13

rokoboko

преди 10 години

Хайде автора да посочи някой по-авторитетен източник на информация от lechitel.bg и да не заблуждава хората.Тази година се разболях от грип. Мина ми за 4 дена. После кашлях 3 месеца, удари ме в сърцето, стомаха и дробовете. Похарчих над 500 лева за лекари и лекарства! Есента ще си направя ваксина.

12

киро

преди 10 години

Колкото повече медицината напредва,толкова повече са умиращите.

11

Анонимен

преди 10 години

Това си е бизнес,който трябва да си потдържа клиентите.За разлика от търговията с наркотицие законен и може би по печеливш.Ако се замисляме поне малко дали да хапваме и пийваме всичко което ни предлагат,ще помогнем на организма ни сам да се справя.

10

Някой

преди 10 години

Лелее вие сега ли се сетихте, че ни тровят. Хубавото е, че колкото повече ни тровят толкова повече те го отнасят.

9

шепот

преди 10 години

А добър ден.

8

hmm

преди 10 години

Не им купувате ваксините и те започнаха да ни пръскат по въздух с алуминий и барий - разболяват те и после им купуваш скъпити лекарства. Някой сериозно е решил да ни трови... Днес загледах един от тези самолети - пускаше си аерозолите, а като мина над Рила- спря докато я отмина и после дългия пушек пак започна... Не е заради глобалното затопляне - снощи след залез слънце - имаше един с дълга диря....Не е за отразяване на слънчеви лъчи /след залез.../ Тровят ни усилено!

7

Всеки идиот ли?

преди 10 години

Всеки *** като този ли, може да намери публичност във форума?

6

Анонимен

преди 10 години

Ако не ти мине с хапчета за 7 дена, ще ти мине с лекраства за седмица. Медикментите са бизнес и нищо повече. В случай на сериозни заболявания помагат, като цяло са ненужни отрови.

5

Анонимен

преди 10 години

до 4 пълна некомпетентност почети повече.

4

бай Петко

преди 10 години

Все ден по 50 гр. ракийца и като видя зор, хрема ли, нещо като грип или отпадналост, тампони с ракия в носа и дишам през него. Изпаренията на ракията убиват всички микроби по дихателните пътища. Ако някой мисли, че тази рецепта е вредна да си слага ваксини. Пробвайте, ако не помогне, поне няма да ви навреди ! Желая ви много ЗДРАВЕ !!!

3

Анонимен

преди 10 години

Ех, *** си е тъпо! Ваксините не предотвратяват болестта, те предотвратяват тежки усложнения, които могат да настъпят вследствие на болестта (защото, ако не знаете, и от един ГРИП можете да ритнете камбаната)!!!

2

Анонимен

преди 10 години

Първо, не мога да разбера защо ни занимавате със статия от преди 2-3 години. Второ 95% от написаното по-горе е абдсолютна лъжа. Давам един малък пример - "Биг Фарма" не е компания печелеща милиарди долари, а конспиративна книга на същата тема като по-горния текст. Ето две истини за ваксините:1. Никой никога не е твърил (още по-малко за противогрипните ваксини), че ваксините предпазват на 100%. НИКОГА!!! Противогрипните ваксини са с най-ниска ефективност.2. ...

1

несъгласен

преди 10 години

Гнусни лъжи и инсинуации Ваксините помагат и има предостатъчно доказателстваВярно е, че има конкуренция между различните фирмиНакрая един такъв критикар завършва като продавач на хранителни добавкигрехота е