62

плагиат

преди 10 години

0 1 Отговориплагиат преди 1 секундаМили ми станишки, драги позитанки, честни комунисти, верни ми другари Грабвайте торбите , пълни с парите. По всичките пазари , кой където свари, в мини Бобов дол и във всеки мол. Гласове купете и не се бавете. Купувайте на едро , хиляди , безброй , та вотът да е мой. Плащайте им щедро с тези тлъсти пачки , както при Ковачки. Ако пък ни спипат, ГЕРБ ще натопим , Те са най - удобни, вечните виновни.

61

хорааа

преди 10 години

За бога хора - гласувайте, не бъдете апатични!!!Да бием шута на купеният и контролиран вот!!!

60

ЖОРО

преди 10 години

ПОЧТИ МНОГО МАЛКО ХОРА ЩЕ ГЛАСУВАТ, НА ДРУГИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА БАРЕКОВ-СЕГА ЩЕ ПЛАЩАТ НА *** НАВСЯКЪДЕ, АКО ИСКАТ ДА ГИ ХВАНАТ-НО ЕДВА ЛИ

59

Стига

преди 10 години

БСП, ДПС, Атака- правят всичко въьможно да не се гласува масово. Така твърдият им електрат, *** и бедняците купени за по няколко лева ще ги вкарат в ЕП. Но те не са виновни. Виновни ще са негласуващите позволили с бездействието си всичко това да се случи. До като тази закостеняла каста политици не си отидат нищо добро не ни чака. Та нали те са главните виновници да сме *** на Европа в момента. Защо трябва да им позволяваме още дълго да ни мачкат и обезличават.

58

Анонимен

преди 10 години

Ти за "чугунените болшевишки глави" не се притеснявай,те много добре знаят за кого и какво да гласуват!Защото те взимат двойно по-големи пенсии от баща ти и ***!До сега комунист с малка пенсия не съм срещал!

57

художника

преди 10 години

До Анонимен 61Да, прав си донякъде. - Но на този тезгях има претенденти с 25г. стаж, има и с 3,5г. стаж, има и съвсем нови - без стаж, нали така? Те са на един и същи "тезгях", а ти избирай прясна или залежала стока ще искаш.

56

художника

преди 10 години

До 59Много добре знам какви са изборите. Тези избори в момента са "Преброяване на дивите зайци"...ако се сещаш за к`во говоря!

55

Анонимен

преди 10 години

Виж сиа, художник, с ***.. с твоя.. с моя... - няма значение, всички от един и същ тезгях избираме равни по достойнство претенденти.

54

ББЦ-Костинброд

преди 10 години

Колкото по-масов вот, толкова по-богат Костинброд!

53

до художника

преди 10 години

Това не са национални избори, за да говориш кой щял да управлява. Това са избори, на които пращаш делегация, гладна за еврозаплати, на която повече няма да й видиш очите до следващите избори, а *** политика на ЕС ще се запази, тъй като вероятно ЕНП пак ще спечели изборите. Да не мислиш, че тези евродирективи се спускат от космоса?

52

художника

преди 10 години

На "рибарите" и "гъбарите" на 25 май ще им кажа. - И да не гласувате, все някой ще управлява.Вие искате ли да ви управлява някой, който е избран с гласовете на ***?Ако е така..... - НА СЛУКА !

51

до непартиен

преди 10 години

Аз също не понасям дсп и бсп, но няма да гласувам за герб, защото за разлика от теб съм запазил достойнството си. Няма да се самоунижавам на принципа за по-малкото зло, не съм партийно представен от никоя от формациите, така че няма да набутам някой мазен чиновник за цял мандат на еврозаплата.

50

Анонимен

преди 10 години

"Вяла кампания, ниска активност, затягане на партийните редици"Хората ви нямат доверие.

49

Анонимен

преди 10 години

Естествено, че ще е вяла. На кого му пука кой от всичките лапачи ще се докопа до заплата, по-висока от тая на британския премиер, както пише в друго едно съобщение. Виж, ако можеше всичките до един да ги отрежа, пет пъти щях да гласувам.

48

Иво

преди 10 години

До Анонимен"Цветанов в затвора..."______________________________________________________________________________________Тролчо, добре, че съда не разсъждава толкова елементарно като тебе, че тогава какви мракобесни времена щяха да са...

47

dude

преди 10 години

Браво Мира! Както винаги - точно и ясно каза това което интеллигнетните хора виждат. Лошото е че чугунените болшевишки глави не виждат по далече от камбите си които ползват за нос :)

46

Ели

преди 10 години

Ставаше въпрос за Анонимен 43. Знаете ли, на 24.05. откриват и риболовния сезон, познайте колко от рибарите ще отидат до урните на 25. От началото на годината чакат този момент . Искам да кажа, че го откриват по-рано тази година може би в чест на изборите.

45

непартиен

преди 10 години

И аз ще гласувам за ГЕРБ. По една проста причина - щом комунистите /бсп и дпс/ и техните производни /а че са такива няма съмнение/ атака и ббц плюят и лъжат в хор по адрес на някого, то явно този някой им пречи. Това ми стига като основание.

44

до 42

преди 10 години

Не внушавай !Българите се пробудиха .........на 25.05.2014 ще има големи изненади от най- почтеното мълчаливо мнозинство

43

Ели

преди 10 години

До Анонимен Извинявай, кой клас си?