45

alcap

преди 10 години

Абе естетсвено, че конкурсът за строителството е нагласен! Държавна поръчка в България се взима само с подкуп и европейците не ядат марули, колкото и да плювате комисарите - те са прави. Това, че ние сме си оакали гащите си е наш проблем. Никой не иска да спира южен поток а искат да се спрат корупционните и неясни практики при държавните "конкурси".

44

7

преди 10 години

1.Барозу е човека на САЩ в ЕС и е против Южен поток, защото това е в ущърб на САЩ, които не искат газа за ЕС от Русия да заобикаля Украйна! 2.Барозу скоро ще бъде сменен от евроизборите и затова настоятелно притиска България с изсмукани от пръстите аргументи! 3 САЩ искат да сме зависими от Украйна, която се гласят да управляват с марионетките си, т.е. от тяхот САЩ!

43

морски

преди 10 години

Най-големия корупционен съюз - Европейския съюз идва да ни проверява...комично.Че в тая бърлога годишно се крадат 150 млрд.евро.

42

Анонимен

преди 10 години

Греха на европейците за мешането във вътрешната политика на България ще тежи над децата им.

41

Анонимен

преди 10 години

*** СА ПРЕСТЪПНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ:ОТКАЗАЛИ СА СЕ ОТ ВОДНИТЕ ТНЕРИТОРИИ НА БЪЛГАРИЯ В ЧЕРНО МОРЕ --В ПОЛЗА НА РУСИЯ !ЗАТОВА РУСИЯ --НЯМА ДА ПЛАЩА НА БЪЛГАРИЯ , ТРАНЗИТА ПРЕЗ МОРСКИТЕ Й ТЕРИТОРИИ!?ОСВЕН ТОВА ---РУСИЯ , 20 ГОДИНИ НЯМА ДА ПЛАЩА НА БЪЛГАРИЯ ТРАНЗИТА СИ , ПРЕЗ БЪЛГАРСКИТЕ ТЕРИТОРИИ НА СУШАТА, ЗАРАДИ ПО-ЕВТИНИЯ ГАЗ КОЙТО НИ СЕ ПОЛАГА /по-закон/РУСИЯ ТРЕТИРА БЪЛГАРИЯ -КАТО "ВАСАЛНА СТРАНА" И ТЕРИТОРИЯ!ТОВА Е ГРУБО НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНИТЕ НА ЕС и ТЕЗИ НА СТРАНАТА!ЧЕРВЕНА ГАДОСТ

40

Питащ

преди 10 години

Куюмджиев и Волен нали са против монополите?Газпром изключение ли е?

39

Анонимен

преди 10 години

На 13 юни експерти от ЕК идват в България заради "Южен поток"-----------Аааа да не бързат толкова!Я първо да идат в Германия, да се упражняват на техен гръб за северния поток и после да дойдат тука да прилагат същото.Аман от Евролицемери с двойния им аршин!

38

Анонимен

преди 10 години

Има доста простовати хора тук. Няма ли Южен поток, има шистов газ глупци. Мислете малко с тези глави.

37

анонимен

преди 10 години

добре че ви похвърлиха една нова дума --------> Майдан , не ви пада от устата като х*й на магистрална изпълнителка . поне знаете ли какво означава ?

36

x

преди 10 години

"Ша видим"/лафът е на Ив.Вуцов отпреди 30-40 години/ кой е кум и кой сват,щом идват заради резила ни...

35

АНОНИМЕН

преди 10 години

Кой знае какви сте ги надробили и какво ни чака ,Колюма устата си не отваряше и сега от БСП го бутат напред да ръси глупостите ,защото постоянно джавкащите онемяха .

34

Анонимен

преди 10 години

Не 1 поток,10 да пуснем нашите и руските мафиоти цената на гаста няма да в свалят абдали.Същото се отнася и за броя на АЕЦ в България.

33

Анонимен

преди 10 години

Какъв Южен поток бре като е в направление запад и още не построен идват да проверяват накъде е насочен,е брей това да не вие площада майдана да ни казвате накъде да я въртим,имаме находище имаме тръба накъдето искаме натам ще я въртим,кой ви е винвен,че още не ви изригнало находището,а вие тръбата поставили,а сега а натам-а натъй,ба не така,а ха а така,тия нещо ни помислили,че даже с тръбата и ние ще се въртим,тия нещо за пътници ни взели,а напред,а назад,или за оня дет колесо снимает,или лашко.

32

Анонимен

преди 10 години

Абе нека си го строят потока, после ще може да се ползват тръбите за транспортен коридор за лагерни колички. На местата на гарите и спирките ще се направят дупки в тръбите откъдето ще се качват и слизат пътниците. Това ще е най прекия път от североизточна България до морето. При повече реклама можем да доведем и туристи да ги извозваме по трасето.

31

Анонимен

преди 10 години

БРАВО НА СТОЙЧЕВ РАБОТЕТЕ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ . НЕ СЕ КОАЛИРАЙТЕ С ДПС И ВИНАГИ ЩЕ ПЕЧЕЛИТЕ ИЗБОРИТЕ

30

Валентин

преди 10 години

Надявай се , надявай се комунист ***. Не може да си васал на двама господари, това няма да го търпят ни единия ни другия.

29

Ганчо

преди 10 години

Нека спрат ЮП за да може при следващите избори крайно десните да спечелят мнозинство. Което ще е много лошо, но хубавото е, че най-късно тогава, ще пометат парцала прецедент. Чук за малоумната джапанка.

28

vesko02

преди 10 години

Стойнев къде вижда седем хиляди човека да се въртят покрай тази тръба?Повечето хора не пазаруваме в магазина на Ковачки.

27

до 29

преди 10 години

Русия и Украйна не са във война.

26

Анонимен

преди 10 години

Сред така наречените "противници" на Южен поток, половината не са разбрали за какво става въпрос, а другите са разбрали наполовина. Южен поток ще се строи, голямото надлъгване в момента са законодателните хватки.