди 10 години

А защо не направят обратното- да подаваш заявка към Гугъл, че си съгласен да ти се записват данните? Това, което съдът е отсъдил не ми прилича на нищо повече от бюрократична спънка, да попълвам формуляри, които да изпращам и да чакам резултати.

1

Анонимен

преди 10 години

"Присъдата на съда принуждава Google да вземе трудно решение между правото на гражданите да бъдат забравени и правото за информираност на обществеността, заяви говорител на американската компания."Информираност на обществеността за какво? За личният ти живот и интересите ти? Има едно друго понятие, наречно "неприкосновеност на личния живот", което другарите от американските служби явно не обичат да споменават.