157

Анонимен

преди 9 години

ДПС така играе, съпровожда до време, усети ли слабост - прави бърз завой. На навременната реакция се дължи дългогодишното му задържане в политиката. Пък и с балъци не е толкова сложно да играеш успешно!

156

Твърдите

преди 9 години

Твърдите привърженици на БСП гласуваха! Това си им е електората, част от него измря, друга част се вля в редиците на ***.На миналите избори БСП не се различаваше от сега -- просто *** гласуваха за тях, а и в някои чисто тулски райони Доган нареди да се гласува за БСП та да не събере ДПС повече процента от БСП.На следващите избори картината за тях ще е по трагична!!!

155

Анонимен

преди 9 години

ДПС защитава Пеевски, но му нареди да се откаже от Брюксел. Защо ли? Защото Л.Местан е достатъчнто умен да прецени, че там синчето на мама няма да бъде посрещнато с хляб и сол. И да не се опитват да ни пробутват колко е благороден и готов на жертви за идеята. Виждаме колко е арогантен - и там щеше да се намъкне без капка смущение и срам. Има една приказка: "Те не го пускат в селото, той пита за поповата къща!"

154

С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ

преди 9 години

АКО НЕ ИСКАТЕ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ИЗБРАНИ ОТ : - НЕГРАМОТНИ ***, - ФАНАТИЗИРАНИ ТУРЦИ, - ИЗКУФЯЛИ ДЪРТАЦИ, - ЛУДИ МРАЗЕЩИ ВСИЧКО И ВСЕКИИДЕТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

153

винкел

преди 9 години

До до 162и ти и станишев да хапнете кожения *** на бойко

152

111

преди 9 години

Окончателно щраква юдо- американският капан и зависимост и в българската политика. Ама той щракна още когато малоумния Волен Сидеров подкрепи ДПС, както и заради безхарактерността на Сергей Станишев спрямо ДПС.

151

Анонимен

преди 9 години

Искра Михайлова е не по-малко нагла от Пеевски. Бяга за да се спаси от разследвания. А ДПС е готово на всичко, само да е в политиката. Горките бедни турци от селата! Нямат изход, даже и да разбират добре какво става. Те са като крепостни селяни от 19 век. Целта на бъдещото правителство трябва да бъде да им помогне да се образоват, да спре ислямизирането им. За бога, та те не са истински турци, в голямата си част са наши братя по кръв, потискани от векове, да ги спасим!

150

Анонимен

преди 9 години

Основния проблем на България вече от над 10 години е следния - от двете страни леви и десни, а между тях хитри турци, които са готови да си завъртят *** накъдето е удобно, за да са във властта и така могат да изнудват и едните и другите за да прокарват собствената си политика!Изходът - аз съм готов да преглътна едно правителство между БСП и ГЕРБ по германски модел, при условие че ДПС бъде завряно в *** ***!

149

Анонимен

преди 9 години

самият Пеевски смята, че мястото му не е в ЕП-------------------Ne samo toj smqta taka :)

148

Наблюдателен

преди 9 години

Две неща ми направиха впечатление около изборите в неделя: крайно арогантното държание и реплики на Пеевски, и огромното нахалство и непукизъм на Станишев. За първия просто е учудващо как го понася Л. Местан- един сдържан, елегантен, умен и добре възпитан политик. Какво толкова му дължат? За втория- не стига, че съсипа БСП, но и в Брюксел се държа нагло: ПЕС не показа успехи, но той заяви, че няма да отстъпи председателското място. Нагъл до крайност!Но го харесват бабите, от старчески инат ли?

147

Анонимен

преди 9 години

БСП сами се прецакаха след толкова клякания пред ДПС. Ако бяха махнали новините на турски резултата щеше да е друг. Те показва абсолютна безпомощност и зависимост от ДПС.

146

българин

преди 9 години

Не познавам Първан Симеонов, но Юри Асланов НЕ Е НИКАКЪВ СОЦИОЛОГ, а просто един пишман журналист от ДС.

145

ФЕС

преди 9 години

До EY RJAZANПърво се научи да пишеш на кирилица, щом си толкова голям "отворко" и след това съветвай, кой къде да живее, ясно ли ти е ?!? Недей да псуваш, защото и ние можем!

144

анонимен

преди 9 години

дпс управляват с нашите пари а с нищо не помагат после отговорноста била бсп аман от измикяри те са долни и злобни

143

Анонимен

преди 9 години

До 175 Всъщност Борисов не е и не е бил председател на ЕНП... ПЕС печели със 40 места повече от колкото през 2009, а ЕНП губи 60.... И БСП и ГЕРБ си запазват бройката гласове от 2009та (за ЕП), и ГЕРБ и БСП си губят половината гласоподаватели спрямо изборите 2013та... Суха статистика.

142

до 162

преди 9 години

Станишев печели 184 места в Европа, докато Борисов има само 6 места чрез ГЕРБ. Когато Борисов успее да спечели толкова, тогава може да се фука.Абе ти изобщо не си в час бе ! Ако караме по твоята логика -Борисов спечели 211 места в Европа а Станишев само 4 у нас !!!При това като шеф на ПЕС и още по унизително -има шансове и да бъде изобщо изместен от листите -поради ниската култура и образование на собствените си избиратели.

141

Шоп

преди 9 години

До il_choГоляма част от баламите гласуват за тиквата, защото викат без "турци" в управлението-----***.Лично аз съм гласувал преференциално за Асим Адемов.ГЕРБ е партия на всички бългаски граждани.

140

Анонимен

преди 9 години

До ВИНЕТУтози човек е кръгла нула като политик но е уникален шоумен-----Според тебе какво е добър политик?Да носи очила и да говори неразбираемо?

139

Анонимен

преди 9 години

Ataka ако иска да запази и малкото си неразочарован електорат да спре работата на парламента, народа може да ги избере с някакви проценти даже и тях после!!

138

До 163

преди 9 години

За фамилията си напълно прав.Тази *** к***а окраде селскостопанска академия,а как тормозеше хората с доноси и клевети.Мръсно животно.