18

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

В Германия обаче има и партия, която се обявява срещу ЕС това е партията Алтернатива за Германия. Тя представи изключително критична програма срещу ЕС. Алтернатива за Германия критикува управлението в еврозоната и иска разпускането на еврозоната. ЗНАЧИ РУСНАЦИТЕ И ТАМ ИМАТ АГЕНТИ ! ТО ТЕ В ГЕРМАНИЯ СА КАТО КАПКА В МОРЕТО И НЕ МОГАТ ДА ПОВЛИЯЯТ КОЙ ЗНАЕ КОЛКО ! ПРОБЛЕМЪТ Е ЧЕ В БЪЛГАРИЯ РУСКИТЕ АГЕНТИ СА ДОСТА !

17

леля Седефка

преди 10 години

На парламентарните миналата година Алтернативата бяха на минус, сега няма да е по-различно. Мадам Меркел ще спечели убедително пак.

16

Анонимен

преди 10 години

да излезем по площадите и изметем нашите национални предатели станали слуги на сащ и еврейските банкери!!!!

15

Анонимен

преди 10 години

когато и на германеца му писне да влачи ес и да носи на гърба си по 300гърка 200 португалеца и 150 италианеца най сетне ще се разпадне еврейския съюз.

14

хи

преди 10 години

Без ЕС,щяхте да видите Европа и цивилизация през крив макарон,*** нещастни,,,

13

Анонимен

преди 10 години

България за българите.Германия за германците.Европа за европейците.***, най-общо казано, нямат място в Европа! Да си ходят!

12

АнтиГлобалист

преди 10 години

ЕС не е европейска и християнска идея, а идея, родена в извратените мозъци на едно уродливо племе, присвоило си правото да бъде господар на света.

11

Алекс

преди 10 години

Ясное като бял ден ЕС ще спре да съществува защото е вреден за всичките си членове.Само някои български кратуни немогат да го осъзнаят.

10

Анонимен

преди 10 години

До 9. А от периферните държави на ЕС си набавят евтина работна ръка !

9

Анонимен

преди 10 години

Три държави имат най много полза от ЕС , Германия, Франция, Англия !!Произвеждат си каквото им е изгодно и си го изнасят по периферията на ЕС !

8

Гочо

преди 10 години

ЕС ни върна във времето на Гомор и Содом,ЕС ни покварва,отнемайки ни трдициите,ценностната система,морала,привързаността към семейството.ЕС ни научи да мразим и ни отне правото на себеуважение.Техен приоритет са правата на ромите,престъпници и мафия.Отне ни правото да изнасяме наши зеленчуци и продукти,а беше време,когато българите учиха Европа, как се отглеждат зеленчуци.Единственото предимство е свободното движение,но сега те показват расизъм.

7

Анонимен

преди 10 години

А ирландската пастирка е доволна много от ЕСсср.

6

Анонимен

преди 10 години

След като и Германците не са доволни ,Какво да кажат Българите ?Само Плевнелиев е доволен и се крие зад ЕС , за да не свършат някоя работа в полза на България .Неговото семейство е вече ЕС и Европата !

5

9898

преди 10 години

До До 1То така се почва,примери много.........

4

До 1

преди 10 години

Германците са за промяна, а не за отмяна.Нещо си зле със семантиката!

3

Анонимен

преди 10 години

" Брюксел прекалено се бърка във вътрешните работи на държавите ".Прекалена бюрокрация !!!А Германия произвежда и прави износ та пушила се вдига !Те защо произвеждат толкова много и никой не им казва какво да правят.Значи Брюксел се меси във вътрешните работи на едни държави повече ? а други са привилегировани ..

2

ььььььь

преди 10 години

Обикновените хора все повече проглеждат...и все повече разбират че Е.С.е най-голямата измама и авантюра на 21ви век.

1

101% Анти ЕС*

преди 10 години

Значи началото на края е вече поставено! :)