284

Анонимен

преди 10 години

Убавец! Не мога да повярвам, че все още има хора които му вярват. И на него, и на Цветанов и на още дузина.

283

а

преди 10 години

мечтите са безплатни

282

бащица

преди 10 години

Бойко е казал,че ще подобри живота на хората.Даже е вече е написал списъка с ,,хората,,

281

Анонимен

преди 10 години

От бойко по-*** е само бареков Засега

280

Анонимен

преди 10 години

Бойко *** и избирателите му прости

279

Анонимен

преди 10 години

пп АТАКА с 125 депутати > 121

278

asr

преди 10 години

Не искате Бсп ок, и аз не ги искам. Не искате Герб ок, аз ги искам. Къв *** искате тогава. 400коментара само ревете като жени. От 10години съм го казал в България само гражднска война ще оправи работата.

277

Анонимен

преди 10 години

Да молиш се за пълна власт и после с тази усмивка да унижаваш материала където те е избрал. Да но "лева ръка пряко дясна и клати"

276

681

преди 10 години

До Анонимен 367 Отговорът е *** на този въпрос.Просто бакалите и търговците вече са класа, която лесно се управлява в страха й да не изгуби краденото от бедняка! За тях обществената собственост е презряна а частната е свещена!В Европа се надигна някакво ляво недоволство което десните почти успяха за задушат а у нас използваха продажници на наклонят везните надясно.Това е.

275

Анонимен

преди 10 години

На снимката - "Малиииииииииии, къф прос народ гласува за мениииии!

274

111

преди 10 години

Не знам кой какво печели, ама всички честни и политически необвързани българи, които не крадем и не се облажваме от нечисти схеми нищо не печелим, а условията по почтен начин да въртиш дребен бизнес или свободна професия у нас стават все по- малко. Дават се пари на *** на поразия, нО за българската интелигенция и дребния бизнес НИКОЙ НЕ МИСЛИ И ПО- ВАЖНОТО НЕ ПРАВИ НИЩО.

273

аа

преди 10 години

българският народ има една приказка:"пилците се броят на есен."та. бойко, не бързай, има време дотогава. аз лично мисля, че жестоко се лъжеш, подведен от 30% избирателна активност, абсолютен рекорд за българия, но.. ще видим.

272

негласувал

преди 10 години

Какви 121 депутата сънува Тиквата? Може ли 600 000 гласа за него да са българският народ? При такава ниска активност да се говори за разликите в проценти е нелогично. Защо никой не казва: за Герб са гласували толкова и толкова гласоподаватели и съответно за другите партии.А се говори само за процентни разлики. Как така ще се игнорира волята на негласувалите. Защо никой не тълкува това като блам на членството ни в ЕС? Т.е., че 2/3 от българите не искат членство в тази командвана от САЩ организаци

271

ivo

преди 10 години

На 12 май 2013 г. се провеждат ПРЕДСРОЧНИ парламентарни избори, ГЕРБ спечелва 30.535%, което и отрежда първото място.Не успява да формира правителство и връща мандата.За ГЕРБ гласуват 1 081 605 избиратели. Сега - на 25.05.2014 г., ГЕРБ печели 30.4 на сто от гласовете на изборите за европейски парламент у нас, което е 629 642 гласа. ГЕРБ е загубил 40% от избирателите си. Лъжеца Борисов на това ли казва голяма изборна победа?

270

seira

преди 10 години

"ДРУГАРЮ" БОРИСОВ,КАКВИ ХАЛЮЦИНАЦИИ ИМАТЕ ЗА ПАРЛАМЕНТАРНО МНОЗИНСТВО?..."ХРАНИТЕ" ИЛЮЗИИ, БЕЗ ДА СТЕ ПИТАЛИ НАРОДА!ГОЛЯМ СМЯХ!!!

269

Оцеола

преди 10 години

Винету в костюм прави опити да смята :) иска да става един брой вожд, ама нация от вождове не го ще :)

268

Анонимен

преди 10 години

До бай тошоООО ХИЛЯДИ ПЪТИ Е ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ ОТ СТАНИШЕВ ,ДЕТО СЕ БЕШЕ НАДУПИЛ ГОДИНИ НАРЕД НА ДОГАН , АМА НАЙ-ПОСЛЕ ДОГАН ГО НАЦЕПИ ЯКО....СЕГА БОРИСОВ ИМ Е ВИНОВЕН И ЗАЩО ,ЗАЩОТО Е ПО-МЪЖ ОТ ЛЕВАКА СТАНИШЕВ ДЕТО ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ ?

267

Stamat

преди 10 години

Ah tozi bat Boiko :-)btw izkazvaneto mu za "lo6 matrql" (kakto i mnogo drugi) nikak ne me obijda ;-)

266

бай тошо

преди 10 години

Всеки народ си заслужава съдбата!!Щом има *** безмозъчни същества които да гласуват за това нещо на снимката,значи си заслужаваме хала на който сме.Това че този индивид смачка дребния частен бизнес,че пусна купчина монополи и ЕРП-та да ограбват Българския народ всеки месец,че стана гъзолизач на еврогейци и американци,не е важно.

265

Анонимен

преди 10 години

ДА СА ГЛАСУВАБИ БЕ .....НЯКОЙ ДА ГИ Е СПРЯЛ ! СЛЕД КАТО НЕ РАЗБИРАТ ,ЧЕ ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА СЕ ВЪЗДЕЙСТВА НА ПОЛИТИЦИТЕ КАКВО ДА ПРАВИМ . ДА ХОДИМ ВСИЧКИ ЗА ГЪБИ И ПОСЛЕ КАТО СЕ ВЪРНЕМ ДА СВАЛЯМЕ И ПОСЛЕДНАТА КОЖА ....