24

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен mogebi da

23

denis

преди 8 години

nqkoi da mi kage zasto matyrite sa na modoli vednagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

22

Анонимен

преди 10 години

А на НЕабитуриентите какво мислите че сервират??Ама че сте глупави.

21

Анонимен

преди 10 години

Европейские промышленники и торговцы пролоббировали отмену срока годности продуктов питания. Торговцы утверждают, что якобы на самом деле продукты можно есть и продавать даже после того, как окончились все сроки.

20

реостат

преди 10 години

а се отвори това Храни с изтекъл срок сервирали на абитуриенти в София

19

реостат

преди 10 години

Моя комп ли се бъгна отворих това МВР разследва схема за купуване на отговорите от матурите

18

ааа

преди 10 години

новата здравна другарка то заяваваше как се грижат бизнестрегерите за НАШЕТО ЗДРАВЕ ....пресни ХРАНИ кой яде в българия ми то е вредно трябва да поотседът да се бракуват ичак тогава ги пробутваш да стане печалбата тройна така работи тройнат коалиция на ДОГАН *** БАНКА КГБ И ДИДО ПРАСЕТО ПЕЕВСКИ

17

кокала

преди 10 години

Много знаете кой какви връзки имал с подземни босове.А забравяте,че един такъв ни управлява вече няколко години.Обаче като стане въпрос за него,то се започва как направил магистрали,как не знам си кво,а това че откраднал няколко милиарда от тях няма голямо значение.

16

Анонимен

преди 10 години

Брейййй за пръв пат

15

ДО N 3

преди 10 години

А,пък в багажника 3 бюлетини на герб,под седалката 7 на дпс,а под стелката една на сестра ти.

14

до 8

преди 10 години

Направо тръгвай за Курило.Там има доста хора с които да събеседваш за еволюцията

13

пенсионирана абитури

преди 10 години

Горките абитуриенти, с пресни яйца ли ги хранят? А иначе на тях храна не им трябва , те са отишли да се напият като кирки и да топнат вурста някъде на топло. Затова важното е алкохола да е качествен и булките да са добре подмити.

12

Анонимен

преди 10 години

Защо се занимават с децата, а не разследват червения алъш-вериш в Бобовдол?

11

иванов

преди 10 години

матурата е без значение във времето

10

Фреди

преди 10 години

"Въпрос от матурата:Година на раждане на Христо Ботев?а.1848 г.б.1948 г.в.2048 г.90% от отговорите са 1948 г."Затваряйте училищата, НЕМА СМИСЪЛ..........

9

Гражданин

преди 10 години

До МВР:Да се разследват учителите и директора .Защо не искат да поставят заглушаващи устройства за телефоните .Всички знаят , че се преписва .Учениците са бъдещето на България .Трябва да се отсеят глупавите от умните деца .За съжаление и умните почнаха да преписват и ще станат глупави . Учителите: Не бъдете мекотели, във вас ни е надеждата .

8

Hitler

преди 10 години

Чуя ли за думата Матура,ръката ми посяга към кобура!

7

НеособеннаСъзнателно

преди 10 години

ст"Чрез словото, Бог е създал генетичния код. Той е позволил 
да се създаде и да се развие животът на Земята. Без словото, без
енергията и възторгът на словото, околният свят сякаш е потопен
в полубитие, в особена несъзнателност"Животът на Земята се е развил от еволюцията във всичките и аспекти. От еволюцията на бактерията, до еволюцията на човека и неговия интелект. Всичко е развито от еволюцията. Не "словото".

6

ама купили грешни

преди 10 години

Да се поправят грешките в отговорите на матура английски 2014Нека Министерстото на образованието поправи грешните отговори, които е дало на матурата по английски език от 2014. Ето ги и грешките:5 въпрос: Не D, a B.6 въпрос: Не B, a C.23 въпрос: Поради двусмислието, което е постигнато, смятам, че както B, така и C са верни.25 въпрос: Поради факта, че някои ми писаха специално, за да добавя този въпрос за некоректност, вече ще фигурира. A и B са верните отговори.26 въпрос: Не B, a C. Не е

5

Анонимен

преди 10 години

ЗА ДРУГАРЯ КИРИЛ ДОБРЕВ, ПО ВЪЗРАСТНИТЕ БЪЛГАРИ ДА СИ СПОМНЯТ КАК ДРУГАРЯ ДОБРЕВ ПРЕЗ 90-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК, ПО ВРЕМЕ НА ЮГОЕМБАРГОТО БЕ ЗАДЪРЖАН НА ГКПП-ГЮЕШЕВО С ПЪЛЕН КУФАР ЩАТСКИ ДОЛАРИ!