44

анонимен

преди 9 години

г_н ЦАЦАРОВ защо ЦВЕТАНОВ като министър на вътрешните работи не разпореди нито една акция за СОПОЛАНКОТО от ДОБРИЧ след като цял град знае какъв е СОПОЛАНКОТО и чак сега го хванаха за което пак ще се намери вратаичка да го пуснат . ПО ВРЕМЕТО НА ЦВЕТАНОВ ПОЛОВИНАТА ГРАД СЕ ИЗНЕСЕ В белене , само СОПОЛАНКОТО си въртеше бизнеса с лесни пари сега ЦВ ще ми говори за натиск , а той не прилагаше ли натиск , кого да хващат .

43

АНОНИМЕН

преди 9 години

условна ли каква условна , за този 6 нета а колко бяха подслушваните граждани на които близките им лежат в затвора все кокушкари от акциите на ЦВ . колко мафиоти и сводници прикриваше , а заради тях бяха вкарвани други които пречеха и ми говори за натиск спрямо съда сега трябва да го вкарат и да се запознае с кокушкарите които лежат заради такива като ония които прикриваше .

42

справедлив

преди 9 години

до сега бях неутрален ,но ако го осъдят за тези "Изсмукани от пръст" пресъпления Ставам член на ГЕРБ!!!Със сигурност е невинен щом няма друга за което да се хванат

41

Анонимен

преди 9 години

Този ако го осъдят ще гласувам за червените до гроб,,,но уви това в БГ,,,,,,,никога нема да стане,,,,и за това няма да гласувам,,,,,

40

Анонимен

преди 9 години

ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ГОНКИ НЯМАТ СПИРАНЕ. КАТО ПАДНАТ ОТ ВЛАСТ ТРЯБВА ДА НЕ ГИ ЖАЛИ НИКОЙ, А ДА ГИ ПРАТИ В ЗАТВОРА ЗА КОРУПЦИЯТА, ДЕТО СЪТВОРИХА С МЕРАК И ОТ КОЯТО СЕ ОБЛАЖИХА САМО ТЕ И СЪРАТНИЦИТЕ ИМ, ЗА СМЕТКА НА ОБЕДНЯВАНЕТО НА НАРОДА. НЯМА ПО-ВИНОВНИ ОТ БСП. ВИНАГИ В ТЯХ Е БИЛА ЦЯЛАТА ВЛАСТ. НЕ СПРЯ ДА МАНИПУЛИРА ОБЩЕСТВОТО С ДС И ДА СЪСИПВА ВСИЧКИ, КОИТО НЕ Й СЕ ПОДЧИНЯВАТ И НЕ КРАДАТ КАТО НЕЯ. ПРОТИВОПОСТАВЯТ И ОЗЛОБЯВАТ ХОРАТА. КАК СПЯТ НОЩЕМ С ТАКИВА ГРЕХОВЕ. СИГУРНО Е, ЧЕ СЪВЕСТ НЯМАТ.

39

Анонимен

преди 9 години

Да бе отказал 6 пъти подслушване на един и същи негов човек.А иначе подслушвал масово.Просто случайно е отказал а?Точно където е въртял с авера си делаверите.

38

от 40ти

преди 9 години

Нищо против минусите.Само моля дайте аргументи.Дори и главния прокурор е назначен от Цветанов и ББ.

37

Иван

преди 9 години

До АнонименТи изобщо виждаш ли за какво искат да го осъдят? От години ни се натрапва как Цветанов подслушвал цяла България, а прокуратурата му завежда дело, че отказал да подслушва еди кой си. Без човек да е юрист вижда колко плитки са тези обвинения - срещу Цветанов няма нито едно сериозно обвинение. Аз изобщо не го харесвам, мисля го за некадърник и че дърпа ГЕРБ назад, но истината е, че до тук освен червена пропаганда няма за какво да смятаме, че е толкова голям престъпник!

36

Анонимен

преди 9 години

Ех,че коментари.Какво сте се запритеснявали за Цветанов?Не бойте се! Няма да го осъдят.Не.Не ,че е невинен.Просто в съд и прокуратура възловите хора са назначени от ГЕРБ.Той и за тва е толкова спокоен.

35

Иво

преди 9 години

А Гея кога ще го викат за загубените секретни документи? От преди изборите миналата година почна масирано плюене по Герб и Цветанов и ако толкова имаше за какво вече щеше да има осъдени. Другарите си смучат от пръстите измислени дела, но народа видя каква робовладелска партия са. Гея пред съда и да го пращат дето му е мястото и нови избори за да се маха това мега некадърно и нескопосано правителство. Да си спечелят изборите както си му е реда ако могат и тогава да управляват на спокойствие.

34

Анонимен

преди 9 години

Прокуратурата иска 3 г. условно за Цветанов за 6-те "Не"-та----------------Добре, че са поискали поне това... След изборните успехи на Борисов, взеха да го оправдават, а нищо чудно по-нататък да поискат и да му се даде медал!

33

до 35

преди 9 години

До Анонимен: От западна Европа идва Кончита Вурст и внимавай колко се навеждаш, защото все пак е травестит..

32

Анонимен

преди 9 години

аре махайте го тоя комсомолец бе, аман от тикви и съселиидва вятърът на промяната, лъха от Европа и духа към АзияАмин

31

do 33

преди 9 години

До Анонимен: И разговорът с Мишо Бирата беше поръчан от Станишев, нали? Станишев е сложил антените на автомобила за подслушване. Той му е подарил 6те апартамента. С една дума кой ми с.а в гащите

30

Анонимен

преди 9 години

Единствената държава в ЕС ,където прокуратурата е мракобесническа и изпълнява политически поръчки.Всичките дела срещу Цветанов бяха поръчани от Станишев ,зада бъде омерзен,наклеветен и оцапан.Не може веднъж да казваш ,че много се подслушва ,а след това -защо е отказал подслушване. Видно от това дело е ,че обектът за подслушване е бил осъден и без СРС-ета. Имало е достатъчно доказателства.

29

Анонимен

преди 9 години

От кога в България условна присъда може да надхвърля две години?

28

ime

преди 9 години

Мирише ми на командировка в Софийския Централен Затвор От мен един съвет: килия 213, вторият етаж, южното крило. При бай Ставри Човекът е строг! Но справедлив. Много обича майтапите. Цеко е още млад, ще излезе запазен.Първата година е трудно. После се свиква!

27

Анонимен

преди 9 години

Жалкото смехотворно дело :)Какво ли ще обяснява след това цацата :)

26

Анонимен

преди 9 години

До Винету: Точно така Цецо притисна мафията, която му беше негова конкуренция, за да наложи своята си мафия

25

до 24

преди 9 години

Да бе БКП и не знам си какво? Бащата на Цецо и самият той не са били в БКП и ДС нали?