68

Анонимен

преди 9 години

Държавните средства са плячка и в България , за това драпат да гласуваме за нашите .. Едни и същи !Болниците на Запад ?В САЩ в момента се разследват болниците на ветераните , хората чакали по 6 месеца за лечение и умирали докато чакат . Обама не е уволнил още никой . . . Путин е изловил достатъчно ...

67

?

преди 9 години

"Разследване на Ройтерс обаче показва, че двама богати сподвижници на Путин са участвали в схемата и не са получили наказание." Щом Ройтерс казва значи е така, Путин им бръкна здраво отзад, сега друго не им остава.Защо чак сега го огласяват, след като имат инфото от преди няколко години?

66

Анонимен

преди 9 години

V dnes bg izobshto nqma svoboda na slovoto mrysen prodajen parcal a napishesh neshto sreshtu USA i te bloknat,

65

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

Разследване на Ройтерс обаче показва, че двама богати сподвижници на Путин са участвали в схемата и не са получили наказание.Те са продали медицинско оборудване за поне 195 млн. долара на Русия и след това са превели общо 84 млн. от постъпленията в банкова сметка в ШвейцарияИ ТАМ Е КАТО В БГ !ДВА БРАТСКИ НАРОДА С ИДЕНТИЧНИ ОБИЧАИ! ЯВНО ЗАТОВА В БЪЛГАРИЯ ИМА ТОЛКОВА МНОГО РУСОФИЛИ ,А НЕ ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ СА ОСВОБОДИЛИ БЪЛГАРИЯ ! АКО АНГЛИЧАНИ ВИ БЯХА ОСВОБОДИЛИ НЯМАШЕ ДА ГИ УВАЖАВАТЕ ЧАК ТОЛКОВА

64

shady

преди 9 години

Вижте сега уважавам страната Русия и руснаците - най-вече заради факта, че са ни освободили от скапаните турци. Трябва да се има предвид, че тогава и западните сили са били против тази война, а след това са ни и разпокъсали с Берлинския Конгрес.Но в момента вътрешната политика на Русия е пълна трагедия - тотална мафия, покровителствана от Путин за сметка на обикновените хора. Мисля, че външната му политика е ОК, но ако така продължават във вътрешен план ще се окаже, че Русия е един гнил колос.

63

Анонимен

преди 9 години

Принципът е един и същ има разлика само в размерите.При руските другари разбира се, мащабите са свръхестествено големи!

62

българин

преди 9 години

До 63:Като потъвали американците в блатото, защо всички *** като тебе все към САЩ драпат, а към Русия - никой, а? особено ме разсмиваш с това, че американците били алчни. А руснаците не са ли? Ами, я вземи да идеш при тях, екстра ще си.

61

работещ

преди 9 години

Нещо да ви е познато? Ами нали СЪЩИТЕ СХЕМИ ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА ДЪРЖАВНИ ПАРИ В ЧАСТНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЪЦЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ И В БЪЛГАРИЯ. Впрочем, никога не съм се съмнявал, че са по руски модел. Ето, сега ще разберето, защо и тук, във форума, разни *** ни проглушиха ушите и пяна пръскат да защитават Путин и "Русия"-та му и "православието" му и т.н. и т.н. от лошите американци, сега и от лошите западноевропейци. Молят да ги пуснат и тях на копанката да плюскат, затова реват, *** и скимтят за ***

60

стоян петров

преди 9 години

До 56 ОК, явно някои медии не харесват Русия. Моля? Аз поне не познавам човек който да харесва този *** или по-точно, бензиностанция маскирана като държава.

59

Анонимен

преди 9 години

С колосалните 6,6 млрд. рубли (над 200 млн. долара) е завишена цената на първата отсечка на скоростната автомагистрала Москва Санкт-Петербург, установи Сметната палата на Руската федерация.Пътят, който дори nе e магистрала с по 6 ленти в едната посока, а само скоростно шосе има дължина от 700 км и се изгражда успоредно със съществуващото федерално трасе M-10. Скоростният път Москва Санкт-Петербург е разделен на 8 лота (отсечки), като едва два от тях се строят

58

Анонимен

преди 9 години

Пропаганда Корп., те в Европа и Щатите рускините добре ги "потупват". Яко ги "тупат", да им се чуди човек що емигрират натам, като в Русия животът е хубав. Сигурно им е писнало от хубав живот и искат малко лош такъв, колкото за емоцията.

57

Анонимен

преди 9 години

Русия е велика и богата страна не я мислете. Русия изведе в орбита космически апарати с военно предназначение вчера а американците могат само имитации да правят в пустинята Невада!

56

Анонимен

преди 9 години

Смотаняците от Ройтерс да си погледнат гредата в своето око, та после да гледат сламката на другия!

55

Анонимен

преди 9 години

ЕС искаше въвеждане на минимална заплата 400 евро на месец.И какво стана? Първи скочиха великите ни работодатели и социалният ни министър Адемов! Много били, икономиката ни щяла да се срине...Явно ЕС е виновен, че са ни калпави министрите и работодателите.

54

Анонимен

преди 9 години

ОК, ЯВНО НЯКОИ МЕДИИ НЕ ХАРЕСВАТ РУСИЯ. КВО ДА СЕ ПРАВИ? ВСЕКИ СИ ИМА МНЕНИЕ.

53

cecko2497

преди 9 години

Правите, струвате, въртите отвсякъде като чуете лоша дума за Русия и вместо да признаете веднъж поне, че най-голямата корупция и мафия е именно там, веднага почвате сравненията- Русия-Сащ и Русия-ЕС..Истината е че олигарсите източват кръвта на Русия от много ама много години насам. Това е нещо като в БГ, само че в много по големи размери. Путин уж ги позатегна нещата в последните години ама....

52

Кратун

преди 9 години

Европа се възстанови от Втората Световна Война за 15 години. Ние вече 25 години правим преход! Преход към какво? Това е само едно понятие, чуято цел е да призовава масите за търпение, че "иде ден, когато всичко ще се оправи". Това овчо търпение трябва да свърши. Няма "преход" защото нищо не се променя! И това е удобно на Станишевци, Догановци, Пеевски, Сидеровци и всякакъв ***, който се е събрал да смуче държавата.

51

ПСПК

преди 9 години

Съгласен съм с Кратун . И Бг прехода стана по Горбачова схема - парите -на нашите хора, които станаха бг олигарсите. Руските олигарси,обаче, за разлика от нашите ***, не нарязаха на скрап предприятията си, за да забогатеят от вторични суровини. Поне работещите добре. И в двете страни забогатяването е от труда на плебеите. Производителността на труда в Бг е 2 пъти по-ниска от тази в ЕС, а заплащането - 5 пъти по-ниско.

50

Киро

преди 9 години

Аз споделям, глупаците нищо не разбират. Тяхната мисия: да хвалят ГЕРБ, да плюят по отминалия комунизъм и Русия и с това се изчерпва мирогледа им. За тях Плевнелиев и Борисов са най-великите хора на света, всички останали са комунисти.Това е съдържанието на единствената мозъчна гъка, която имат.

49

Румбо

преди 9 години

Брей,тая статия все едно е писана за България!С дребни промени ще пасне 1:1 на нашата действителност.