221

Мутриландия

преди 9 години

милиционерите и държавните служители със семействата си гласуват за тоя мафиот.

220

анонимен

преди 9 години

до 236 ами ще си я подаде как няма да си я подаде като има въртележки от зелена енергия , и как да отиде против себе си и ортаците си , и ни прати за зелен хайвер ей много глупав народ има в тая БЪЛГАРИЯ , ХЕМ ГЛУПАВ , ХЕМ ГЛУХ И СЛЯП КАКВОТО МУ КАЖАТ ТОВА ПРАВИ , А БЕ ВИЕ ЩО НАЙ ПОСЛЕ НЕ СЕ ОГРАМОТИТЕ , ДА РАЗУЧИТЕ НЯКОИ НЕЩА , ЕЙ ЗА ТОВА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ ЩОТ СТЕ СТАДО ОВЦЕ И ТИЧАТЕ СЛЕД ВСЕКИ ОВЧАР .

219

АНОНИМЕН

преди 9 години

до 255 ако питаш мене и целия български народ ЦВ , И БОКО , МАСЛАРКАТА, ИВАН КОСТОВ , СТАНИШКАТА И ОЩЕ КОЛКО ЛИ КОЛКО ОТДАВНА ДА СА В АРЕСТА , АМА ТОВА МОЖЕМ САМО НИЕ ДА РЕШИМ И ТО С ПРОТЕСТИ НЕ ПЛАТЕНИ А ИСТИНСКИ ПРОТЕСТИ , САМО ИЗБОРИ , И ДО ТАМ ,ДОКАТО СИ ПРЕДАДЪТ КАБИНЕТИТЕ ЕДИН НА ДРУГ . А БЕ Я НА РАБОТА И ЕДНО ВЕЛИКО НАР СЪБРАНИЕ ЗА КАКВО НИ СА ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ , СМЕНЯТ СИ ЗАКОНИТЕ , РАЗПРЕДЕЛЯТ СИ ПАРИТЕ И.....

218

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен253 някой помни ли думите на б.б.при едно изказване през януари 2013г.беше казал,всеки осъден на първа инстанция,трябва да бъде в арестта,до получаване на осъдителна или оправдателна присъда.

217

Анонимен

преди 9 години

"*** комунистически ***" - абе недорасляк неграмотен -така можеш да наричаш мутренския си криминален лидер и бос на мафията в България Бойко Борисов

216

Анонимен

преди 9 години

Както спокойно работеха при тебе хората и се чудеха дали да се запалят или да си платят сметките за тока, *** гаден....

215

ДАНЧО

преди 10 години

ВСИЧКИ ВЛАСТОЛЮБЦИ СЕ ПРИСЛАМЧВАТ КЪМ БСП ЗА БЪДЕЩИ ИЗБОРИ ЗА ПАРЛАМЕНТ ? МНОГО МИ Е ЧУДНО ТОВА ЯВЛЕНИЕ ,СЛЕД КАТО НА НИКАКВИТЕ ИЗБОРИ ЗА ЕВРО-ЛАПАЧИ ,ВСИЧКИ СЕ ОБЯВИХА ЗА ПЕЧЕЛИВШИ !

214

Анонимен

преди 10 години

Съкрушителната победа на ГЕРБ направо нокаутира опонентите

213

...

преди 10 години

prav e Borisov. za vsiako ne6to vse se otlaga , vse se zabavia ...

212

Анонимен

преди 10 години

Този е готов и с дявола да се съюзи само отново да бъде на власт и да ***,***,*** от европейските пари и да съдира кожите на народа.Никога повече ГЕРБ на власт.

211

ало

преди 10 години

ДПС е трън в очите на Борисов. За какви избори говори не знам. Стар комунист ще разговаря с със старата партия е за това няма да се оправи тази държава.

210

681

преди 10 години

Можеш да излъжеш малко хора за много време, можеш да излъжеш много хора за малко време, но не можеш да излъжеш всички завинаги.Ейбрахам Линкълн

209

Анонимен

преди 10 години

Boiko ,govori malko ,no kazva mnogo ,a komunqgite ni zalivat s filosofiq do shiq I tolkoz .

208

Пешо

преди 10 години

А Бате Бойко е индиянец от комунистически произход,може и да е малаец, но е кръгъл ***!

207

681

преди 10 години

Ей, смени белото че ти личи кво земаш!

206

Шустакович

преди 10 години

Едно си баба знае, едно си баба бае.Къде се е чуло и видяло в света народът да изрита едно правителство, а то да напира пак да се върне?! Ако беше нормален човек да се е покрил вдън земя.Бог знае какво чака страната ако му се поддадат на глупостите... сигурно пак бунтове, ама не красивите, богатите и интелигентните.

205

Анонимен

преди 10 години

Колко още може на този, да му се обръща внимание?

204

иван

преди 10 години

Да прав си и точен- нахален *** но също и перфектен манипулатор.Ще организира метеж пред парламента но той не бил за безредици, не искал боеве на улицата даже скастри журналистките дето го подкокоросваха те да отивали да се бият, той самия бил за успех с мирни средства.И кои са тия повече от 600 000 които пак гласуват за него.Може ли 9%от българите да върнат този некадърник на бял кон в управлението на страната.

203

Георги

преди 10 години

Абе ,Вие,които лаете срещу Борисов ,не забравихте ли,че той си подаде оставка САМ след протестите срещу правителството ? За разлика от наглите червени *** ,които равнодушно реагираха на протестите срещу тях ??!! Не забравихте ли,че на парламентарните избори ГЕРБ отново спечел ?! Не виждате ли колко сте прости и неграмотни с " 15 /15 " ?? Не виждате ли кои спечелиха на евроизборите ???? *** тъпите комунистически *** !!ЕС ни управлявал ....А преди СССР ни казваше как да дишаме !!!

202

klecho

преди 10 години

БСП доста отдавна си е пръснала семето по всички партии и движения така че спокоино може и да се разпусне