118

Гошо

преди 10 години

До БобиСпецназът на Рамзан Кадиров (eдна от най-добрите бойни единици на света!) е готов да помете фашагите, тръгнали да убиват свои сънародници в Новороссия. Подготвя се израелският баталион "Алия", съставен от ветерани, някои от които са воювали в Съветската армия в Афганистан и в ЦАХАЛ в Израел (а евреите имат много да си връщат на украинските фашисти!). Подготвят се сърби и хора от други народи. Ще има и българи! Напомня ми Испанската гражданска война. NO PASSARAN! ФАШИЗМЪТ НЯМА ДА МИНЕ!

117

Исус е Господ

преди 10 години

Целта е да се вкара Путин в капан.без съмнение той има план за етнически прочистваните руснаци от обезумялата демонична терористична напаст взела властта в Киев с кръв и терор,който се отприщва ежедневно,.Колко хора са си продали душите на антихриста...Как се сбъдват предсказанията.Aritz Sheva-Will Israel be the World's first"No cash"society?|"

116

Анонимен

преди 10 години

Що да нахлува Путин? Нали това им е целта на САЩ и ЕС! Путин сега ще води партизанска война!

115

ТHE Патриот

преди 10 години

Путин нахлувай какво още чакаш ,добрият фапунгер е само мъртвият!

114

Анонимен

преди 10 години

Ситуацията в Украйна ескалира и целта на "ГИС" е ВОЙНА.Големите Икономически Субекти(ГИС) ТЛАСКАХА Човечеството към свръх-застрояване и свръх-потребление на "еднодневки".ТЛАСКАХА ни към кредити,лизинги и други форми на икономическа зависимост.Ноооо....-потреблението се сви ТРАЙНО.ЕДНА ВОЙНА ще Живне Икономиката и богатите ще станат по-богати,средната класа ще оцелява на ръба на глада,бедните и повечето болни ще измрът.Ето това ни чака,ако като Граждани не отстоим позиции.

113

Анонимен

преди 10 години

Вашингтон : Москва да спре насилието срещу народа си.Звучи като нагла намеса във вътрешните работи на Русия, нали.

112

Анонимен

преди 10 години

SVOBODA ZA NOVORUSIQ

111

Анонимен

преди 10 години

Открито писмо до президента на РФ:Мы предлагаем начать масштабную гуманитарную помощь Юго-Востоку Украины, который на сегодняшний день выполняет роль переднего края борьбы с неофашизмом. А в случае препятствования этому и дальнейшей эскалации конфликта, ежедневно уносящего жизни наших братьев, призываем вас не возражать против начала формирования добровольческих отрядов и иных структур для оказания разносторонней помощи братской нам Украине. Медлить больше нельзя! Новороссия ждет нашей помощи!

110

До 148

преди 10 години

Русия, че ще е лоша това е ясно. Западните медии, включително и нашите, обвиняват Русия за всичко. За това, че ни освободи, за това че Хитлер ги нападна, за това, че победиха нацистите, за това че имат природни богатствна, за това че в ЕС има криза, за това, че продават газ, за това че искат пари за газта, за това, че Слънцето не грее 24 часа в денонощието и т.н.

109

Анонимен

преди 10 години

"Не разбирам защо Русия не признае референдума в Новорусия за валид и не признае съществуването на тази държава"Русия чака Киев да прекрачи границата, отвъд която дори и западните им кукловоди няма да могат да отричат престъпленията им. Русия ще се намеси, но преди това трябва да изглежда наистина наложително. По този начин продажните западни медии няма да могат да изкарат Русия агресора.

108

Анонимен

преди 10 години

Не разбирам защо Русия не признае референдума в Новорусия за валид и не признае съществуването на тази държава?! Какво страх ли ги хвана отново? По мирен път е ясно, че този конфликт не може да бъде разрешен, ЕС си забърка тези и сега ще си ги сърба. Отлагането на войната ще я направи само по-кръвопролитна.

107

Ла финита трагедия

преди 10 години

Стига сте плещели глупости. Русия пропусна момента да помогне на сънародниците си, с изчакване на резултата от президентските избори. Сега законният президент ще поиска помощ от Запада, ако Русия се намеси в конфликта. Кремъл жертвува своите сънародници и те ще бъдат избити напълно. Източна Украйна е подложена на геноцид по вина на Кремъл, че им вдъжна надежда за откъсване от Украйна, а със своето изчекване ги захвърли на фашистките зверове. Скоро Източна Украйна ще бъде смазана напълно.

106

Анонимен

преди 10 години

Мдаааам путинските кадировци почнаха да дават масово фира в Източна Украйна....Масов мор по колорадските бръмбари настана.

105

РОССИИЯ

преди 10 години

Скоро фашистките плъхове в Украйна ще бъдат смачкани !!! ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ И БОЙ ПО УКРАИНСКИТЕ ФАШАГИ !!!!!

104

Анонимен

преди 10 години

Много правилно - украинците няма какво да преговарят с когото и да било, щом се вършат зулуми на територията на Украйна. Стреля се до изчистване на мършите. На който не му изнася да отива където си иска. Украйна си е Украйна.

103

rumen221

преди 10 години

Украинския народ, не е глупавПърви бе Наполеон:- Руснаците не се бият честно бие ни народа имВтори бе Хитлер:- Руснаците не се бият честно бие ни народа имДнес в Украйна бандеровските ФАШИСТИ, тренирани от ЦРУ в Полша и Литва и трупали боен опит в Сирия, реват и се оплакват: Помо-о-ощ от НАТО и САЩНарода на Домбас ни бие-е-ее СОБСТВЕНИЯТ НИ НАРОД НИ.. БИЕ-Е-Е-ЕЯвно украинският народ бързо и САМ ще натирите фашистите-превратаджии..

102

емо

преди 10 години

във киев управляват престъпници спонсорирани от на големия престъпник сащ ;какво ги интересува народът

101

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен137,тогава са в една група с Путин и Медведев. Майките им са еврейки.

100

апелиращ

преди 10 години

До Анонимен 137Хуманоиде, не те знам какъв си но определено не споделяш славянските ценности и подкрепяш унищожаването на нашата културно-социална група. Последното показва че не си и човек, защото хората се разбират с думи.

99

Анонимен

преди 10 години

До апелако си мисля, че религията е голяма глупост и особено деленето на религиозен принцип, какъв съм. към коя националност ме числи това?