19

пилот

преди 9 години

Олеле малееее. Хора вървете да се лекувате... Много филми гледате....Или май ви е скучен живота и се занимавате с глупости...

18

men

преди 9 години

има имена бе бате. китайци от фирма за електроника ползваща се във военните технологии. цялата фирма е на самолета почти. няколко дена преди полета са подали патент за няква изродска технология. потърси и ще намериш.

17

men

преди 9 години

ами да едва ли лети още 2 месеца по късно. пушак и огледалца.

16

Анонимен

преди 9 години

От началото само лъжи! Вече се оплетоха в собствените си лъжи!

15

пилот

преди 9 години

Леле мале колко специалисти!!!! То всички в България разбират от всичко....! Ама то затова други ни управляват...

14

BG

преди 9 години

И да му свърши горивото, има една малка турбинка, която се спуска от корема на самолета и генерира енергия за комуникационните системи на самолета. Прах в очите е всичко ...

13

bau

преди 9 години

Явно целят да заблудят хората какво точно е станало. Това с горивото е абсурдно. Има случаи на свършване на горивото на самолет на 10 000 м височина и успешно приземяване на суша чрез планиране без преден колесник - на който му е интереснo - The Gimli Glider.

12

Анонимен

преди 9 години

ПЪЛНИ ИЗМИШЛЬОТИНИ. ТИЯ НАПРАВО НИ МИСЛЯТ ЗА МАЙМУНИ ОТ ЗООЛОГИЧЕСКАТА. САМОЛЕТА ИЗЛИТА ВИНАГИ С ПЪЛНИ РЕЗЕРВОАРИ. ПО МАРШРУТА СИ ДО КРАЙНАТА ТОЧКА НА КОЛКОТО И ЛЕТИЩА ПО ДЕСТИНАЦИЯТА ДА КАЦА ВИНАГИ РЕЗЕРВОАРИТЕ СЕ ДОПЪЛВАТ. А ТОЗИ НЕ Е ИМАЛ КАЦАНИЯ ПО ДЕСТИНАЦИЯТА СИ ЗАТОВА Е ТРЯБВАЛО РЕЗЕРВОАРИТЕ ДА СА ПЪЛНИ ДО ГОРЕ. ЗАЩОТО СЕ ПРЕДВИЖДАТ И АВАРИИНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА. ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ВЪРНЕ ПРИ НЕОБХОДИМОСТ. ТЕЗИ ДА ГИ РАЗПРАВЯТ НА БАБА МИ.

11

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

ПОРЕДНАТА ТЪПОТИЯ.ЗАЩО НЯМА ИНФО ЗА ИМЕНАТА НА ПЪТНИЦИТЕ И ПРОФЕСИИТЕ НА НЯКОИ ПО-ИЗВЕСТНИ ОТ ТЯХ? ПОСЛЕ МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ ЧЕ Е БИЛ СВАЛЕН СЪС РАКЕТА ОТ ЗЕМЯТА КАКТО НАВРЕМЕТО ИЗРАЕЛСКИЯТ МУ СЪБРАТ ПО ВРЕМЕ НА ВОЕННИТЕ УЧЕНИЯ НАД УКРАЙНА.

10

Анонимен

преди 9 години

Нали двигателите подавали информация 4 часа след изчезването бе, как му е свършило гориво? И да беше свършило как ще изгасне цялата апаратура? Абе вие за мезе ни вземате вече! Ясно е, нещо се крие.

9

BBC.co.uk

преди 9 години

В изчезналия Боинг може би е свършило горивото...nee bre, oste pravi okolosvetski krugceta...Viz , kogato rusnacite sprat dostavkata na vuglevodorodi /3 juni/ -ste ne ste, ste padAA...Kakvi loshi rushniaci... I Malaizia da se vkliucva v sankciite ...at once !!

8

еи

преди 9 години

познайте, тези дето първи се юрнаха да го търсят, те са го й свалили.

7

До 5

преди 9 години

Случаят стози самолет беше по-ясен от гледна точка на това, че те имаха определен маршруш за претърсване. Знаеше се, че самолетът е напуснал обхвата на радара в латинска америка, движи се над океана без радарно проследяване, но когато радарът от другата страна на океана е трябвало да го засече това не се е случило. Значи самолетът е паднал в пролуката на наречена "ехолокаторна дупка". Тук изобщо не е ясно в кой океан е паднал самолета...което е странно меко казано..

6

hhh

преди 9 години

Следващата новина за самолета сигурно ще е, че някой от пътниците бил с растроиство и от напъна му в клозета самолета се е разхерметизирал. Как пък не ги е срам така да лъжат хората!

Онзи самолет на ЕърФранс от 2009 го търсиха 2 години докато го намерят. И това в Атлантика, който е многократно по-малък. Тук говорим за Индийския океан - ОГРОМНА площ, с дълбочина на места над 4 км. Нашето Черно море може да се нарече една квартална локва пред огромния океан. Ще минат поне 3-4 години, докато го открият или се откажат.

4

Експерта

преди 9 години

На самолета като му свърши нафтата, почва да губи височина, почват некви ламби да мигат и аларми да дрънчат, па после във водата плуват седалки, жилетки, стюардеси, фюзелаж....Ае стига плоски оправдания - свършило горивото и се дезинтегрирал...Глупости на търкалета.

3

Анонимен

преди 9 години

Проследяващият радар е следил самолета. До кой момент, какво е станало с ехолокацията, как самолета е избен от радара, ако е отражението на радара е станало твърде ярко преди изчезването значи е станала експлозия, ако отражението се е разпаднало на много малки отразени повърхности значи се е разпаднал без да има експлозия или поне без голяма експлозия. Изобщо това "разследване" е много странно..

2

Анонимен

преди 9 години

Изобщо инфото около тозиссамолет е толкова абсурдна и противоречива. Смесват се два различни термина-"изчезване" от радарите и загуба на радио връзка са два напълно различни процеса. Всеки самолет се следи от радарните станции, а "изчезване" от радара има в два случая-падане на самолета или излизане на самолета извън обхвата на радарите. Все простички въпроси, на които медиите не ни дават никакъв отговор.

1

тесатук

преди 9 години

Путин, му е спрял газта а евреите са ги накълцали за органи.Няма самолет няма пасажери няма проблем.