137

Делян

преди 10 години

Никой друг не заговори за ценностите идващи от ЕС,за Кончита Вурст,за законите подкрепящи хомосексуализма. Всеки си замълча,само Волен не. Фактът,че той остана извън ЕП е много тревожен.,защото цялата тая изродия ще дойде и при нас.

136

Ниа

преди 10 години

Честито ни ДПС,честит ни Делян Пеевски,честити ни гербери,първи приятели на Ердоган. Оставихме стойностните хора извън ЕП,но ти си е за нас. Хората са го казали не е глупав политикът,глупав е народът,който го е сложил там.

135

Дая

преди 10 години

Волен е човек,който носи истинските идеали,нужни на всеки българин в тези времена. Жалко е,че той не стигна до ЕП. Това е загуба за всички,защото тези,които изпращаме няма да защитят интересите ни,просто ще отидат да напълнят сметките си.

134

Анонимен

преди 10 години

С тия съветски химни по тв алфа волен загуби изборитеЩе си остане със значката,която получи от бай путин

133

Анонимен

преди 10 години

kakvi sa tezi komentari ot uj intelegentni balgari, prostotiqta ne moje da se u4i v u4ili6te ili v semeistvoto,tova sme nie balgarite zatova i gospod malko ni nakazva ,vse na tova nivo 6te si ostanem.Kakvo iskate ot gospodin Siderov ,za6to ne poglednete sebe si kakvo pi6ete.

132

Тошо

преди 10 години

Вярвам, че въпреки платените статистики, АТАКА ще успее да вкара поне един депутат, защото тия нашите *** няма да свърша нищо друго, освен да ни натресат още някой заем на главите.

131

Галя

преди 10 години

Това ли е основата на която се крепи ЕС, гнусотията, извращенията, травеститите, педофилите и какви ли още не содомисти...Ако това е лицето на Европа, аз предпочитам да се отделим, защото също като Сидеров подкрепям православните ценности, а те определено не са свързани с брадясали зрели мъже, облечени в рокля, защото нямат качества и "т**ки", за да успеят по друг начин.

130

Поли

преди 10 години

Докато ни управляват ***, ние също ще сме такива, време е да подкрепим Сидеров, който винаги прави правилния избор. Щом Австрия няма с какво друго да се похвали, освен един травестит с глас, ние имаме дълга история, която е славна, имаме национални герои имаме и самочувствието на скромен и работлив народ. Можем и без Европа и без еврейските пари на САЩ и Брюксел.

129

79832

преди 10 години

Цитата от изказването на този болен човек Сидеров звучи добре, напълно го подкрепям (особено частта за Кончита). Жалко че излиза от устата на такъв голям *** чийто дела се надявам никога да не служат за пример на децата ми...

128

Анонимен

преди 10 години

Пеевски влиза в европарламента

127

Денислав

преди 10 години

От кога е разрешено психично болни да гласуват? Днес всички платени тролчета на Болен са активирани, всички са пред компа с по няколко профила. Хайде неграмотници, цъкайте минусчета - ще ви правя преброяване. Да знам от всеки коментар по колко трябва да махам.

126

Анонимен

преди 10 години

Тв алфа пак ли ще пуска съветски маршове??

125

rustam

преди 10 години

До Анонимен 164 Ако имаше обаче и бяха такива като теб щеше да е много по лошо

124

Анонимен

преди 10 години

АХАААААА ЯСНО, ОБРАЗЕЦА Е БОТЕВ *** ***, ТАКА ЛИ? МИ ДА - БЪЛГАРИН УБИТ ОТ БЪЛГАРИН, ТОВА ИСКАШ ТИ *** ЯМБОЛСКИ!!!!!!

123

Анонимен

преди 10 години

Волен Сидеров няма деца!Той не е създал и отгледал дори едно единствено българче!Голям патриот?!!! Няма що?!!!

122

ХАХАХА

преди 10 години

Ямболския стриптизиор пак се изказа...

121

Анонимен

преди 10 години

Отивай да почиваш в Русия, не в европейските хотели, подлого.

120

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

Това слузесто същество да не скверни имато на Ботев. Защото Ботев ако беше жив, един от тези който най-много щеше да не навижда от сегашната ни политическа каста престъпници и лицемери е точно въпросния слузест пулю !

119

ГРЪЦКИЯ ГОСПОДАР

преди 10 години

ВОЛЕН Е СКАПАН ***....ЗА ПАРИ БИ ЛАПАЛ НА СТАДО ***....ТОЯ ПРОДАВА СЕ ЯКО.НА ДПС -ТОЕСТ НА ТУРКИТЕ ,И НА РУСКАТА МАФИЯ.....АКО БЕШЕ ГРЪК, ВОЛЕНЕ ---СТЕСЕ ДА ВИСИС НА НЕКОЯ ПЪТНА ЛАМПА.ДОБРЕ ЧЕ СИ ВУЛГАРИН.

118

до 154

преди 10 години

Хайде че лидера ви събира извънредно досега за вас са гласували само 50 човека.