216

км

преди 9 години

До Анонимен 35СССР2 е Европейския съюз, защото ЕК ни диктува какво да правим.Дори по времето на СССР нямаше такъв диктат като сега!!Тогава поне имахме армия и границите ни се пазеха.

215

Бойко не Борисож

преди 9 години

До 269Преди 16 години Русия върна на куп 100 ;милиарда и никакъв МВФ в случая не се е намесвал. Даже банките кредитори ревяха на умряло, защото толкова пари на веднъж не знаеха тогава какво да ги правят.

214

Анонимен

преди 9 години

Глобализацията не само че не е обективен процес но и напълно нестабилен и предизвикващ съпротива.Глобализацията е вредна и измислена структора на разпределение на богатства и средства за производсво.Спомнете си за раздразнението от доминиращите китайски стоки.

213

Анонимен

преди 9 години

264 Индия беше при семейство ганди , а Китай не я учи държава на 4000 години си знае интереса.

212

след преврата в бг

преди 9 години

Абе ясно е това.. ама се чудя на следващите снимки от този нов съюз дали Педерунгелович ще се снима или пак ще прати Орешарски?

211

Bulgatani

преди 9 години

До Анонимен. 259Напълно подкрепям мнението Ви! Еднополюсен свят и общата глобализацията е разрухата на света.

210

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен260Що не ходиш да се гръмнеш?

209

Анонимен

преди 9 години

Тука е пълно с *** НПО клакьори.Този съюз е едно много добро начало не само за страните които го учредяват но и за останалия свят включително БГ.Защо ли? Защото показва желание за бизнес а не за война. Това обаче може да се окаже горчива хапка за страни свикнали да бъдат квартален хулиган и полицай едновременно.Съюза ако укрепне ще даде силен тласък на бизнес отношенията както в него така и извън него. Евросъюза се *** точно поради липса на точка за сравнение и надменността си.

208

Ф-1

преди 9 години

За последен път се убеждавам, че русофилите сте пълни ***,

207

Bulgatani

преди 9 години

До анонимен 249, 250, 251 Господа, вие говорите от името на всички хора на България? Ако е така, Русия не ви покани. ЕС също е добър алиснс за България, нали?

206

Nijmegen

преди 9 години

До Така си еI nay veroqtno plashtash 1500 naem...10 godini jivqh v Moskva...ne mi razpravqy gluposti.Zaplatite sa visoki ,no i razhodite saschto....!!!! A izvan Moskva -mizeriq do shiq!

205

Леле че народ

преди 9 години

До Анонимен 250 Е какво като са у чужбина и изкарват????? Изкарват си колкото да живеят нормален живот там То това беше целта на ЕСда ни обере добрите кадри н А за останалите,кучета ги яли затова ни заселват с араби и всякаква *** Ако ти е толкова весело в центъра на София да си имате близък изток,халал да ви е ,вие ще му берете плодовете

204

Анонимен

преди 9 години

Путин сбъдна мечтата си ... ,браво, а на черномурното момченце започва да му се сбъдва най-големият кошмар - новият СССР

203

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПо скоро тежък ден за империята на Путин? Толкова ли сте *** русофилите, та не може да се усетите защо чак сега Китай и Япония решиха да подписват договор за газ , ами не са се сетили по-рано? Много е ясно - Русия е приклещена от санкции и е готова да продава газ на безценица само за да оцелее. Сега могат да въртят Русия както си искат, защото няма друг избор. Цената вече няма да определя тя, а копувача. На Путин яко му го вкарват във православният славянски ***!

202

Анонимен

преди 9 години

Въпросният евроазиатски съюз е едно нищо. Не знам що за *** хопа има в България, та подкрепят присъединяването ни към подобно нещо. Една от ползите на европейският съюз е свободното предвижване, много българи работят във Европа и изкарват много повече от колкото в България. А ако сме във въпросният евоазиатски съюз къде ще емигрираме - във Беларус или Казахстан, където заплатите са същите като у нас?

201

Анонимен

преди 9 години

Що за *** трябва да си да искаш да си в съюз със Казахстан и Беларус? Визирам глупаците които искат да се присъединим към въпросният евразийски съюз, който е пълна глупост, защото е оксиморон, или европейски или азиатски, евроазиатски е като суха вода или дървено желязо.

200

Анонимен

преди 9 години

България винаги е много зависима от силните страни и винаги се чака помощ от тях. Русия решава собственните си тежки проблеми, тя не помоли за помощ. Благодаря за санкциите на ЕС и САЩ срещу Русия ! Те много помогнаха на Русия да укрепи своята икономика.

199

Анонимен

преди 9 години

Путин е най-великия държавник на нашето време.Наследи държава в насипно състояние, след тотален крах.Вдигна я на крака, върна самочувствието на руснаците и ги изкара отново на сред Световните играчи.Хората живеят добре в Русия, имат работа,пари, евтин газ, започнаха да инвестират в технологии.Затова и Западните еврогейове и сащисани кръволоци се гърчат в омразата си срещу него и плюят като бесни пепелянки.Дават Путин, смачкай Империята на злото САЩ.Освободи света от тая ***.

198

морски

преди 9 години

Путин е велик политик и държавник.Слава на Русия,долу ЕС.

197

айдеее

преди 9 години

Айдееее, почна се, това е началото на краят на САЩ!