15

Дойн

преди 10 години

Доста смело изказване за човек, който никога не е знаел законите в тази държава.Спечелиха изборите и си мислеха, че по примера на Тато държавата вече им е бащиния!Тук е мястото да изразя ОБОСНОВАНО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ, че на Цецко вече ще му е топло!?Обаче ми е интересна реакцията на ГЕРБ и Бат Бойко по казуса, защо никой не зададе въпроса застават ли зад Цветанов?

14

Анонимен

преди 10 години

I AZ BRE CVETANOVVOITA MAIKA SAM NEVINEN AMA EDNA GODINA OT JIVOTA MI OTIDE DA DOKAZVAM TOVA MUTRO KOMUNISTI4ESKA DOKATO OBJALVAH AKT NAPISAN OT VA6ITE KOMUNISTI4ESKI REKETIORI PO PATI6TATA . NIMA MUTRO KOMUNISTI4ESKA TOVA UTRE 6TE GO ZABRAVQ ILI HORATA KOITO STRADAHA NARAVNO S MEN BLIZKI I PRIATELI 6TE GO ZABRAVQT MUTRO . DO GROB 6TE BADETE GONENI

13

Циника

преди 10 години

за 12 се отнася коментара

12

Циника

преди 10 години

13, ти наивен ли си, бре? *** държи Главоча в Герб, защото Главоча държи за топките ***. Ти как мислиш, дали Главоча за 4 години в качеството си на МВР-шеф не е събрал достатъчно записи на ***, които са меко казано компрометиращи?

11

Анонимен

преди 10 години

А този защо е още в ГЕРБ? Десетки пъти се издъни - то не бяха апартаменти, то не бяха Дюнигейт, то не бяха незаконни послушвания и изтекли записи. При това записи, които злепоставиха както членове на партията, така и на самият Бойко.Бойко, защо Бойко. Не разбираш ли, че ако разкараш Цветанов от ГЕРБ не 30%, а 50% от гласовете ще вземем на следващите избори.

10

математик

преди 10 години

Един човечец имал 6 апартамента и написал 6 "не"та . Задачата е колко "не"та щеше да напише ако тъстът имаше пари за ,например, 10 апартамента?

9

Анонимен

преди 10 години

Ухото е чист като сълза. Само няколко апартамента купи на двойно по-ниски цени и то с пари от тъста! Нещо да не е ясно? Тия 6 НЕта ги е писал неподготвен. Вифаджия все пак.

8

сс

преди 10 години

Този наш съд може и да те оправдае , какви по- долни *** от теб е оправдавал !!Но Господния съд няма да те оправдае и там ще си платиш с лихвите !!

7

Анонимен

преди 10 години

аз пък съм светец

6

Анонимен

преди 10 години

а съсела кога ще го съдят за кражбата и продажбата на секретните документи?

5

Анонимен

преди 10 години

Г-Н ЦВЕТАНОВ ДА СИ НИ ЖИВ И ЗДРАВ ЗАЩОТО НА ВСИЧКИ Е ЯСНО,ЧЕ НЯМАШ ВИНА НО ПОЛИТИЧЕСКИТЕ "прокурори" са с усмивка пред своите господари от бсп и дпс. И НА ТЯХ ТРЯБВА ДА ИМ ДОЙДЕ СКОРО ВРЕМЕТО....

4

пешо

преди 10 години

6 пъти не шест aпaртaментa! Поздрaви нa тъщaтa

3

мда

преди 10 години

А за мен си поредният оправдан престъпник.

2

spoko

преди 10 години

Споко Цецо,Те и съдиите мислят така. Само дето това, което си го мислите със съда не съвпада с мнението на хората. Ама хич.

1

бивш полицай

преди 10 години

Дано кон да ти разпори пърдялника *** лъжлив.