8

Анонимен

преди 9 години

Супер, снимките наистина са готини и я няма типичната скованост на снимките от 19 век. Ако сте гледали стари снимки на тях всички стоят като "глътнали ***" и няма никакъв живот, а тук не е така.

7

Анонимен

преди 9 години

нещо ми подсказва, че фотографиите, или повечето от тях, не са снимани преди век. има нещо много съвременно (днешно съвременно) , особено в лицето и маниерите

6

Анонимен

преди 9 години

Няма нито една усмивчица.. Нито намек даже... Защо ли? Мода?

5

Анонимен

преди 9 години

Дори и като фалшификати, пак е красиво.

4

pancho.madzharov

преди 9 години

selfielifes

3

Същият

преди 9 години

Освен това - къде сте видяли такива хубави англичанки?:) Елън Тери?:) Айде не ме карайте да се смея с глас.

2

Анонимен

преди 9 години

Това са фалшишикати от 80-тте години на 20-ти век, изнесени на английския антикварен пазар. Скандалът беше нашумял преди 2-3 години в английската преса. Проверявайте си информацията. Всеки добросъвестен фотограф ще ви обясни някои неща за тези снимки, които в края на 19-ти век са били невъзможни за осъществяване.

1

Усет за Красиво

преди 9 години

Уникални моменти е запечатала и остава в историята на човечеството със снимките си. А сега какво? Учат ги разни бездарници в университети на фотография и резултата е стой и гледай. От грозно до глупаво, а преподавателите им мастър фотографи са толкова добри, че са известни с това че снимали някоя повлекана за корицата на някое списание и смеят да имат самочувствие тези клоуни.