12

Анонимен

преди 10 години

По важното е, че е извършил нещо добро и полезно...

11

!

преди 10 години

И на българските режисьори децата им са такива....... Теди Москов много да не приказва.

10

Анонимен

преди 10 години

изглежда баща му и майка му изобщо не са били в час, и то - дълги години.

9

Анонимен

преди 10 години

Такива загубеняци трябва да ги приспиват още първия път като се изявят в интернет. Няма смисъл да се чака да стигат до убийства...Американците още малко ще стигнат мюсюлманите...

8

Анонимен

преди 10 години

Смята жените за грях но същевременно с това счита ,че са длъжни да го признаят за върховен господар и да му задоволяват сексуалните желания.Тоест не жени а момичета.Щом не го считали за техен господар трябвало да умрат.Това си е типично ислямско разбиране за "семейни" отношения.Един мъж ,господар и много женски слугини които щъкат около божеството и то сегиз тогиз ги *** бие или и двете едновременно.Тези които не искат това трябва да умрат.Това е ислямско мислене.Няма нищо общо със Америка.

7

онбашията

преди 10 години

аз мислех че това дъртата девственост само по инженерчетата ходи, а то и нормални хора поразявало. както и да е, а като казвам че стане ли момчето на 13 бащата трябва да го заведе на *** цъкате минуси, ама и вашите деца не са застраховани.

6

Кончита от Мадан

преди 10 години

И аз на 40г. съм девствен(а) около ***.

5

ВАЖНО !!!

преди 10 години

Често се случва, в този сайт някои да леят сатанинска злоба, когато става въпрос за жени и особено за българки.Да бъдат разконспирирани!

4

111

преди 10 години

Оставка за Обама и шефа на полицията в града.

3

хамуроногения

преди 10 години

простащината отгледана в лабораторииите на триполовете , хранена с извратените филми на същите започна да пребира плодовете си , а те са смърт и простащина, и защо не се проучи как тия наште гамени се загубиха и защо искаха въртолети? за да се доказват , а уте? с какаво ще се доказват лумпенчетата в Б..ългария, държава загиваща от простащина..

2

Анонимен

преди 10 години

Добре ,че са го утрепали.Според мен е повлият от някаква ислямска секта или друго екстремистко течение.

1

Анонимен

преди 10 години

бетер турска "работа"