10

Бай Григор

преди 10 години

Те /ГЕРБ/ ще довършат България .... жалко за скудоумните .....

9

Шаран -БГ

преди 10 години

За безсрамните ни политици е без значение кой ще е на власт. Не ги слушайте как се джафкат !.И за това именно всеки един от тях Ви призовава да гласувате. ГЛАСУВАНЕ МУ Е МАЙКАТА ! На всички изборпи . Да не се гласува е недемократично! Един б и с е р е н политик от ДуПиСе даже се изсили да прокара закон за задължително гласуване. Наглеците може и да го направят защото чувстват презрението на хората и се надяват да покажат пред света, колко много ги обичаме ! Но има и недействителни бюлетини!!

8

Анонимен

преди 10 години

Пич, Тиквоний ли е обектът на нощните ти ***?

7

АЗ

преди 10 години

Сашо направи една смучка в *** на Боко, че да се сварши.

6

Анонимен

преди 10 години

9 проценат за Герб - 7 за БСп, 75 проценат са срещу всички.....

5

Анонимен

преди 10 години

4, ми дай да се обединят БСП и ГЕРБ тогава, а? Предпочитам турци да ме клатят, отколкото БСП да са на власт. За 25 години унищожиха толкова много, а съградиха само едно нещо - омраза срещу всичко, свързано с БСП. Ако някой се коалира с БСП го чака съдбата на Атака.

4

ссс

преди 10 години

До До анонимен 2,3игра на цифри ,до като се плюем на дени и леви дпс си купува малките градове и пуска формации както тези на бареков/целта да види колко гласове може да се купят/17+10=27% с още малко напън и продажни и шантажирани бедни хорица резултат на следващите избори дпс да управлява,и какво следва Украйна .

3

До анонимен 2

преди 10 години

На тия избори са гласували около 30 % от българите. За БСП са гласували под 20 %. Излиза, че за БСП реално са гласували под 6 % от всички българи. Останалите над 94 % НЕ ИСКАТ БСП! Какъв е тоя гьонсуратлък да продължават да искат да са на власт, не знам!

2

Анонимен

преди 10 години

На ти избори са гласували около 30% от българите.За Герб са гласували около 30%.Излиза че за ГЕРБ дейтвително са гласували реално 10% от всички Българи.Останалите 90% не искатБорисов и Герб.Каква е тази победа не знам,преценете сами.

1

анонимен

преди 10 години

Не зная кой и как гласува и за кого, но зная, че на тези избори гласуваха *** и нищо добро не чака нашия народ. *** НАРОД, ПРОСТО УПРАВЛЕНИЕ - БЕДНА ДЪРЖАВА !