102

Анонимен

преди 10 години

До АнонименКажи някой!

101

Анонимен

преди 10 години

do 150Хайде малко се поразрови и виж, че има такива отбори с имена на национални герои по света. Аман от *** тук бе! Ако ми беше на маса, щях да се хвана на бас с теб че има такива отбори по света с имена на националните герои на държавата.

100

Левски и Ботев

преди 10 години

Отбори с имена на национални герои по света няма, няма да има и в България.Левски и Ботев принадлежат на всички българи!

99

Анонимен

преди 10 години

До Върл ЛевскарНищо против синия отбор, освен името. Левски принадлежи на България. Сините само на определен процен българи. Лошо няма да си фен на сините.Честит празник.

98

Върл Левскар

преди 10 години

Аз никога не съм пропускал да поздравя , когото и да било по случай празник .Тази злост бликаща от привърженици на други отбори просто ми е ясна и затова им пожелавам и те да докуцукат /ако са живи/ на 100 годишнината на клуба за който милеят .Аз си заведох децата на мача . Супер купон беше . Снимахме се . Пихме бира . Приятни хора от цяла България и македонско . И защо никой не спомена нещо за животновъдство ?Защото само Милкобалевския отбор не е закачка за ФК Левски .САМО ЛЕВСКИ !

97

Анонимен

преди 10 години

100 godishni goveda

96

Простотия

преди 10 години

Падението на Левски продължава. Преди 20 години играха с Байерн, а сега едва успяха да навият Лацио. А за екипа им просто нямам думи, за 100-годишния си юбилей да играеш с някакви клоунски фланелки при положение, че няма никаква причина да не облечеш титулярната си униформа е не само проява на лош вкус, но и вопиющо малоумие! А имат претенции за някакви традиции. Жалки български простаци!

95

Сър Пичук

преди 10 години

О-о знаеме го! IQ съвсем малко по-ниско от температурата навън.

94

До 139

преди 10 години

До АнонименИзобщо не ми знаеш умствения капацитет, така че не се напъвай...

93

ГОВЕДА

преди 10 години

Поздрав за всички истински левскари! честит юбилей момчета!youtube/watch?v=B6ff1ashF_4youtube/watch?v=ZUGkkgFWEAoСамо Левски!

92

Анонимен

преди 10 години

Лацио ги треснаха 160 бона! :)

91

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 136Макар да знам, че умствения ти капацитет на антилевскар няма да ти позволи да разбереш, все пак ще напиша - Да, платихме на Лацио, за да дойде, защото сме много и може да си го позволиме! С уникалното за България шоу, което направихме в най-тежката от 100-те ни години, показахме, че сме най-велики, като отбор и публика! Защото празнувахме 100 години Левски, не само във футбола, но и в много други спортове, с които сме донесли световни, европейски и олимпийски титли на България!

90

Батков

преди 10 години

Днеска 100-утре в Б група

89

Анонимен

преди 10 години

Сърца червени, сърца милиони, има истина една - само ЦСКА!!!! 31 кратни шампиони на България - велики, велики, велики

88

Анонимен

преди 10 години

"Вековен Левски треснал Лацио"... Ха-ха-ха - платили си на Лацио да играят с тях, остава и да не им дадат мача...И още нещо: Пичук, за к'во да ме е яд бре? Че червените *** ви бият 4 пъти подред ли?

87

bai_jordan

преди 10 години

Мина тумба-лумба и сега пак в реалността - няма титла, няма купа, няма суперкупа, няма Европа, няма козирка

86

ivo

преди 10 години

100 godini odbor ot kaputi i otrepki....100 godini ve4no vtori...100 godini bezli4en odbor ..MAGIATA E CSKA

85

Анонимен

преди 10 години

100 години от които 60 партийно и медийно налагане и две три случайни победи над по-класни отбори. Да им имам историята на подуянци

84

Сър Пичук

преди 10 години

Колкото и да се пукат от яд червените ***, 100 годишен юбилей на тимчето основано от Политбюро НЯМА ДА ДОЖИВЕЯТ!А "Левски" е вечен - като Патрона и феновете си!!!

83

6

преди 10 години

това е най глупавият спорт ако може да се нарече спорт 20 човека гонят топка е дайте им 20