106

григор

преди 10 години

АТАКА СА ПРОТИВ, ЗАЩОТОТО ЗНАЯТ, ЧЕ ПОСЛЕ ВЛИЗАНЕ В ПАРЛАМЕНТА НЯМА ДА ИМА, БСП СА ПО СЪЩИЯТ НАЧИН, НО ПОДАВАНЕТО НА ОСТАВКАТА ИМ И НОВИТЕ ИЗБОРИ СА НЕИЗБЕЖНИ!

105

Ая

преди 10 години

Съдбата на кабинета е оставка!

104

Иво

преди 10 години

Оставка, това е изходът от кризата!!!

103

konstantin.dimitrov

преди 10 години

Искаме незабавна ОСТАВКА! Видяхме, колко умело боравите с нашите пари, но няма нищо насреща освен скъпите ви коли и вили

102

ДАЯ

преди 10 години

Всички само това повтарят "оставка". Всеки един от тях бих искала да попита: Как ще ме убедите,какви доводи ще изтъкнете,че правителството на ГЕРБ е подходящо и ще помогне на България,като до сега показа точно обратното?

101

Делян

преди 10 години

Политиката на Борисов показа,че е неефективна и вредна за българското общество,така че къде е смисъла да се връща?

100

Ниа

преди 10 години

Прави са АТАКА.Не виждам смисъла от предсрочни избори. Ще стане нещо като от трън,та на глог. Ясно е,че ГЕРБ ще спечелят изборите и какво след това? Пак ли ще се палят хората? Пак ли ще се обърне гръб на дребния бизнес,на социалната политика и ще разчитаме само на магистрали.

99

ив

преди 10 години

Изхода от тази цяла мъка е ОСТАВКА! Както и ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ!

98

saraleks79

преди 10 години

ИЗХОДА ОТ КРИЗАТА Е АКО КАБИНЕТА ПОДАДЕ ОСТАВКА

97

wer.net.12

преди 10 години

Редно е всичко да прикючи с Оставка на правителството.. БСП няма да може да преодолее тази криза и е вече към края си, но не трябва да позволим тази партия да въвлича държавата в своите проблеми!

96

Doreto

преди 10 години

От една година насам Станишев пишеше последната страница от историята на комунизма в България, а от изборите насам пише последните и редове!

95

Рали1

преди 10 години

До БезименТова не е инвестиция! Пране на пари,такива ли инвеститори търсим? Къде ни е селското стопанство, къде ни е икономиката, къде ни е производството ????Обслужващ персонал на света на всички нива! Въртене на пари от наркотици,проституция...Това ли ни е държавата,това ли са ни управляващите? Как могат в други държави да привличат ПРОИЗВОДИТЕЛИ, а тук само кримиелементи?Оставка!

94

saraleks79

преди 10 години

НЯМА ИЗХОД

93

Анонимен

преди 10 години

О С Т А В К А!!! ВЕДНАГА!!!

92

Анонимен

преди 10 години

Оставка на тези дето предадоха партията на турците. Пак сме изиграни от дпс. Ако Борисов ни побеждава то е защото не се заигра с дпс.

91

Анонимен

преди 10 години

Веднага оставка на Станишев, Манолова, Нинова, Кутев,Стоилов,Миков и най вече на Станишевица ако искате да има БСП.

90

Веселина

преди 10 години

Какви са тея глупости бе! Аман от овъртането на комунистите! Изходът е един и това е нзабавка О С Т А В К А! Аман от вас, може ли да нямате никакво достойнство?!

89

Безимен

преди 10 години

До Анонимен 103Не е хубаво, не ги оправдавам, не разбирай мнението ми погрешно. Дадох за пример, че дали е чужд инвеститор със схеми или български мафиоти, за мен е без значение.

88

dimo

преди 10 години

ОСТАВКА! Отново и отново, този път няма да се спрем, докато не ни чуят.

87

Анонимен

преди 10 години

До БезименТова хубаво ли е? Тези хотели са строени без всякакъв идеен проект за време и място,просто построени, а това че няма инфраструктура и канализация никой не се интересува.Красота да не говорим и т.н. за какво ни е този бетон тогава.И друго тези собственици на хотели дали плащат данъци и такси? Аз мисля че не, затова нашето море от Варна на юг е свинщина,само за алкохолен туризъм..........за съжеление.