133

БУЗУКОВ

преди 9 години

АКО БСП НЕ ИЗПРАТИ НЕКОВ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА С НЕЯ Е СВЪРШЕНО.СТИГА БЕЗОБРАЗИЯ.НАПРАТИВ ТОЗИ МЛАД ЧОВЕК ЩЕ ДОКАЖЕ НА ВСИЧКИ,ЧЕ Е ДОСТОЕН И С ТОВАЩЕ ВЪРНЕ ДОВЕРИЕТО НА ВСИЧКИ СИМПАНТИЗАНТИ НА БСП.КУРАЖ НЕКОВ - ВЯРВЯМЕ ТИ!

132

Dee

преди 9 години

Нека да е неков!

131

феномен

преди 9 години

МАЛОУМИЕТО НА ЕЛЕКТОРАТА,ДОВЕДЕ ДО МЯСТОТО ИМ,НЕЩАТА!Така се посмях!!!Не че "новата кадънка" е нещо по-различно от "старата издънка".

130

Един от 15/15

преди 9 години

Дръж се Неков!!! С нищо не си по долу от никому неизвестната Достена Лаверн, или пък от прекалено известната Йотова.Хората са гласували за теб и искат ти да отидеш в Брюксел. Омръзнаха ни все едни и същи стари и наложени муцуни. Ти поне си наложен от хората.Дръж се, не се предавай!

129

наказване

преди 9 години

Избирателите трябва сурово да наказват тези партии,които пробутват едни по-конвертируеми кандидати,а после елеганто подменят вота,като се отказват в името на някои посредстненици,явно нежелани.Това е подвеждане на електората,а той не е глупав.

128

Моника

преди 9 години

До ВенелинА Барекова защо отива питам аз ?!

127

Кети

преди 9 години

До колиоМного правописни грешки,бе брат. Голяма излагация,явно ти липсват не само първите седем години.

126

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 142Не се заблуждавайте. Не е грешка написаното за Мая. Просто си помечтах.

125

Анонимен

преди 9 години

Пълно щастие няма! Щях да бъда още по-щастлив щастлив, ако Ненков беше изместил Сестра Галева.

124

Спонги

преди 9 години

Успех на Момчил! Съсела не го иска никой. Не е грешка!

123

Венелин

преди 9 години

Станишев така или иначе заяви, че ще се откаже. Пък и не е нормално, лидер на партия да отива в Европарламента. Ако ще ходи в Европа, да стане поне комисар. Лидер на ПЕС е и както се очаква голяма коалиция не би трябвало да има проблем. Да вземе енергетиката примерно и да докаже, че може да е полезен за България. Така ще може елегантно да се откаже и от лидерството в БСП.

122

Анонимен

преди 9 години

Другият път викайте начална учителка да ви измисля бюлетината; кръгче квадратче - все 15.

121

Силвия Кацарова

преди 9 години

Потъваааа, червеният кораб потъвааааа.....

120

?!?!?

преди 9 години

Буахахахахх РЕЗИЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ ти казвам бате РЕЗИЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ шш тва число 15 ще има да го сънува съселчо ден и нощ...Буахахахахахахахха

119

Логик

преди 9 години

Неков,правиш ми много добро впечатление на умен човек.Държа още в началото да отбележа,че съм привърженик на ГЕРБ,но някога,преди 25 години бях привърженик на БКП.А дотук ме докараха хора като Станишев.НЕ ПРАВИ ГРЕШКА ДА СЕ ОТКАЗВАШ!!!НИКОЙ НЯМА ДА ТИ ГО ПРИЗНАЕ,ЩЕ ТЕ ПОЗАЛЪЖАТ МАЛКО И ПОСЛЕ ЩЕ ТЕ ЗАБРАВЯТ!!!А Станишев дали след шест месеца, дали след година е пътник.ОТВСЯКЪДЕ!И от партията,и от парламента!Повярвай на по-възрастния!Хора като теб могат да променят тази партия!ВЪРВИ НЕКОВ!

118

До Пламен, 144

преди 9 години

Червен пламъко, знаем, че ще извъртите нещата в полза на Станишев. Защото ТОЙ трябва да замине в Брюксел на всяка цена, нали? Лъга, че няма намерение да ходи, но сега май е единственото му спасение. Тук няма бъдеще. Толкова ли му липсва достойнство на този човек и всички вас, които сте се вкопчили в него? Какво ви обещава? Нямате ли други хора, истински водачи, почтени хора, с морал и отговорност пред народа?

117

Време за промяна

преди 9 години

Млади човече, отстоявай си победата, бъди мъж! Вероятно си идеалист, а тези от кохортата на Станишев нямат нищо общо с идеята, само облагите са им в главите. Хайде, покажи, че има и стойностни хора в тази измъчена от мошеници партия! Много привърженици на БСП са с теб!

116

Пламен

преди 9 години

Станишев не е вън от листата, Неков измества Станишев на 2 място, а отпада 4 - тия в листата на БСП. Недейте да заблуждавате, внушавате и провокирате неверни неща.

115

Поздравления!

преди 9 години

Неков, скрий се, докато дойде време да заминеш за Брюксел! Бъди неоткриваем за известно време! Иначе тези майстори на интригата и подлостта ще ти намерят цаката. Да не вземеш да се поддадеш на сладките им обещания за кариера в България? *** и работи за нея оттам! Сигурно и в ЕС искат да видят интелигентен и честен представител на БСП, и ще ти се радват. А оттук вече имаш подкрепата. Вотът не е грешка, не им вярвай на бетонираните глави!

114

Анонимен

преди 9 години

КОЙ състави листата на БСП за изборите?КОЙ направи и прие сегашния избирателен закон?Жалко за младия човек - ще бъде смачкан по вътрешнопартийному....Ама и той чий го търси сред олигарсите ?