21

До 15

преди 10 години

О, няма да ти кажат или напишат! Тук се пише само това, което е добре за "добричкия ЕС"! Как може да сме толкова заблудени и глупави, и страхливи и подмазвачи. И недалновидни, както винаги. Все избираме грешната страна. Я по-добре да не влизаме в Евразийския съюз, че ще докараме разпада му. Ние сме като катализатор, в който съюз влезем, той се разпада.Най добре да ни вземат в сащ, тогава е гарантирано срутването му.Не, че няма и сега да стане, ама някак си по-бавничко ще бъде!

20

Анонимен

преди 10 години

ЕВРОНАЦИОНАЛИСТИТЕ не харесват че ЕС се ръководи от шепа неизбираеми бюрократи - Европейски Съвет. А парламентът се занимават с глупости. Това е обратно на идеята за Европа на Нациите, която е узурпирана и изопачена. Тази идея е предполагала обща армия (ужас за някои!) общо правителство, но НЕ обща валута!Икономисти и националисти не приемат е че, обща валута е добра за страни различни като Германия и Гърция. Така Европа може да работи в хармония а не като сега!

19

Анонимен

преди 10 години

Интересно как Европа преминава през своя стадий от псевдонационализъм, от който ние мъчително излизаме. Няма логика, по която националистическите движения на различните страни членки да работят в синхрон. Независимо от понамалелите сили на ЕНП те имат срещу себе си опозиция от партии опозиционно настроени една към друга. В интерес на ЕС трябва да се работи по-категорично по общата бюджетна политика, общия парламент и общата съдебна система, които да изземат функциите на националните такива.

18

marsian

преди 10 години

До Анонимен 19А какви шамари ядоха националистите в Германия,Белгия и Холандия .

17

marsian

преди 10 години

Хората са основата на всеки бизнес.Дори и най-големият бедняк харчи някакви пари .Европа нямаше да е толкова добре икономически ,ако не се беше отворил пазара на Изток .

16

До marsian

преди 10 години

Така е, но на големите пари не им трябват "излишни" хора, затова някои умни нации се обединяват около национализма, за да оцелеят. Те имат инстинкт за оцеляване. При българите липсва.Пък и нали първоначалната идея хората да се съберат да живеят заедно на групи, нации, т.н. е да си улесняват живота ВЗАИМНО, да си го правят полесен. Не да правят по-лесен живота на "големите пари" - това е паразитна идея на болно общество което ще се саморазруши .

15

marsian

преди 10 години

Тези палячовци да си плямпат колкото си искат .Светът се върти от големите пари ,а национализма е невъзможен в глобалната икономика .Иначе всеки да си яде това което произвежда ,ама така не става .

14

Пропуснахте

преди 10 години

да разкажете какво казва Льо Пен за Руско-Украинската криза: трябва да се подкрепи Русия в този конфликт, защото "Великият Руски Народ има правото да се обедини", източните славяни обитаващи Галиция трябвало да знаят че, е едно да живееш като селянин в рамките на Австроунгарската Империя както са живяли някога, но сега да плъпнат по Европа е друго нещо ... а последните дни се е видяла "нецивилизоваността" им и на какво са способни... и т.н. Цитирам по памет.Дайте пълната картинка!

13

Анонимен

преди 10 години

как може българин да е за ФАРАДЖ?

12

Анонимен

преди 10 години

*** винаги се провалят както видяхме нагледно у нас с наркоманите от Врабча....

11

Фен на Фарадж

преди 10 години

ВИВА , ФАРАДЖ! БОГ ДА ПАЗИ КРАЛИЦАТА И МИЛУОЛ - ФОРЕВЪР !!!!!.

10

Фен на Фарадж

преди 10 години

Победа за Националистите! Това е истината! Национализма ще властва вече в Европа! Фарадж рано или късно ще отреже отведнъж "БОЛЕСТОТВОРНИТЕ КЛЕТКИ" прииждащи като *** във ВЕЛИКА БРИТАНИЯ от Бугаристан,Румънистан,Албанистан и *** от Африка , които освен да подбиват заплатите на ИСТИНСКИТЕ БРИТАНЦИ почти нищо друго НЕ правят! Ако искат да идват - да бъдат наемани само за нискоквалифицирана работа , като примерно чистачи на ***, миячи на чинии или пък копачи на канали! Повече - НЕ!

9

Анонимен

преди 10 години

Tova na snimkata vazkrasnsla mumiq li e?

8

анонимен

преди 10 години

и аз съм за ЛьоПен

7

жоро

преди 10 години

аз съм за ЛьоПен.

6

Да живее САЩ !

преди 10 години

Европа на народите! Не на комунизма на Европа !Не на социализма на Европа !Не на русофилията на Европа !За една свободна и демократична Европа далеч от влиянието на русия.За партньорство и сътрудничество най-вече със САЩ, но също и с Канада и Австралия.Това е бъдещето на ЕС, ако иска да оцелее.

5

Анонимен

преди 10 години

Съобщава се, че коментаторът под 4 (ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ) е приет успешно в психиатричната клиника в Курило, близо до София.

4

Анонимен

преди 10 години

Усещате ли наистина платената *** как пак се престарава в желанието си да ние мие мозъците-Била подета война срешу Европа-евроскептичния фронт, 'разпаднал' се на двеАйде марш в Анадола бе ***, там при Размузен и Ердоган !!

3

атакис

преди 10 години

Два фронта, както се копае тунел, гениално!Мачкай ЕС, да живее Европа !!!

2

малко съвест

преди 10 години

"Атаката срещу Европа беше подета вчера."---Напротив, те се борят ЗА Европа! Европа сега е в чужди ръце, изповядва чужди ценности ... Нямате ли поне грам журналистическа съвест? Или поне малко познания от историята - те искат да възродят оригиналната идея: "Европа на отечествата" т.н. Европейски национален съюз.