125

rave

преди 9 години

До МАРГАРИТА,Dobre 4e ne go naro4ihte za gei A toi si e mai Toi mnogo dobre znawe 4e tova e golqma dre6ka i nikoi ne bi go izbral...Tozi v nikakuv slu4ai ne e socialist!!!Poddade se na spekulaciite na jurnalistite, i maika mu s pravo se pritesnqva za nego,,,mnogo e zelem o6te

124

не слушай изхабените

преди 9 години

Момчиле, изобщо не харесвам БСП. Но,теб поддържам от цялото си сърце. Не се поддавай на натиска. Издухай този лицемер Станишев. Млад си, образован си. Не слушай Йотова. Тя имаше ли опит, когато отиде в Брюксел. Години наред мълча като пукел до Станишев на нрибуната - докато се уреди. И другите които те притискат го правят защото очакват облаги от Станишев. Застани си на мястото - отивай в Брюксел. Не слушай Мая Манолова, че това било грешка. Не слушай службогонците и подмазвачите.

123

Анонимен

преди 9 години

БСП няма да натиска Неков да се отказва, сам трябвало да реши.Не врат, ами шия.

122

МАРГАРИТА

преди 9 години

МОМЧИЛ В БРЮКСЕЛ! НИКАКВО ОТСТЪПЛЕНИЕ. СТАРИТЕ МУЦУНИ В ПЕНСИЯ!

121

десен

преди 9 години

Момчиле ,млад си ,образован си ,заминавай за Брюксел ,трупай опит и знания ,отстоявай интересите на България ,бори се за нея ! След 5 години се върни и оглави партията ,реформирай я - като Френската левица например ...На България й трябва силна левица и силна десница ,а не *** като Бареков или Доган !!! Успех ,момче !!!А иначе гласувах за Реформаторите и с преференциален номер 2 !!!!!

120

логично е

преди 9 години

При поставено условие - ако няма подчертана преференция Вота да се брой за водача на листата..........логично би било......преференцията за ИЗМЕСТВА водача и автоматично водача да отпада

119

*_*

преди 9 години

Хахаха Кутев пак е избухнал:-))) герб ги натиснали да има преференциален вот:-)))) *** все някой им е виновен на тия, бееее!

118

ant

преди 9 години

Заминаваи без колебание Неков. С какво са по горе от теб тези дърти ,закостенели пранги .

117

жалки сте

преди 9 години

Бяхме против това преференцията да измества първия. .." че то тогава за какво изобщо да я има! Тия от БСП са супер гнусни и нагли ... да не можеш да изместиш първия и от къде на къде?!?! Не е ли идеята хората да решават, а не маймуните в партията!

116

Владо

преди 9 години

Партията спуснала листа, те ще ми я пренареждат, айде де !

115

Бл.Благов

преди 9 години

Като не е за Брюксел ,защо сте го сложили в листтата. Аз мисля ,че човекът е по-свестен от всички партийци преди него ,защото са ги редили разни намазани пеливани! Не се отказвай приятелю,*** в Брюксел и защитавай КАУЗАТА БЪЛГАРИЯ -НАШАТА РОДИНА. Хората ще ти благодарят!

114

Георги Димитров

преди 9 години

Другари ! Обсъдихме положението в нашата партия и забелязахме, че на фона на постигнатите успехи се забелязват и някой слабости. Ще поведем безкомпромисна война със слабостите и за да не се допускат и в бъдеще такива грешки решихме в изборните бюлетини на първите 115 места да бъда аз.

113

Анонимен

преди 9 години

Моля, грубияните да се въздържат от крясъци - има отрезвително, а също и успокоително. Насочете се в правилната посока... И така, нищо лошо не виждам, че на един млад човек му изгря звездата (възможно е да е съвсем планомерно); това ми дава надежда, че има хора в БСП, които мислят. А младежът може да се окаже достоен, дори по-, от други наши представители. Пожелавам му го. Затова естествено е нужно да му подадат ръка-настоящите депутати.И ... ще внимаваме! Това се отнася за всички.

112

БАЙ ГАНЬО

преди 9 години

Аз нямам нищо против, нека Неков да бъде част от нашата делегация в следващия състав на Европейския парламент, но там се изисква много политически и житейски опит. Изисква се сериозна политика. Той трябва да реши сам. Никой няма да определя вместо него, каза Йотова.Госпожата Йотова се е родила с огромния житейски и политически опит в с Сливница! МОМЧИЛЕ, ДРЪЖ СЕ И НЕ СЕ ПОДДАВАЙ НА МАНИПУЛАЦИИ! МОМЧИЛЕ ВЗЕМИ СИ МАНДАТА И ПРАВО В ЕС -БРЮКСЕЛ. ПТИЧЕНЦЕТО ЕДИН ПЪТ КАЦА ВЪРХУ РАМОТО.А СЕРГЕЙ ДА ...

111

Йотова ,млъкни

преди 9 години

Госпожата Йотова се е родила с огромния житейски и политически опит в с Сливница,а Неков го няма и не може да го придобие,ама иначе никакъв натиск не оказваме,пази боже,като иска да ходи в Брюксел,не сме го сложили ние в листата я!

110

ставри

преди 9 години

То да не си помисли някой,че има натиск над Неков.Натиск няма,ама никакъв натиск няма.

109

Анонимен

преди 9 години

Момчиле от мен да знаеш - откажеш ли се сега, утре няма повече да си член на партията майка. Ще намерят начин да те изгонят и така ще ти го набутат, че свят ще ти се завие. Затова никакво отказване, иначе си дотук моето момче.

108

Анонимен

преди 9 години

Момчиле, герой с такова име България вече има. От теб зависи да станат двама.

107

винаги верен на БСП

преди 9 години

Другарко Манолова, къш в Кюстендил да береш сливи.Тоя Неков не го пускайте в Брюксел, той в никакъв случай няма да защитава БСП.Не ни трябват хора които ще предпочетат да защитават България вместо БСП, той не е от нашите хора, права е другарката Йотова, той не е проверен.Ако изберете мен, готов съм да ви служа вярно срещу заплащане.

106

Анонимен

преди 9 години

Момчиле, ако сега в момента се направи референдум дали да се откажеш 99,99 % от българите, независимо от партиите, ще са против. Това не е случайност, а знак от съдбата. НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ.