54

Изказах се случайно

преди 10 години

До П.С.ЦА, бе ти много мислиш ...щом УСА са казали , че ТРЯБВА / да се потвърди легитимността на правителството /... значи ТРЯБВА. Каквито са управлявашите след преврата срещу законния президент Янукович, такива ще са и изборите т.е. нелигитимни...няма начин фашета да проведат законни избори ...справка Хитлер- НСДАП , Германия 1932-33Г.

53

пенко

преди 10 години

какви избори без кандидати-какъв президент -на коя страна -на кой народ- какво ще прави без пари ,без подкрепа на индустриалните зони-какво-ще покани американците и... ние ги поканихме и в моя град Перник унищожиха 7 завода -два можеби ,но другите-Точно когато в Югославия си потрошиха прозорците американците унищожиха завода за плоско стъкло "Кристал" и т.н. А когато се стигне до сблъсък аз ще воювам...

52

кк

преди 10 години

До Анонимен 67Колко си наивен!! По CNN отдаааавна спряха да говорят за Украйна. И ако слушаш внимателно какво говореха, ще ти заприлича на "дирижирана медия".НИщо ново под слънцето- медиите винаги са били използвани за манипилация навсякъде!

51

Смешникa

преди 10 години

Имa Укрaйнa-имa проблем , скоро нямa дa имa Укрaйнa нямa дa имa проблем.Големи сa смешници ,те скоро държaвa нямa дa имaт,aмa президент избирaт.-кaто онaя прикaзкa : "то рaкия нaмa , тя хляб купилa!

50

П.С.Ц

преди 10 години

''С президентските избори в неделя ТРЯБВА да се потвърди легитимността на правителството в Киев и да се подкрепи сегашното единство на Украйна. ''Моля. ''ТРЯБВА''. Аз мислех,че изборите са да изражиш личното си мнение.

49

Анонимен

преди 10 години

"Не знам друга нация да е възпявала така окупатора си и да му е издигала мегаломански паметници, по-високи от телевизионната кула. България го е правила.Гнусотата на голяма демагогия изискваше не само да се подчиниш, но и да обожаваш този, който ти носи робството.А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство,хората не са узнавали.Предполагам, че в бъдещите буквари и енциклопедии определението за съветската армия ще бъде Страж на робството до разпадане на империята.В. Сидеров

48

Анонимен

преди 10 години

до 66 ето видео от оцелял войник, след нападението от наемници идват два МИ28 и довършват блокпоста https://youtube/watch?v=dqSMSiTNQi8 а в новините на ОРТ командира на поделението казва че от 55 са оцелели 7

47

Анонимен

преди 10 години

Жалко за невинните момченца. Това е ужасно! ООН трябва накрая да се намеси както трябва и да озапти тия от Киев. Стига вече братоубийствена война !!!Стига вече САЩ и ЦРУ !!! Аман от тия световни убийци!Мръсни гадни ***-да си вървят на село у Вашингтон.

46

наблюдател

преди 10 години

Земляци,оставете уКрай-на.Това е крайната земя на Руската империя и поредното"демократично"недоразумение на Европейските сили.Живеем във последната Библейска диспенсация: Обеденението на държавите и единно световно управление.Я,проследете какво се случи с по-малките независими "диктатори"-всички бяха свалени!С някои се разправиха по-бързата процедура.Всеки ,който пречи...Садам,Кадафи и т.н....Държавите от БРИКС са преграда за световното управление.Всяка една от тях ще има проблеми!...

45

Анонимен

преди 10 години

UKRAINA NEMA DA Q IMA NA KARTATA,XOXLITE NE RAZBRAXA LI?DA POBLAGODARQT NA USA ZA TOVA

44

Анонимен

преди 10 години

V NOVORUSIQ IZBORI NEMA DA IMA,XUNTATA NE RAZBRA LI?

43

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 67Ти освен да повтряш като папагал не може ли да се образоваш и прочетеш малко.

42

Анонимен

преди 10 години

Днес са избили 16 Украински войници които са отказали да стрелят срещу хората близо до село Благодатний.Свидетелите казаха, каналът, който транзитните джипове, които нападателите, използваха за транспортиране, са принадлежали към Частна-банка, която е собственост на олигарх Игор Koломйски. Те си избиват собствените войници. Два хеликоптера участват с ракети, войниците са били новобранци. Нека видим какво ще пише Днес за това.

41

Анонимен

преди 10 години

Абе Бойче да тъ питъм ена раота ся :"Русофилските сепаратисти" - ко е туй чуду ?!?!?!?!Как може руснак по така да се каже етническа принадлежност да е "русофил" ?!?!?!?!?

40

Дядо Иван

преди 10 години

До АнонименНе е въпрос на пропаганда,а на истината,такава каквато е .А тя трябва да се знае и да не се забравя ,за да не се налага утре аз да убия тебе или ти да убиеш мене!

39

Plamen

преди 10 години

До Анонимен 57 " защото за радост сме от другата страна на бариерата този път. "-И какво точно има от тази ДРУГА СТРАНА"-глад и мизерия и бандитите от САЩ,това ли ти е повода за радостта.

38

,

преди 10 години

На трети юни са президентските избори в Сирия.Медията ,която е контролирана както по времето на комунизма,не казва една дума за Сирия,все едно вече я изтриха от картата.Конспирацията срещу Сирия и Русия е конспирация срещу християнството и мюсулманството,което се бори с Ал Кайда.Последните канибали и главорези са събратя по терор на Десния сектор-предателите на Украйна.

37

Като в Сомалия.

преди 10 години

Преди седмица В Краматорск главорезите от т.н. "национална гвардия" ("Правый сектор") са разстреляли 10 войника-наборника, които са заявили, че повече не желаят да воюват срещу мирните жители. Днес наемните палачи от батальона "Донбасс", финансиран от олигарха Коломойский, са избили още около 20 войника и са ранили около 30 войника, нежелаещи да убиват мирни жители. Във фашистка Украйна започва войната "всеки срещу всеки". Като в Сомалия.

36

Дядо Иван

преди 10 години

По тв РУСИЯ 24 информираха за поредното престъпление на киевската хунта.Вертолет на националната гвардия,десен сектор, обстрелва военна колона от редовната украинска армия. Убити са 14 новобранци.Тяхната вина е, че не са атакували близкото село държано от опълченците!Всичко това е заснето и коментирано от украинските войници,ошашавени "Почему наши стреляет."

35

русофил

преди 10 години

Личи си, че червените *** тук не им пука за руския и за украинския народ, а защитават Путин като матросовци на амбразурата. Толкова сте прости, че от самолет си личат сърпа и *** на челата ви. Вие сте путинофили, не русофили, ***!!!