20

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 9 години

Днес ще има преброяване на *** в тая държава, които с гласът си ще легитимират поредните престъпници ! Да видми колко са тъпанарите в тая държава, до 10 часа са около 7% !... колко ли ще са на края на деня ????

19

Анонимен

преди 9 години

Хайде отивайте да гласувате! И след като гласувате, запомнете за кого сте дали гласа си и следете дали вашият избраник изпълнява обещанията си.Но ако не гласувате - нямате право после да псувате колко са зле депутатите и нямате право да се оплаквате колко ви е скапан живота.В крайна сметка ние избираме кой да представлява интересите ни.

18

гласувайте

преди 9 години

Значи няма да гласувате, но с данъците си ще плащате заплатите на тия, които са избрани с *** гласове. Еваси логиката еваси акъла.

17

От Силистра

преди 9 години

В Силистра активността е "висока", защото е пълно с ***, които са строени рано сутрин да цъкат бюлетини...

16

до onz

преди 9 години

пич ти сръбското за престижна музика ли я имаш или просто се дразниш с оня с караваната.

15

До До До Анонимен 5

преди 9 години

Аве чуваше се няква неразбурия по надолу ама ми се струва че си сънувал щот ако ва бяхме усетили най вероятно щяхме ние да ва опрааме аз и цялата бригада.То там не е за първи път да въдворяваме ред сред пияни шопи.

14

Анонимен

преди 9 години

До OnzМорските са си проблемни комплексари,оставете ги.Мълчаливи,неразговорливи,нахакани,високомерни и всичките със самочувствие.Нямат нищо общо с софиянци и пловдивчани като характер и акъл.

13

Един от народа

преди 9 години

Даже и тези 7% са много!Българските политици не заслужават нито процент!

12

До До Анонимен 5

преди 9 години

Аз оня ден вързах караванката на колата и газ на Фичоза (за шопите и майните да обясня Фичоза е на 15 километра от Варна).Вчера цял ден си топих макарите в морето а вечерта купон бира скара и секс.А как е в шопландия пече ли.

11

101% Анти ЕС*

преди 9 години

Колко от вас знаят,че първоначално идеята за създаването на ЕС е била на австрийските и френските евреи,а идеята за цялостното му формиране е била дело на нацистите?Източник: Йозеф Лео Зайферт - "Световните революционери",Сф,1985г.,с.280-285.Оригинала на книгата е издаден през 1930г. в Германия.ЕС е дясна политическа организация,изпълняваща и прилагаща на практика икономическа политика,присъща на военния комунизъм в СССР в годините 1921-1925г.

10

мнение

преди 9 години

Ако се окаже че избирателната активност е около 30 % това показва че, хората въобще не ги интересува нито ЕС и не вярват че нещо ще стане по - добре.

9

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 5Ужасно си прав за съжаление.Де факто Варна бутнаха Боко,а после пък се биха да избират за кмет поредния престъпник от ордата на Боко.На това му се казва малоумие и гьонсуратлък.

8

Анонимен

преди 9 години

До до 4" Има 30 кандидата. "А какво представляват тия кандидати ?

7

Анонимен

преди 9 години

На мен наистина ми е интересно, хората не знаещи какво точно смятат да вършат партиите, а сега конкретно евродепутатите, за какво са отишли да гласуват ? Какво очакват и на каква база ?

6

до 4

преди 9 години

До АнонименИ какво според Вас се получава, когато хората не гласуват? Политиците не се трогват, че им размахвате среден пръст, като не гласувате. Даже напротив, радват се от ниската избирателна активност. Кога ще го проумеете?Има още време, за да отидете до урната и да гласувате. Има 30 кандидата.

5

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 5Морския бриз им изсушава мозъците. Особено във Варна.

4

Анонимен

преди 9 години

В София и Пловдив,битува мнението,че най-тъпите хора в страната са в двата морски града - Варна и Бургас.

3

Анонимен

преди 9 години

Да се надяваме да не премине 30%. Това ще е знак, че повечето народ не иска и да чува за "политиците" ни.Сега ясно кои са гласували. Които имат "право". Ама за какво гласуват въобще не знаят.Неграмотни, неразбиращи от политика, не разбиращи от управление, не разбиращи от нищо, но с "право на глас". И какво ще изберат подобни хора ?

2

Анонимен

преди 9 години

Яко ентусиасти.

1

Жоржи Ганчев

преди 9 години

Не гледай тъпо Българино,а си задели пари за заплати за народните *** които ще изпратиш в парламента!