71

Явор

преди 9 години

Онази грозна и сбабичкосана пуйка Мая Манолова с голямата и *** уста и тя не става за нищо. Само си върти големия *** из парламента и мисли, че всичко и е наред. Въобще не и пука за тези, които гласуват за тъпата и партия. Манолова баламосва старите бабки пенсионерки, за да гласуват за нея. Тези бабки ще продължават да тънат в мизерия и беднотия, докато не престанат да гласуват за партията на тази некадърна коза Манолова.

70

Воко

преди 9 години

Момчил Неков натри грозния нос на "меката китка" Станишев. Станишев съсипа страната с неговите простотии и невежество. Няма акъл за пет пари а ще управлява цяла държава. Абе тебе няма ли, кой да те изхвърли като мръсно псе от парламента бе серсемен? Нали се виждаш, че си ***, айде изчезвай светкавично.

69

Киро

преди 9 години

Станишев да си взима осрания *** и да се маха, че на всички им писна да му гледат грозната физиономия. Мазен и подмолен тип. Да се маха и от България, да хваща гората, гнусен талибанин. Дано Бойко Борисов да ви изтрепе всички като въшки. Орешарски и Станишев вън от България.

68

Дино

преди 9 години

Сергей Станишев не е никакъв партиен лидер. Отдавна няма място за него в политиката. Доказа на всички, че е некадърен и негоден за работа. В казарма не е влизал. Той не може да управлява една партия а да не говорим за цяла държава, заради него сме на този хал. Браво на Момчил Неков. Момчиле, дръж здраво фронта и разкарай този стар и оскубан козел Станищев.

67

123

преди 9 години

Ако има платен вот как може да се провери дали тези, на които е платено са гласували за партията , от която са взели пари? Според мен чрез резултатите от секциите.Ако партия, която плаща е малка е лесно, платили на 30 души гласували за нея 32 и всичко е на ред. Ако обаче партията е голяма като БСП, освен взелите пари примерно пак 30 души са гласували общо 60 други. Как да са сигурни че не са дали парите си напразно. Според мен чрез преференциалния вот. Плащат и казват номер. Така проверяват.

66

petra

преди 9 години

ДА ЗАМИНАВА И НА ДОБЪР ЧАС! Да можеше някой да измести и старата моцуна Пирински!

65

социалист

преди 9 години

До Куриози. Ха ха ха!Сега ако ми обясниш какво спечелиха сините, изключая печелившия евродепутат, с хитроумния си ход, ще си изям *** от яд. Но понеже е ясно, че не можеш, да се посмея и аз: Ха ха ха!

64

?

преди 9 години

ГАВРА! ТОВА НЕ Е ТЕХНИЧЕСКА ГРЕШКА А ГРЕШКА НА ПЛАТЕНИТЕ ГЛАСОВЕ!Мисли от главата на БСП избирателяЗадраскване на 15 - 50лв, задраскване на 15 два пъти.......2х50лв.

63

ЛЮБИМЕЦ 15

преди 9 години

ЛЮБИМЕЦ 15 ОЦЕЛЯ БЛАГОДАРЕНИЕ,ЧЕ ХОРАТА СА ПОПЪЛВАЛИ ПОГРЕШКА НА ИЗБОРИЕ,ТА НАЛИ БСП Е 15 В БЮЛЕТИНА,А СЕР-ГЕЯ ПЪК ЩЯЛ ДА ОТЕГЛИ КАНДИДАТУРАТА СИ ЕНП,А АЛАН КОЛУ КОЙ ТЕ БРОИ,БОГ ДА ПРОСТИ БАЩА ТИ ДЪРЖИ ОЩЕ ОРЕОЛА,А ТИ СИ НЯКОЙ,ГЕЦ ТЕ ВЪЗДИГНА И ВЛАСТА Е КАТО МЕДА,ЩЕ ЖИЛИШ ПЧЕЛИЧКЕ,НЯМА КАК ДА СИ ДРУГО,КАТО 1 СЕН НЯМАШ В РЕАЛНИЯ ЖИВОТ НА ТРУД С ПОТ И ЛЕШЕНИЯ,А КОЛКО СА ГРАМОТНИ,НЕ Е ВАЖНО,ВАЖНОТО ДА НЕ СДАВАТ ВЛАСТА.

62

виж ти?

преди 9 години

До високСтанишев и Моника имат жилища в Брюксел? Ами как тогава не отдавна Станишев е декларирал претижание само на 5000 лв?-не е грешка 5 бона само е декларирал!

