8

Иво

преди 9 години

Василиса прекрасна, преди да пуснеш "мат'ряла", прочети какво си написала! Ограничителната заповед е получило украинското ***, а не Брад Пит, както излиза от първото излечение! Кога ще се научите да работите?

7

стефчо

преди 9 години

абе стига със тоя брат Петър бе,хората се чудят как да си платят тока и тоя е някъде в космоса спрямо обикновения човек

6

Иванов

преди 9 години

ударили масон 33степен, но не казват че е за ролите му извън киното...виж жена му до вчера "не знаеше" че ще става политик, но се оказа че знае, че децата и ще станат ВИСШИ политици!... Но, важното е маймуните да се радват и изненадват непрестанно, за да ги оправят качествено! Както се казва, не трябва да разочароват тези, определили ги предварително за маймуни!

5

ined

преди 9 години

Какво ли не правят хората за да станат известни, спомням си тука имаше един дето замерваше стюардесите с кюфтета.

4

Анонимен

преди 9 години

Уил Смит по-скоро му отпери един аматьорски ляв прав, а не шамар, ама айде.

3

:(

преди 9 години

И още такива безобразия ще се вършат на публични места, и то все по-нагло, защото някой упорито се бори да подкопае и подмени ценностите и традициите, на които се крепи нашата цивилизация! И за да постигне това, получава несъзнателната помощ от страна на най-низшия в духовно отношение хора - простаците, които се радват на всяка пошлост и аплодират най-просташките изяви.Това беше и целта на някои, дето ни управляваха, пък и сега искат да са начело - да възвеличат простотията и примитивизъм.

2

Анонимен

преди 9 години

Като гледам, Уил Смит най-мъж излиза ...

1

Анонимен

преди 9 години

"Брад Пит е получил временна ограничителна заповед срещу украинския журналист Виталий Седюк"Василия Пейчева, Василке...., ограничителната заповед е дадена на Виталий Седюк, а не на Брад Пит.