13

ДИДО

преди 9 години

До Анонимен 7''Поговорката е: По дрехите посрещат, а по ума изпращат! "Таи поговорка важеше до 1989 г., светлия комунизъм .След 1989 г., живота се промени, в жестокия капитализъм поговорката е :"По дрехите посрещат, по парите изпращат."Вече никой не търси ум, пари им дай .Аз съм против, но реалния живот е такъв .Беден инженер с две висши не може да намери жена и не може да има деца .Богат див селянин, благодарение на апартамента от дядо му се жени и има 4 деца .Това е положението .

12

Анонимен

преди 9 години

До ДИДОМай беше по дрехите посрещат, по АКЪЛА изпращат, ама карай! След като в твоята глава освен за пари явно няма място за друго, да решим, че при теб пари=акъл.

11

Анонимен

преди 9 години

1 то дете извънбрачно без припознаване от бащата, 2-то на път отново без брак от 1 мързеливец (издържан от родителите си)който чака да замине на гурбет , ама те все не го викат. Е кой си е начил урока?

10

сходни виждания

преди 9 години

Да, съвсем наскоро ми светна. Жената не може без мъж, няма шанс в обществото,грам.Повтарям, една жена, с принципи, които устоява, красива, интелигентна, със самочувствие и независима НЯМА никакъв шанс в живота, ако не се омъжи или най/малко не намери партньор и не му роди дете.деца.Достатъчно е дас е сетите за която и да е жена-и примерът е налице.

9

Анонимен

преди 9 години

"Имате ли сходни виждания относно кариера"Кариерата на жените се различава коренно от тази на мъжете.Докато мъжете трябва да работят бързо и качествено за относително ниско заплащане, за да ги предпочетат да ги назначат, то жените трябва да изглеждат добре и да не отказват тази или онази прищявка на шефа.

8

Анонимен

преди 9 години

"Връзките са като маратоните, така че определете точното темпо, с което да може да стигнете до желаната дестинация.""Жената контролира секса си, защото срещусекс получава всичко онова, което ѝе по-важно от секса."Естер Вилар

7

Анонимен

преди 9 години

До Дидо: Поговорката е: По дрехите посрещат, а по ума изпращат!

6

Анонимен

преди 9 години

Abe i parite sa mnogo vajni, ma se tarpi muhlio zaradi tqh do vreme...vervai mi

5

Маги

преди 9 години

До romanti4kaМного точно казано: от един *** на друг .И съм забелязала, че това става благодарение на някоя нещастна приятелка-сватовница .Не си гледат разбития живот с три деца и разведена, ами тръгнала да сватосва напосоки.Имал апартамент и хайде , перфектен. А то добичето, не може да си преброй пръстите и нещо мрънка под носа си . Как се живее с такъв ***, една шега не можеш да си направиш . Гледаш да отидеш на работа и се връщаш в къщи само за секс и почивка .ГАДОСТ .

4

ДИДО

преди 9 години

Само парите са важни, всичко друго е химия в мозъка. Приятели, приятелки, гаджета, любовници, днес са с вас утре ги няма .Днес ви обичат, утре ви мразят .Само парите са ви доверен приятел . И колкото повече имате, повече ви уважават хората .Има поговорка : По дрехите посрещат, по парите изпращат .

3

romanti4ka

преди 9 години

Ni6to ne nau4avat, ami pak popadat na muhlio. Niakoi prosto sa orisani i vse na looser-i popadat, sadba.

2

Анонимен

преди 9 години

Казват , че без любовта прозаичен бил света,но дали гори без пламък любовта дори.Нека просто две следи да оставим аз и ти.В този свят студен бъди до мен ,бъди до залезния ден.Като летен ден отлита младостта ,като тъжна дума идва есента .Като спомени горещи в тайните неща от любовта догарят във паметта

1

Мъж

преди 9 години

Че жените гледат само как да ти прибарат парите и къщата, а пикапа great wall не го искат.