7

Браво,Иран!Супер сте

преди 10 години

Браво на иранците! Това е строгият ислямски морал! Не като нашия извратен, деградирал християнски "морал", Кончита Вурст, содомия, "трети пол" и не знам си какво.Представям си сега турците колко се дразнят на разврата в нашата страна. И с право. То затуй ни наричат и "***".

6

клъв

преди 10 години

жертви на държавата си, на Иран явно им трябват роби и зомбита и си правят, нема лошо...както са казали "ще ти се причини това което ги оставиш да ти причинят" може би на стадото им харесва така кой знае. А на нас какво ни причиняват ние напълно ли сме оправени защо не си гледаме нашето лозе? Защото като се погледне отвън при нас е горе долу същото единствената разлика е, че не ходим с чаршафите.

5

Технологии

преди 10 години

Vсички ,които се унифицираха с Ка всъщност са *** и обратно, аз съм рибата искат да са като мен, наблюдават ме и ме имитират, но затова нямам сключен договор ,нито имам адекватно заплащане, така че в този смисъл това е престъпление, чакаме, една от *** да си ходи на оня свят, тази която организира всичко и се махаме тримата от България, заедно с децата, оттам нататък вие ще си разпределите баницата ,парите, всички и ще сте доволни

4

iranium

преди 10 години

Imam priqtrli koito dosta dobre se svurzvat s what app ii vaibur....porednata manipolatziqqqqqqa

3

Анонимен

преди 10 години

А тука даже има хаховци които се радват на великия ирански народ... Ако не беше цивилизования свят, тези *** сигурно още щяха да карат на свещи.

2

Анонимен

преди 10 години

Диваци

1

халал

преди 10 години

"Националният интранет ще бъде истинска халал мрежа (халал е термин, обозначаващ всички позволени неща и дейности според исляма), която "ще възприеме всички етично-морални стойности на исляма" Разбирай само корана. Егати фанатиците