9

Близък

преди 10 години

Първо- първо човекът е ударил във въпросната дупка- Кратер, карал е със 70 км/чВторо- не е имало хора с негоТрето- защо не попитате управляващите, до кога ще стой там тази дупка убиец? а Коментирате далли колата е такси или не?Докато гледате хората, като вас да са зле, а не потърсим отговори от управляващите, така ще е ..... Днес фрактури, но утре всеки може да загуби приятел там!!!! Боже направи така, че хората да се осъзнаят малко :Х

8

анонимен

преди 10 години

Защо не се споменава,че автомобила предизвикал катастрофата е незаконно такси в пълна неизправност,возило клиенти в момента на катастрофата,кат и ДАИ не си гледат работата то е ясно!!!

7

Илия

преди 10 години

Там дупката е огромна. Единствения вариант, ако отсреща идват коли е да прелетиш над нея, но без криле ... няма как.

6

Тони

преди 10 години

До колкото ми е известно на мен катастрофата е станала в близост до участък (след ляв завой от с. Чомаковци към гр. Червен бряг) където в дясното платно има огромна дупка "КРАТЕР". Така, че е възможно навлизането на единия водач да е провокирано от тази яма. НЕЗНАМ КЪДЕ СА ИНСТИТУЦИИТЕ ДА РАЗСЛЕДВАТ КАКВИ ПАРИ СЕ ДАВАТ ЗА ТИЯ ПЪТИЩА И КАКВО СЕ ПРАВИ. ГРАД ЧЕРВЕН БРЯГ Е РАЗКОПАН!!!!

5

набюдател

преди 10 години

повишиха се температурите и хората прегряха

4

Анонимен

преди 10 години

Абе ако скоро не се направи сериозен ремонт на неремонтирания от около 40 години мост в Чомаковци, само въпрос на време е Маркова могила и Девинци да не са обходен, а основен маршрут.

3

Анонимен

преди 10 години

Там пътят не разрешава каране с повече от 60-70 км.в час, което не пречеше на поне 4-5 коли онзи ден да ме изпреварят с двойно по-голяма скорост... Не знам с каква цел караха толкова бързо, щом на моста преди Червен бряг (т.е. около километър по-нататък) ги настигнах без да ускорявам, знам само, че всичките бяха чудна картинка с тая скорост по неравностите на шосето. Но защо трябваше да стане катастрофа преди полицията да се появи на този път, това също си остава загадка.

2

Кико

преди 10 години

Колкото повече се коментира, че трябва да се шофира разумно, внимателно, по - бавно... имам чувството, че хората масово правят точно обратното. Даже хора, образовани, с добро възпитание, кротки, като седнат зад волана и започват да се държат супер неадекватно. Нещо страшно е. Явно трябва, най - накрая КАТ да започне да си върши работата, а също и съда. Яки глоби и като не се плаща да се взимат колите и това е. Аман от *** по тия пътища!

1

Анонимен

преди 10 години

Това на ремонтирания път ли?