6

Анонимен

преди 10 години

Нищо не казва за опита от нейният живот !Неподходящият мъж за който се беше омъжила !Само това ли е речта ? - Невярвам .

5

Анонимен

преди 10 години

Сандра защо не вземе да си издуха носа. Тези съвети са вече много банални от повтаряне. Мислех, че тази толкова популярна актриса ще сподели нещо лично,вълнуващо и изстрадано...

4

Валентин

преди 10 години

Хубави съвети само недухането на носа на публично място не разбрах как се връзва с щастието.

3

Анонимен

преди 10 години

до 2Сандра е леко невъзпитана. Аз си изтривам само това което е решило да теква от носа ми, без да се изсеквам в кърпата и да предизвиквам излишно внимание с шума който се получава от изсекването. Никой не ме е учил на това, но виждам, че масово хората се секнат в кърпата, а не да си избършат сополите само, достигнали отворите на ноздрите. Аз сигурно съм от малцината на 1000 души с такава практика.

2

Анонимен

преди 10 години

Духнах си носа в кърпичката

1

Анонимен

преди 10 години

Имам си една мечта: Дървена къща на някое езеро заобиколено от борове...някъде далеч от други къщи и хора, кейче, лодка...във всекидневната голяма камина..навън вали сняг, а жена ми Сандра Бълок по пеньоар осеян от проблясъците на пламъците от камината ми носи изстудена бутилка мавруд след дълъг работен ден!