8

Анонимен

преди 9 години

Ужасни лицемери са хора които лъжат повече от 3 пъти на седмица...национална политика.

7

Социаглист

преди 9 години

Ха, Серго бил кореняк британец, мисля че името ме заблуди.

6

Анонимен

преди 9 години

Който си е имал често взимане даване с англо-саксонската раса, знае всичко това. Особено, третата лъжа, за възможносъи, умения и квалификация. Майстори са на политиката и измамата.

5

Йозеф Гьобелс

преди 9 години

"Англичаните са световно известни с това, че в политиката няматникакви задръжки: Те владеят майсторски изкуството, безскрупулносттада прикриват под морал. Това при тях е така добре залегнало чрезупражнения през столетията, че е станало вече тяхната втора природа ите въобще не го забелязват.- Те това го правят с толкова невинни лицаи такава сериозност, че накрая те самите са убедени, че притежаватпатент върху добрите нрави в политиката."Йозеф Гьобелс

4

Анонимен

преди 9 години

Нормално е. Дори в приказите героите им лъжат, оттам и подрастващите. А тия, които не лъжат са наричани *** и в последствие те също започват да лъжат. Системата те кара да лъжеш. Но все пак бъди искрен, макар и ***.

3

Анонимен

преди 9 години

Дали само три пъти, а откъде да знаем, че проучването не е направено в онези дни, в които лъжат? :D

2

Красный Кольо!!!

преди 9 години

Българските ***(политици) ежеизборно и ежесекундно.... 365 дни в годината 24ч на ден и рекорда се оспорва между БСП АТАКА ГЕРБ ДПС и ББЦ!!! С уникална Скоролъжовност е Словесната къртечница Мая Манолова почти 600 лъжи в секунда почти колкото АК-47 но за разлика от нея той върши полезна работа като чисти такива като тях!!!

1

Мъж

преди 9 години

А българките по 3 пъти в минута!