61

Спонги

преди 9 години

Много добре се получи, обаче на тати момчето - Съселчето не се отказва лесно. Момчил няма да защити дисертацията си, докато дъщерята на партизаните му е рецензентка. Измести дъщеричката от сладкото местенце. Браво на неграмотния електорат на БКП.

60

висок

преди 9 години

Днес гледах малкото чугунче как пелтечеше и мънкаше пред камерата. Не е като да цитираш зазубрени опорни точки по време на кампанията!! Станишката с Мониката си имат жилища, офиси, бизнес в Брюксел, Страсбург и виена, тях не ги мисля. Но курумбашчето, то какви ще ги изяде сега? Трепетно очаквам как ще преглътне, че Серго го прекара, ох мъка, ох болка, ох гняв!

59

Току що съобщиха:

преди 9 години

Сергей Станишев е заявил, че няма да се откаже от евродепутатското си място!

58

Куриози. Ха ха ха!

преди 9 години

И какво стана?Хрантутеният електорат на БСП, поради простотията и неграмотността си, им обърка сметките.Това се случи не само в листата на комунистите.Сините пък, не от простотия, а съвсем целенасочено и добре разбирайки какво правят, чрез преференциален вот и лишиха от евродепутатство червената снаха, която пръсна луди пари, за да си направи Реформаторски блок и да проведе печеливша кампания с цел да иде в Брюксел на гърба на сините. Но те пратиха там свой човек, използвайки червените пари

57

за империалиста...

преди 9 години

ТАМ КЪДЕТО ИМА "МОНОПОЛНИ СТРУКТУРИ"---винаги има експлоатация и ограбване на народа!ПРИ КОМУНИЗМА , СОЦИАЛИЗМА И НАЦ.СОЦИАЛИЗМА---МОНОПОЛА Е ДЪРЖАВЕН!!!ПРИ КАПИТАЛИЗМА ----МОНОПОЛА Е ЧАСТЕН/на олигархичен принцип/Другото са само кухи "политически фрази" суета и залъгалки за .....непросветените и примитивите!ИМЕТО НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СИЛА ----Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ!!!ВЯРАТА Е ---ЗА ЛИЧНО ПОЛЗВАНЕ И САМОУПОТРЕБА!

56

АМИ ДА ХА,ХА,ХАААА

преди 9 години

....НА ИНТЕРВЮТО КАЗА МОМЧЕТО ,ЧЕ СИ Е ПЕЕЛ САМО "РУСКИ ЕНЕРГИЙНИ ПЕСНИЧКИ"--ЗАТОВА ОТИВА В БРЮКСЕЛ!!/...не в Москва..ха,ха,хаааааааа.../ПЕЙТЕ СИ ГИИ ВИЕ КАТО ДОЙДЕ ЗИМАТА ...щото МИН.СТОЙНЕВ , НЕМА ДА ВИ НАПРАВИ ГАЗОВИ КОНЕКТОРИ С ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ!ТОВА ЩЕ ВИ СТОПЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

55

rom pz.

преди 9 години

za nomer 15 -mazem da kazem 4e BSP e partia koiato dava pat i na mladite ;znaem 4e mozeshe i da go otsranat i 4e nikoi ne go e izbiral tova mom4e ,no po vaznoe 4e tazi partia yvazi vota na izbiratela;znaem kakvi zaplati vzimat v bryksel;po 3 ili 4 xiladi evro na mesec,mnogo dobro na4alo za edin mlat 4ove ;no toi ne triabva da zabravia zashto e tam i da raboti ysarno za tozi kasme koito poly4i ot zivota.

54

Анонимен

преди 9 години

Изборът е нелегитимен и трябва да се повтори. Префернциалния вот е много сложен, води до грешки и трябва да се отмени.

53

слави

преди 9 години

Ако Борисов бе с 17 щеше да има 80 000 гласа преференции за техния 17

52

иван

преди 9 години

И какво значение има как е спечелил тези 34000 гласа евродепутата Момчил Неков като той вече е евродепутат.БСП за пореден път показа на всички млади и целия БГ народ че е партия реформирана,партия европейска,партия даваща възможност на всеки млад човек когато работи за нея честно и отговорно да го издигне до неочаквани висоти!Затова млади хора ако имате високи цели отидете в нея тя е вашата партия а ако искате да сте затворници мястото ви е в герб при тиквата от банкя.