348

Анонимен

преди 9 години

Туй не човек.Туй парапитек.......

347

хуикур

преди 9 години

Тези прьдльовци и техният главен лаинар за какво време говорят.Бубута несе ли сеща че иде от центьра на комунизм.

346

иха

преди 9 години

много мертек в тази държава бе , мислят с пу****е си, тотова чудо можело и да мисли остава да му поникнат зъби

345

Анонимен

преди 9 години

интересно колко засегнати/шайка престъпници/ депутати от ГРОБ ще застанат зад колективния иск , не знам дали са престъпници, но в едно съм уверен , че са шайка безгласни кукла на конци на Б.Б

344

Анонимен

преди 9 години

До СимовДа реже лентички и Вашия Станишев но няма къде като нищо не е построил а само съсипва.Да реже лентички на децата си в къщи за друго не СТАВА.

343

Симов

преди 9 години

До АнонименНа Боко не му липсва властта, а отнетата възможност да реже лентички.Докато беше премиер министър, той това правеше горкия.

342

Михал

преди 9 години

До Анонимен 181 - 186Много си се разпенил.Толкова злоба не е на хубаво.Много оптимизъм, много надежди, много предсказания.Но нищо от това няма да се случи.Много си наивен.И много разочарования те чакат.

341

tyui

преди 9 години

lo6 matrial si mutrooo nagla nenaqdena

340

k5110

преди 9 години

Както винаги е прав и сега!Смело на пред Бойко-с теб сме!

339

българин

преди 9 години

Правителството и Топлофикация ни убиват с ДКЕВР. БЕЗ НИКАКВИ ОСНОВАНИЯ ДЪРЖАВНАТА КОМИСИЯ ЗА ЕНЕРГИЙНА И ВОДНА РЕГУЛАЦИЯ (ДКЕВР) ПРИЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО РЕШЕНИЕ ЗА ОГРОМНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ПАРНОТО (12 - 19%), В УСЛУГА НА ТОПЛОФИКАЦИИТЕ. Това ще струва между 200 и 350 лв. (грубо) НА СЕЗОН НА ВСЯКО ДОМАКИНСТВО С ПАРНО. ДА ПРОТЕСТИРАМЕ НА УЛИЦАТА ПРОТИВ УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ЦЕНАТА НА ПАРНОТО И ДА НЕ СЕ ОТКАЗВАМЕ, ЗА ДА НЕ ПРИЕМАТ ОФИЦИАЛНО РЕШЕНИЕ! НА УЛИЧЕН ПРОТЕСТ ЗА НАМАЛЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ПАРНОТО!

338

Симо

преди 9 години

До Анонимен 397Голяма майтапчийка си.То бива хубост, ама чак толкова.Бойко, кажи на фенките си да те хвалят за всичко друго, но за ум и хубост изглежда като подигравка.Аман от разведени, вдовици и нещастни жени, които мислят с ония си работи и така съсипват родината на Бойко.Не разбрахте ли, че Бойко не иска власт, а само да говори за власт.Ако искаше властта, щеше още да е министър.Той отстъпи мястото си доброволно, защото разбра, че не става за тая работа.Имайте малко милост!

337

Анонимен

преди 9 години

Ама и на Кутевчетата само "боцване" им е в главата ...

336

щирлиц

преди 9 години

Евроизбори?Партии?"Здравна"каса,която ликвидира българите?И аз ще ви гласувам за разни ненаяли се гадове?***!

335

Анонимен

преди 9 години

Малееееее, Кутевчетата се осефериха от изборните шамари и почнаха да блеят кат агънца на път за кланницата!!!!!!!!

334

иван

преди 9 години

изплъзва се възможността да управлявате от ГРОБ и започват да се решават важни дела в съда.Дали тиквата няма да отиде при цецко?А дано !

333

Анонимен

преди 9 години

тоя е умен като празен пожарникарски маркуч.лошото е че доста ще го гледаме още по тв

332

Анонимен

преди 9 години

Този меко казано силно неуравновесен човек с широки ментални отклонения е срам за България. Видяхте ли поведението му в кулоарите на НС, в излъчените пряко от БТВ видео предавания?

331

Анонимен

преди 9 години

Изключително интелигентен умен и образован Пък и хубав

330

Дойн

преди 9 години

Много хубава и показателна снимка!Бат Бойко на фона на уличен телефон - умопомрачително!И двата елемента в композицията са архаични, симпатични, но безполезни, да не говорим колко бъгави бяха и двете! Или намека с телефона е , че Цецко слуша?А по темата - когато чуя, че ще има вот на недоверие на тема пожарна безопасност може и да повярвам, че ГЕРБ ще са в час!

329

Анонимен

преди 9 години

В затвора! Стига само сме си приказвали! Да разкажеш играта на цял народ и държава и да се имаш за нещо. Този задмина и Нерон.