16

До Националист

преди 10 години

Не си никакъв националист ами си гербер, затова те е яд че Сидеров ви сложи прът - за да не ислямизирате докрай Б-я понеже това бяхте започнали да правите с мадрасите, с катарските шеихове ... Колкото до интереса на народа той е единствен с платформа която стои зад този интерес.Но вас това не ви интересува, затова не лъжи.Между другото, Льо Пен само онзи ден каза че е на едно мнение с Путин с когото споделят общи човешки ценности. Българите след такова изказване лепят определението "руска под

15

емо

преди 10 години

фашизмът шества из европа-сега ще се нароят още хитлеровци, нацита и разни подобни муцуни

14

тито

преди 10 години

До До Гурбетчия-----17 напълно съгласен съм с твоето мнение......аз бих му написъл още неща,ама ще ме баНННННат,а и нямам нерви да споря с Чики...жии......

13

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

До АнонименДа бе, пълна била. Знаеш ли коя година отиват първите турски гастарбайтери в Германия?МНОГО ГЛУПАВИ ХОРА СТЕ , БАХ МУ МАМАТА ! САМО ТУРЦИТЕ ЛИ СА ЕМИГРАНТИ В ЕВРОПА И ГЕРМАНИЯ ?! ТОВА ,ЧЕ ТУРЦИТЕ СА ДОШЛИ СЛЕД ВТОРАТА СВ. ВОЙНА , НЕ ОЗНАЧАВА ,ЧЕ И ДРУГИТЕ СА ДОШЛИ СЛЕД ВТОРАТА СВ. ВОЙНА ! ЕВРЕИТЕ ОТ КОГА СА В ЗАПАДНА ЕВРОПА ?! АРМЕНЦИТЕ И ДР .?!

12

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

До до ДилНе реви типично по български на чужд гроб!Какво ще им гледаш на французите?Нима преди да влязат в ЕС са мрели от глад?Чети малко история на Франция и после пак коментирайНЕ СА ГЛАДУВАЛИ ! ГЕРМАНЦИТЕ СЪЩО СА БИЛИ ДОБРЕ И ПРЕДИ ДА ИМА ЕС ! НО ТИ СИ ДОСТАТЪЧНО ГЛУПАВ ЗА ДА ОБРЪЩАШ ВНИМАНИЕ САМО НА ГЛАДА ,БИРАТА И КЕБАПЧЕТО ! НО ТУК ИМА И ДРУГО ВАЖНО НЕЩО - ГЕРМАНИЯ САМА СЪС СВОЯ БЮТДЖЕТ МОЖЕ ДА ПОСТИГНЕ ПО-МАЛКО ОТКОЛКОТО ,АКО СЕ ОБЕДИНИ С ДР .СТРАНИ ! СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ДРУГИТЕ !

11

Застъпник

преди 10 години

И тези избори бяха брутално манипулирани. Корпоративен вот и цинично купуване на гласове.Андрей Райчевистите отиграха с финт измамата и пуснаха скрития пас нужен на руското задкулисие. Руската пионка АТАКА бе сменена от путиновата банда на Простака. Избори за Европа или Русия не се състояха поради безсилното мълчание на Реформаторите по тази тема. Състояха се избори за Княжество България или Румелия. Накрая си останахме руска губерния.

10

Анонимен

преди 10 години

До ГУРБЕТЧИЯДа бе, пълна била. Знаеш ли коя година отиват първите турски гастарбайтери в Германия?

9

Анонимен

преди 10 години

До 11Ne e samo v Bulgaria tova koeto kazvash, samo che drugite imat po malko da zagubiat ot nas

8

Анонимен

преди 10 години

Българите избраха да ги управлява ДПС

7

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

До АнонименУсетиха се хората, че ако така продължава само след 50 г Европа няма да я има и ще бъде превзета отвътре от *** (араби, *** и др.)ЕВРОПА Е ПЪЛНА СЪС ВСЯКАКВИ ОЩЕ ОТ ПРЕДИ ВТОРАТА СВ. ВОЙНА ! А И НЕ САМО ЕВРОПА ! В АМЕРИКА СЪЩО Е ТАКА , В русия СЪЩО Е ПЪЛНО С ТАТАРИ ,КИРГИЗИ И НЕЗНАМ СИ КАКВИ ОЩЕ ! НО НЯКОИ ХОРА СА МНОГО ПРОТИВ ЕС , ПОНЕЖЕ ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА Е СИЛНА , РАЗЕДИНЕНА ЕВРОПА Е СЛАБА !!! ВЕРОЯТО НА РУСИЯ И САЩ НЕ ИМ ХАРЕСВА ЕВРОПА ДА Е СИЛНА ?!

6

Анонимен

преди 10 години

Усетиха се хората, че ако така продължава само след 50 г Европа няма да я има и ще бъде превзета отвътре от *** (араби, *** и др.)

5

Дил

преди 10 години

Искам да ги видим французите, ако трябва да я карат без плащанията за заемеделие, които идват от ЕС, дали пак ще са такива евроскептици. Още малко като затънат и ще си решат кардинално проблема с емигрантите както при нас - просто никой няма да иска да остава там...

4

Националист

преди 10 години

България има нужда от една нова националистическа партия, с един умен и достоен лидер, който да работи за интересите на българите и България, а не за ДПС, турците и ***, като В.Сидеров и ченгеджарската му Атака!

3

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

Е , НЕ Е ПРОБЛЕМ ЩОМ 2 / 3 ОТ ДЕПУТАТИТЕ В ЕП ЩЕ СА ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА ЕС ! ПРОТИВНИЦИТЕ И ВРАГОВЕТЕ НА ЕС ЩЕ СА САМО 1/3 ! ВИНАГИ Е ИМАЛО ХОРА КОИТО СЕ СТРЕМЯТ ДА ГРАДЯТ И ТАКИВА ,КОИТО СЕ СТРЕМЯТ ДА РУШАТ , ЕП НЕ ПРАВИ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ОТ ТОВА ПРАВИЛО ! КОГАТО 2/3 ОТ ДЕПУТАТИТЕ СА ЗА РУШЕНЕ НА СЪЮЗА ,ТОГАВА БИХ КАЗАЛ ,ЧЕ МУ Е Е-БАНА МАЙКАТА НА ЕС ЗА РАДОСТ НА русия !

2

Анонимен

преди 10 години

До *** Тиквов 2да нормално е....защото в БГ няма националисти ...след като на последните избори точно те дадоха вота за съставяне на правителство на етническата незаконна партия наричаща се ДПС..ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА СИДЕРОВИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ...

1

Булгаристан Тиквов

преди 10 години

Ааа, тук имаше само обикновено земетресение. В политиката всичко е спокойно. *** и простаците печелят.Националистите кротуват. Докато в цяла Европа националистите печелят, в ***-турска робска България нито един националист не отива в Европарламента.Нормално. Рая сме и рая ще си останем.