106

Анонимен

преди 9 години

А какво ще стане с тавана на пенсията?

105

ЦВЕТА

преди 9 години

Ауууу,цели 2,7 %.Цели 4лв.И за какво по напред ?

104

Muki

преди 9 години

maliii, mnooo golyam skok na bg penisite?!

103

Мари

преди 9 години

Електората трябва да се залъгва все пак!!! Нали идват други избори!

102

Анонимен

преди 9 години

*** skoka!!!

101

лелка

преди 9 години

срам и позор-как им се е откъснало от сърцето кожодери ,престъпници мислят само за себе си и да им гласуваме ли как не ги е срам

100

ДО 98

преди 9 години

Ей 98 , недей да подвеждаш хората . Средната пенсия в Русия е 11600 рубли ( 483 лв ) , което е над нашата , но е малко за страна с ресурсите на Русия и е пълен смях в сравнение с европейските пенсии . Ето ти и линкове да се образоваш малко )

99

БОЦ

преди 9 години

Г-да управляващи, не ви искам петте лева и ще ви кажа защо!Тези пет лв. на месец утре моите деца и внуци ще трябва да връщат за изплащане на заемите, които вземате, за да се задържите на власт, по 5000на на месец!!!А уж българина мислел за осигуряването на бъдещето на деца и внуци!Какво излиза на практика - българина е един егоист, който мисли само за собствения си търбух!Ако бяхме нормален народ, досега да сме ви измели от битието си!!!

98

БОЦ

преди 9 години

Ей, гадни упрвляващи, парите които ще похарчите за хартия ще са 100 пъти повече от парите, които ще ни дадете!Не ви искам петте лева!Искам да си отидете с мир!Но явно целта ви е друга!Водени от вашия украински председател Станишко и управлявани от Доган и етническата му партия, искате да стане като в Украйна - гражданска война!

97

ои ои

преди 9 години

о ужас как може това е позора на европеиска държава призовавам тези хора които ще ги получат да си избършат задниците с тях и ги изпратят на НОИ

96

До 101

преди 9 години

Родените преди 31.12.1959 не са внасяли нищо в частните пенсионни фондове, те нямат лична партида и логично никога нищо няма да получат от там. Те хора ще продължат да получават пенсия от НОИ.

95

Анонимен

преди 9 години

Макар и с малко,но пенсията ще се вдигне! На кой с повече,на кой с по-малко. На социалягите ще им тегля една майна,ама като знам че Боко Мутрата,не само,че нищо не даде за 4 години,ами окраде Сребърния фонд,резерва на Здравната каса,а на всичко отгоре пъпчивия Дянков с мазната косица ни обрули с 10% данък върху лихвите! Това ли искате пак? Щото аз не !

94

фен

преди 9 години

Вдигaнето нa пенсиите от великaтa 3нa коaлициa е нaкaзaнието зa горките бг пенсионери че не глaсувaхa зa бсп. A пък бсп не кaзaхa с колко ще ги вдигнaт преди вотa зa дa не зaгубят всичките мaндaти зa европaтa. Смешници. Жaл ми е сaмо зa нaшите пенсионери, които сa онепрaвдaни и остaвени дa живеят в мизерия. Ужaс и позор сa всички политоци в ммоментa.

93

emo

преди 9 години

Браво, три лева са си три лева... Дано не доживея до пенсия да се подиграват и с мен така.

92

Анонимен

преди 9 години

Поредна гавра с бг редови пенсионер. Пенпсията му се вдига с един ръжено-пшеничен хляб на месец. Или с две банички. Или с две кифли с мармалад. Или с две кшила морска сол. Или със сто грама суджук. Наздраве и да им се връща на щедрите дарители.

91

55 -500

преди 9 години

А в Русия вдигнаха пенсиите от 1 ви април с 9% и средната стана 27000 рубли .И след 2-3 месеца пак ще ги вдигат .***! Къде са тръгнали ? Тукааа , като нас в демокрацията ! Къде са ръгнали, а ? Срама нямат. Я да им пратят Тиквата Борисов , ще ги оправи за нула време .Копейка няма да видят ,годиииини.Само той може да ги вкара в крак, т. е. в демокрацията.

90

miki

преди 9 години

prosto druga takava darjava pone v evropa nqma:)

89

До 92

преди 9 години

Доста си заблуден приятелю! Частните фондове ще плащат само на тези които са внасяли в тях, тоест родените след 31.12.1959г. и то само добавка към пенсията им от НОИ.

88

Анонимен

преди 9 години

По време на Социализъма един трудов ден в ткзс беше 60 стотинки от там и пенсия.

87

Анонимен

преди 9 години

Сега пенсията ми ще стане 678 китара !