12

Анонимен

преди 9 години

Има ли по-тъпо нещо от комунист?

11

Анонимен

преди 9 години

Кунева си свърши работата отлично - предизборно хвърли много пари /защото ги има/. Нае клубове, сформираха се платени екипи. Само един Господ знае как са били "убеждавани" някои днешни сини уж-лидери, за да влязат в Реформаторския блок. "Не всичко е пари, приятелю", но с пари какво не се постига ...Малинов си спечели прозвището "ренегат" сред най-твърдите сини, но все пак предпочетоха да гласуват за него, виждайки в това шанс гласът им да не пропадне. Само да не вземе да си отстъпи мандата на К

10

Анонимен

преди 9 години

Анализаторът да си върне дипломата на онзи, при когото се е учил да анализира!Не че Светослав Малинов си е свършил по-добре работата, другаде е причината! Сините нямаше за кого да гласуват, затова избраха по-малкото зло - бюлетината на Реформаторския блок, но без Кунева. Най-вироглавите сини пък гласуваха за Синьо единство не защото са запленени от Надка, а за да не си дадат гласа с бюлетина с името на Кунева. Много от сините обаче не гласуваха и ги беше яд!

9

Анонимен

преди 9 години

НСО трябва да поеме охраната му, вместо да пази никуму ненужни ренегати.

8

Анонимен

преди 9 години

Така мутират и гените и организмите се приспособяват към околната среда. Може да е за добро, може и да не е ! Но поне сурати чието единствено достойнство е че са потомци на криминални елементи около 9 септември доведени на власт от ССР ще отстъпят местата си на млади хора които може да направят нещо добро. Дано не го изнудват и шантажират младежа, защото те са много добри в това.

7

Димитър Благоев

преди 9 години

Другарю Неков пикаещото момченце те зове. След 5 години никой няма да си спомня нито за СерГей, нито за който и да е гей от ЦК на БСП, а другаря Пирински ще те насочи към най-добрите швейцарски банки . . .

6

Спонги

преди 9 години

До Анонимен 5Ти да си видял честен комунист или комунист който да спазва Закона? Дъртата от Кюстендил даде заден ход и намекна, че момчето трябвало да се откаже. Гнусна червена, Момчето спечели. дано да е по-читав от Съсела.

5

Край

преди 9 години

Префереенцията леко обърка нечии сметки по случайност. МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ В ДВА ТУРА и 90% от сегашните депутати ще са вън от парламента при следващи избори. НАРОДЕ или налагаш на партииците такива избори и си връщаш суверенитета или те няма.

4

Анонимен

преди 9 години

Законът си е Закон! Щом хората са отбелязали 15/15 това се тълкува според закона само по един единствен начин. Аз лично много се радвам, че един млад човек с "луд късмет" успя да се промъкне между "акулите" и право в Брюксел. Пожелавам му успех, вдъхновение и много сила, за да успее да представи страната ни достойно, да покаже, че българите сме млади по дух, интелигентни, с много идеи и виждане за бъдещето, а не подли, съсухрени лелки и чичковци мислещи само за пари и власт! Дерзай момче!

3

Х

преди 9 години

Стига с тези преференции,че Станишев ще получи инфаркт,имайте милост.

2

Рали1

преди 9 години

Не им трябваше друга партия или скъпа кампания, те сами се биха! И на бокс, и на шах, и фехтовка...А с бюлетините се премазаха! Умната Мая и хитрия Станишев!"Хитрата сврака с двата крака - Значение: Нечестният човек сам пропада"Смях,смях,смях, ако не беше и малко тъжно - за грамотността на тези,които ни управляват!Иначе - успех на момчето дори и на сън не е мислил сигурна за такава кариера.

1

Анонимен

преди 9 години

Просто за кашмер са БСП..*** смешниците!!!Заснети как купуват гласове и казват гласувате за номер 15..И по случайност купения им електорат,които не може да чете задрасква в бюлетината пак номер 15.Уж нали харесваш БСП,значи харесваш Станишев а гласуваш за някъв напълно никому непознат под номер 15 в бюлетината..Как Става??Великите демократи дето променяха изборния кодекс.....*** не ви е срам бе....Догодина има и общински избори до тогава сигурно ше имат не 19 а 10%