27

Анонимен

преди 9 години

До българинАбе, у ред ли си? Откъде те е изкарала ***, та още не можеш да се измиеш от родилната си мръсотияы? Дано нямаш деца, че такива като тебе са по-заразни и по-опасни от СПИН-а. Между впрочем, май те е ударил вече в мозъка.

26

Анонимен

преди 9 години

кои са тия българи да ги питаме това война ли е или "сдържани действия"Прави са хората да проверяват, какво каза ОССЕ за Одеса "наши представители там е нямало и не можем да кажем какво е станало" а в ютуб видео от сблъсъците на улиците и там ясно се вижда автомобил на ОССЕ.

25

Анонимен

преди 9 години

Добре се гъбаркат със запада! Научили са правилата на информационната война!

24

до сороса

преди 9 години

Давай....вече заработи 1.80лв.....остават ти само още 3.20лв. дерзай за потомците на Дарвин.

23

ту...ту....ту....

преди 9 години

До българинБи трябвало да си доста"мек"--нали обичаше Кончита...

22

Анонимен

преди 9 години

Хахаххах сороското *** дето се пише "българин" направо бълва огън и жупел през *** си, чак ушите му пушат. Какво стана, дилъра още ли не ти е донесъл дозичката, или ти резнаха хонорара, заради "лоши резултати" по форумите? :D

21

Анонимен

преди 9 години

До иво 21:И ти ли квичиш на умряло, хомосексуалистче червено? Що не вземете с 20 (ако не сте едно и също) да се срещнете и малко да се забавлявате един друг ***, по съветски?

20

българин

преди 9 години

До 20:Вонящ червен *** съветски, не ще ти говоря, ами мусурата ти ще натъпча в *** ти съветски. Разбра ли, смрадлива съветска твар? Докато има такива като тебе да защитават убийците и мародерите на ***, ще ви тъпча мусурите в говната, до откат. Смрадливо, пълзящо комунистическо животно!

19

иво

преди 9 години

До до "българин&quНе му отговарай на соросчето--тотално е изтрещял---все едно мълния го е ударила по-кратуната---вече сънува червени петолъчки.....

18

до "българин&qu

преди 9 години

"Чие "забрана" нарушавали бе, *** руско-съветско? "Не ми говори с такъв тон бе пикльо! Не знам колко ти плащат, ама явно не се справяш добре и нервичките ти не издържат вече. Забраната е от Донецк и Луганск, а отвличанията са предупреждение да не се изпращат представители в момента, затова след като ги отвлекат и проверят, ги освобождават. Ако имае мозък за 5 стинки в кратуната си, щеше да се поинтересуваш как са завършили предните отвличания.

17

българин

преди 9 години

До Анонимен 17:Чие "забрана" нарушавали бе, *** руско-съветско? На вашия "кмет" ли? Че той, какъв е, че да забранява?

16

българин

преди 9 години

До Анонимен 13:Чеченските катили няма да ви помогнат. Те ружат успешнто само пияни *** тикви. А се оказа, че и те не могат да ви траят, та онзи ден ви обградили малко, разтребили ви "барикадите" с булдозери и ви взели мародерската плячка от супермаркета до летището. А докато вие, блядите, сте мародерствали, украинците избили стотина чеченски убийци. Та така, руски *** смрадлив.

15

Анонимен

преди 9 години

Е ако са ги отвлекли, е предупредително и скоро ще ги пуснат живи и здрави, вече няколко пъти става така, защото нарушават забраната да посещават този регион. Последния път отвлечените се оплакваха, че нямали нямали достъп до интернет...Обаче ако не се появят, считайте че това е чиста провокация, в източна Украйна едва ли имат интерес да въвличат по-мащабни действия срещу себе си с убиването на официални лица.

14

българин

преди 9 години

До алчо-10:За смрадливи червени *** като тебе НЯМА ПО-ПОЛЕКА. Човек трябва да ви тъпче в калта, докато престанете да мърдате и остане само вонята ви.

13

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 11:"Руската ярост" можеш да се я завреш в червения дирник. Украинците и на Бандера, и на Петлюра преди него ви разбиваха и избиваха КОГАТО И КАКТО СИ ПОИСКАТ, защото сте пияна *** убийци, мародери и изнасилвачи. Сега, при ***, сте същата трагедия. Пак ще дрищите кръв с "руска ярост".

12

алчо-10

преди 9 години

До Анонимендо 10 А по-полека,че ще се размажеш по клавиатурата.....толкова ли нямаш 5 лева за цигари и кафе......та пишеш *** тези.

11

Анонимен

преди 9 години

Сега наред са чеченците, които ще резнат манерките на фашистите, които разпалиха война за да угаждат на западните терористи.

10

българин

преди 9 години

До Анонимен 8:Абе, смадливо влечуго червено, какво провокация като ВАШИЯТ "КМЕТ" САМ, БЕЗ НИКОЙ ДА ГО КАРА СИ ПРИЗНА, ЧЕ ВАШИТЕ РАЗБОЙНИЦИ - сепаратистите на *** СА ЗАДЪРЖАЛИ НАБЛЮДАТЕЛИТЕ ДА ГИ "РАЗСЛЕДВАТ", ЗАЩОТО НЕ ИЗПЪЛНИЛИ ЗАПОВЕДТА НА "КМЕТА" ДА НЕ ИДВАТ. А после ви се "загубиха", защото вече бяхте наакани.

9

Анонимен

преди 9 години

Със сигурност турчиновците, майдановците и фашистката хунта в най-скоро време ще гризнат дръвцето. Само наивник може да воюва под носа на Русия и да се надява на успех. Само, който не е изпитал руската ярост може да си го позволи.

8

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен :Вонящ червен ***, разбойниците на ***, дето "опазват" жените и децата, завзеха ОБЩЕСТВЕНИ и ДЪРЖАВНИ сгради като ТАКА ИЗЛОЖИХА НА ОПАСНОСТ същите тези жени и деца, а украинската армия започна да стреля по разбойниците МНОГО ПО-КЪСНО, за да ги прогони от сградите и блокираните от тях транспортни възли. Путреловите разбойници ИЗПОЛЗВАТ ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА КАТО ЖИВ ЩИТ. Те са МНОГО ПО-ЛОШИ ОТ ФАШИСТИ, каквито в Украйна днес НЯМА. А Порошенко, Лукашевич, Кучма и пр. са си комунисти.