24

айлин

преди 10 години

kак е турското име на биляна гавазова?

23

БГ

преди 10 години

ГАВАЗОВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЕНДЕНЦИОЗНИ РЕПОРТАЖИ ПРЕДАВАШЕ! НАЙ-ЛОШО ВПЕЧАТЛЕНИЕ БЕ ТОВА С ЕДИНСТВЕНАТА ХРАНИТЕЛНА БАНКА,КОЯТО С ДОБРОВОЛЦИ ДАВА ХРАНА НА НУЖДАЕЩИ СЕ И НАПРАВО ГИ НАРОЧИХА ЩО НЯМАЛИ СРОК НА ГОДНОСТ И НЕ ЗНАМ КВИ ГЛУПОСТИ,А ТЕ ХОРАТА,КОИТО БЪРКАТ ПО КОНТЕЙНЕРИТЕ НЕ ТЪРСЯТ СРОК НА ГОДНОСТ!

22

Анонимен

преди 10 години

Ама дупееееее....

21

Генка от коматево

преди 10 години

много убав тоя ХЕНКИМЯН по втора програма,брейй луда работа. и едни убави филми дават по цел ден....кеф ти Турски .кеф ти Индийски.....много убава тая програма битивиту. и за капак дават Славиту баш кату си лягам...убав ерген левент....еееее да бях малко по млада

20

анонимен

преди 10 години

Допълнение от 24, Гавазова учете се от Хекимян на култура и възпитание да изслушвате и задавате умни въпроси, да не прекъсвате и задавате *** въпроси като Шекерава !

19

анонимен

преди 10 години

Оооооо, БОГОВЕ РАЗУМНИ, най-после махнахте от БТВ тази отврат Шекерова. Желая успех на Хекимян и Гавазова и дано не бъде като предшественицата си нахална и груба !

18

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Телевизиите са новите производствени...цехове и заводи на България.Такава...бурна дейност се развива...там,с такъв жар и устрем говорят и щатните и...поканените приказливци,че няма начин,,,чудото да не стане.Единственото чудо в...света;с приказки и словесни...схватки да се...оправим.Чакахме 25 години това да се...случи,следващите 25 години ще са...решителни,но за целта...говоренето по...студиата да се засили.

17

зрител на БТВ

преди 10 години

Мархаба аркадашларъ, Босфор ТВ сандък кириз бир нумара, алла алла. Хикемян ефенди и Гаваз кадън чок хараби.

16

Sameca

преди 10 години

Премествам го!!!

15

Анонимен

преди 10 години

Правилно решение ! Браво.Тези сега са много мудни и ...Ако намалят и турските сериали и вкарат нови предавания ще се вдигне рейтинга.Едно време беше най гледаната телевизия точно заради продукциите който прави, а сега е известна като БосфорТВ... !

14

до 12

преди 10 години

Алоооо Гавазова къде се скри отговаряй на зададените ти въпроси *** фръцлооооо....

13

Анонимен

преди 10 години

Нека плюенето (заслужено) да започне сега!

12

до 12

преди 10 години

До Анонимен;до 12;Е ти като ги разбираш тия работи може ли да ни кажеш,защо до преди година кога телевизиите бяха Аналогови във Сутрешните блокове се брояха на пръстите на едната ръка и нямаше РЕКЛАМИ.А сега Блок до Сутрешен Блок и Реклама по 5-7 през целия сутришен блок.Така ли трябва да се води Сутришен блок...

11

Анонимен

преди 10 години

Ама едновременно ли ще го поемат по босфор тв тези двамцата...

10

Анонимен

преди 10 години

Ама много ви знаят устите! Учете вие журналистика и отидете в бтв и покажете как се води сутрешния блок! Ама не забравяйте преди това да научите политиците на политика, инжинерите на наука, лекарите на медицина и прочие. Като ви чета коментарите и под другите новини, явно сте във всичко компетентни.

9

do 5

преди 10 години

Същотото като *** (ти) в българска медия.

8

бай Тъпчо

преди 10 години

Ееее па туй момче най-му приляга таз работа бе,то хем и убаво и въспитание има та не припка кат пале пред майка си да преварва гостите а им дава си кажат думата до краят,инак тез моми за кво са им бе-яз ги не обичам щото да са покажат,че и те нещо знаят,се прекъсват хората и уж искат да разберат нещо от тех,па не им дават го кажат до краят...то затуй туриш ли двама водачи и ша разделат стадото на две,та до никаде нема стигнат ама туй-то таквиз им началниците още млади и акъл още узрел немат...

7

макето

преди 10 години

некой гледа ли тв в която има 5 мин предаване после 15 реклами я лично не

6

redjan dps

преди 10 години

Tova e nashta tv I iskame suptitri na maichin ejik Türk.

5

Социалист

преди 10 години

Тези от бТВ къде намериха време да вмъкнат Сутрешен блок между натоварения график на турските сериали!? Дано да има субтитри на български поне!