61

хахаха

преди 10 години

като си нацист или евро-скептик , какво търсиш в европейския парламент. Парито си беше ясно!!! Толкова двуличие. цезар е мъртъв, да живее цезар.Този цирк втръсва

60

Атакист

преди 10 години

Нацизма е следствие от еволюцията на човека и проспособяването му към средата като всеки друг организъм.Тъй като човека е създал технологии, медицина и свои закони в обществото по този начен е ограничил върху себе си, в някаква степен въздействието на закона за естественият подбор в природата.Не на пълно, но просто е намалил неговата ефективност.И тъй като природата се стреми към равновесие,е приспособила човека към промените така че естественият подбор отново да е ефективен. Родил се е нацизма.

59

Анонимен

преди 10 години

Обама обясни на студентите в Уест Поинт че, американците са изключителни като нация и имат правото на доминация над света; че не е въпрос дали, а как трабва да доминират, защото иначе никой няма да доминира; че са готови да се намесват навсякъде превантивно, че източноукраинските бунтовници са като Ал Каида а Украина като Сирия ... има до в сайта на белия дом whitehouse.gov/photos-and-video/video/2014/05/28/president-obama-speaks-west-point-graduates

58

Анонимен

преди 10 години

VSEKI CHOVEK DOSHAL NA TOZI SVIAT IMA PRAVO NA JIVOT, NO AZ KAZVAM: - VSIAKA JABA DA SI ZNAE NE SAMO GIOLA, NO I MIASTOTO V GIOLA!

57

Анонимен

преди 10 години

Naskoro biah v Munchen. Beshe mi trudno da razbera dali sam v Istanbul. Irak. Sauditska arabia ili v Kitai.Germania ne e kakto predi 30 godini.- chista podredena i spokoina. Dnes *** i burki na vseki agal. Edinstvenoto po-chisto miasto v Evropa e Shveicaria i Lichtenshtein. Tam zakonite ne vkluchvat integracii na maimuni i ***

56

Анонимен

преди 10 години

Razlikata mejdu *** i evreite e v tova che parvia vid sa negramotni a vtoria vid se slaviat s nai visok procent na gramotnost,Inache obshto vzeto drugi razliki niamaAko dnes Izrael beshe niakade po ruskite ili kanadskite zemi niamashe da ima koi da raboti za tiah.

55

svetlina v tunela

преди 10 години

Loshoto e v tova che nacistite sa i protiv balgarite kato ne savsem chista rasa. V interes na tezi koito iskat da znaiat nacizma(borbata za chista rasa) e proizlezla tochno ot evreite. Evreina i do dnes ne priznava za chovek drug osven roden ot maika evreika. Za evreite vseki koito ne e evrein e GOI ili neizbran ot Boga da bade chovek. GOI tova e jivotno na 2 kraka . Na Goi e pozvoleno da raboti fizicheski trud. Na evreina e zabraneno da raboti. Podobno na *** evreite iskat drug da raboti

54

Анонимен

преди 10 години

Много добри идеи има човека. Ако бях германец щях да гласувам за него.

53

111

преди 10 години

До 81Съвсем вярно! Браво! Все още има мислещи хора.

52

Анонимен

преди 10 години

Нема шанс, скоро в ЕП ще са само ислямисти

51

Анонимен

преди 10 години

Хитлер се бореше за обединена Европа ,за единна Европа с ред и просперитет с ограничени банкови своеволия,за Европа без комунисти и ***-*** на човечеството.по ред грешни ходове тази идея не се реализира затова сега тънем под гнета на банковата диктатура,лигава демокрация,илюзорна свобода която не можем да консумираме поради липса на пари и емигрантски и *** нашествия.Ционистите победиха...,но докога.нещата ще си дойдат на мястото ,така неможе да продължава

50

Анонимен

преди 10 години

а кой е по-силния на деня при вас? диктатурата на цензурата, която бясно и безумно праска минусчета наместо сексуално задоволение, сякаш ще промени света. жалка работа. но да си цензуратор на ционистка паничка е работа, много по-достойна и платена от тази на лекар, работещ на фордовски конвейр за повече пари и "ефективност", в днешни времена. до там я докарахте!

49

Анонимен

преди 10 години

подмолното прокарване на законови текстове написани и платени от концерни, чиито "съветници" един път са шефове на концерни, а другия път са ни "представители", които ние "избираме" и etc... (допълнете си сами, ако сте интелигентни твари!). и тук аз не говоря с идеологии, защото докато на вас ви говорят с измислици-премислици и не само джоба ви, но и главите са ви изпразнени от съдържание. промити от медиите на "демокрацията" - диктатура, на по-силния на деня.

48

Анонимен

преди 10 години

подмолната акта, "приватизирането" на водата на европейците, подписването на "свободна" търговска зона в пълен ущърб за европейскте жители пък били те и ***, въвеждането на действието на американски частни съдилища за европа, свалянето на самолети на избрани с народен вот президенти (не поставени от ционистката върхушка, като този в украина), вечната финансова криза, съвременното робство, задължителното унищожение на многообразието на сортовете семена в полза на концернните мутанти...

47

Анонимен

преди 10 години

анализатори, които смятат избора на народите си за нещо зло е по-добре да се замислят защо!воистина се получи така? защо- ще им кажа, че те самите бяха съветниците на статуквото, което за тях изглеждаше непоклатимо. не обвинявайте идолопоклоннически (към мериканския, световно-диктаторски ционизъм) народите си, че избраха все пак демократичното оръжие, а не поеха пътя на френската революция, че тогава - жална ви майка! вие, неолиберасти, дето променяхте подмолно всичко само във ваша полза.

46

Волен Премиер

преди 10 години

Поздравления за господина!!!Такива като него,Марин Льо Пен и Волен ще върнат мощта на загробената от либерастия Европа!!

45

Анонимен

преди 10 години

да се допълня, че всички онези, които не са доволни от отношението на германия(да речем) към тях, ще трябва да им напомня, че в момента в германия цари неолиберастката американска неоционистка политика, която от векове се бори с всичките си събрани от предизвикани войни и други мръсни средства Срещу всичко свято за човека! е, ако вие можете да търпите още това наведено за вас положение, за мен времето върви напред. както щете!

44

Анонимен

преди 10 години

Европа на отечествата... Точно така! Искам като отида в Германия да се чувствам в Германия, а не в Истанбул! 100% подкрепа!

43

Анонимен

преди 10 години

Какво лошо е казал човека?!?! Напълно го подкрепям! И аз не искам да виждам учителките си от училище да ровят в ***, а *** да получават помощи! А хитлер....Ако не беше той, сега цяла Европа щеше да говори руски! Човеконенавистна е идеологията само на ***. Да припомня ли колко руснаци уби Хитлер и колко изтрепа родният им мустакатко?

42

Анонимен

преди 10 години

аз не виждам никаква опасност от т.нар. "фашисти" от всички европейски страни (включая франция), че са в европарламата. дори напротив! не може шайка левичарски престъпници с либерастки наклонности да окупират европа от името на американския ционизъм. резултатът навсякъде бе един и същ: обедняване и изпростяване на населението, хамбургщина и чалга, комунизъм за определени среди и пълна катастрофа. аз съм строго и твърдо против!!! а дали съм "фашист"?! не просто ми писна от циогейски наставления!