48

Аз

преди 9 години

До АнонименСтига глупости! Аз не съм ЦСКА-р - но баща ми Е! И мога да те уверя, че за нищо на света няма да гласува за тях! Не си мисли, че ЦСКА-р значи ***!

47

Анонимен

преди 9 години

бързо!! Всички от ЦСКА Червено знаме да гласуват за майката партия БСП и да спасим отбора!!!

46

П.Петров

преди 9 години

Ами ние имаме единна позиция : ОСТАВКА !

45

Анонимен

преди 9 години

КАРИКАТУРА ! ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ....

44

111

преди 9 години

защо, не казвате истената на българският народ така наречените европей имат всичко готово да извадят БЪЛГАРИЯ ОТ ЕВРОПА ,тъй като за 24год има само лошо , и ПУТИН , ни чака със отворена голяма прегръдка , как не направихте нищо добро за тази държава която е и ваша , и затова замина населението , голяма грешка , всички трябва да се завърнат у дома и да се преборим със тая змейове горяни

43

Анонимен

преди 9 години

Орешарски и позиция-две противоположности осъдени на вечна раздяла.Той има позиция само по финансови въпроси,дето пряко го засягат.Лобист на Васил Божков.Приятел на хазарта.Навързани са като свински черва,затова омразата им към ГЕРБ и Борисов е толкова силна.Не стана съюзник с тях срещу българските интереси.Със задкулисни игри дойдоха на власт,но не спечелиха доверието на хората,си показаха истинския лик с всичко,което надробиха.Нямат срам и страх тези хора.Човек все трябва да има усет за мярка.

42

Важното е ...

преди 9 години

Няма как да стане това докато си на власт!

41

Анонимен

преди 9 години

С ТЕБ БЕЗРОДНИКО ДЪЛБАЕМ ДЪНОТО !

40

БСП = българофобия

преди 9 години

Олигарски, ти си номинално премиер, за наше нещастие, и нищо не зависи от тебе. Така че айде стига *** пози за пред камерите. Ти си безлична кукла на конци, държани от Доган. От Олигарски се срамуват дори в Дупница...

39

Ало Тролчетата!!!

преди 9 години

Скоро, ще свърши чешмата, дето Йотова ви дава пари да пишете за БСП.Вижте го този *** на снимката, предполагам, че ви коства големи душевни терзания да пишете хвалебствени коментари за този ***!!!

38

bobo

преди 9 години

Това не е никакъв мин.председател,това е едно голямо ***,***!!!

37

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 9 години

То вие имате единни позиции, единни сте в краденето, лъжите и корупцията ! 24 години единно съсипахте държавата и проведохте истински геноцит срещу хората ! И всички заслужвата единични килий !!!! И ще ги получите !!!! ОБЕЩАВАМЕ ВИ !!!!

36

Анонимен

преди 9 години

***!

35

Анонимен

преди 9 години

Г-н Орешарски иска да ни убеди, че има позиция. Само че никой на подобна заблуда в България не вярва. Позицията зависи от Доган и ДПС, най вече от Йордан Цонев - Ментата. Острието на партията здраво пази собствените си милиони и напада яко, защото не иска да последва Христо Бисеров. Не че бисерчето го е намерил закона, де. Те си крадат през целия преход. Бяха в една група със Софиянски, който изпързаля съда, а сега е в комбина с Васил Божков - "приятел на премиера по хазартна линия".Батак голям.

34

дд

преди 9 години

Единни нали да става това което искате а не обратното, ахх тии колко си доленнн

33

Анонимен

преди 9 години

Единни позиции с Олигарски никога няма да имам!

32

Илиян

преди 9 години

хващам бас,че Олигарски е гласувал за БСП :(

31

Анонимен

преди 9 години

Никак, ама никак не ме интерсува тая безглсна буква за кого гласува. Това мекотело, дето няма собствено мнение, а прави това ,което му кажат мафиотите, по-добре да не се изказва и да не се показва, защото дразни мислещите хора. За тяхно голямо съжаление в България все още има мислещи хора. Докога? Орешарски и такива като него са за съжаление. Не искам да повярвам, че водещото при тях са парите. Как спат спокойно, жалко.

30

Бай Иван

преди 9 години

Поредните избори-пародия.Станишко се кандидатира за евродепутат, но публично заяви че няма да става депутат. В нормална страна няма да получи и 2%барека пък си мисли че сега има парламентарни избори и обещава какви ли не глупости.Волен за пореден път има изблици на гняв и отчаяние.

29

дядо

преди 9 години

Поредната буламач пропаганда-кого лъжете бе Хорешарски-кой дупетатин работи ,или ще работи за Народа на България?!Никой-всеки е готов и майчиното си мляко да продаде ,за да целува "благодетлската ръка" и да изпълнява заповедите на поробителите ни-Пътя по който сме поели е за заличаването ни и нашите кандидат избраници са палачите ни!!!