7

Ivo

преди 10 години

Точно изразът *елит* лично мен ме вбесява, вероятно и по-голяма част от европейците..Докато има ЕЛИТИ ще има и недоверие, докато не разберат, че са служители на народа и не се осъзнаят, винаги ще бъдат мразени..А за *дълбокото безпокойство и страх от бъдещето* би разбираме много добре, *** такива!!! Страхувате се за Вашето бъдеще и заплатките, които си прибирате всеки месец, и привилегиите и т.н....

6

Анонимен

преди 10 години

Kuv elit be.... bokluci... Otivat samo da lapat... Kato onq deto vzel 110 000 evro ot koito 70 000 bili usvoeni NE PO PREDNAZNACHENIE... Zakrivai!!!!!!

5

Анонимен

преди 10 години

Защо не си зададе въпроса какви са причините довели до загубата на доверие и какво всъщност представлява така наречения ''елит''. Да започне най-напред от себе си.

4

спокойно

преди 10 години

Е, за България няма защо да е загрижен - от нея само послушни *** на глобалистите му прати народа - леви и десни ... а, да, и турци ... но нито един евроскептик-националист.

3

Анонимен

преди 10 години

Га яди кифтетата ни рива, твойта мама афропидалска.

2

анонимен

преди 10 години

Господин Барозу, евроскептиците у нас не ви вярват защото откакто станахме членки на ЕС с големите ви обещания, нашия народ стана по- безработен, по-беден с по-голяма корупция по високите етажи на властта и как тогава народа да ви вярва ?

1

селски глупак

преди 10 години

Барозу загрижен от загубата на доверие в елита............А как да вярвам във Вас г-н Барозу, като Ви видях да се целувате с Б. Борисов. Аз нямам приятели мафиоти, а Вие г-н Барозу?